dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.305
- Πόντοι
- 3.936
ποιο πολλά βγάζει μάλλον.Έχει σπουδάσει δικηγόρος αλλα της αρέσει να γαμιεται
στα του αγώνα?
ποιο πολλά βγάζει μάλλον.Έχει σπουδάσει δικηγόρος αλλα της αρέσει να γαμιεται
Τα βρηκες τα γυαλια σου;Έχει και μια κρεατοελιά στη μασχάλη. Αίσχος!
Η τρίτη στη σειρά.Έχει σπουδάσει δικηγόρος αλλα της αρέσει να γαμιεται
Πήγα και τα πήρα. Έριξα κι ένα ευχέλαιο με την ευκαιρία.Τα βρηκες τα γυαλια σου;
Περνάει κρίση το επάγγελμα. Το έχει αναφέρει και ο κ. Αλεξ ο εβδομηκοστός πρώτος.Η τρίτη στη σειρά.
Χαχαχα Έλα ρε συ γιατί; μία χαρά φαίνεται το κορίτσι, μπορεί να τήν ιδρώνει τήν φανέλα, θά το τιμήσω λογικά, θά δείξει στήν πορεία.Χωρις κωλο.......ευχαριστουμε και θα σας ειδοποιησουμε.
Χωρις κωλο, δυσκολα για μενα.Χαχαχα Έλα ρε συ γιατί; μία χαρά φαίνεται το κορίτσι, μπορεί να τήν ιδρώνει τήν φανέλα, θά το τιμήσω λογικά, θά δείξει στήν πορεία.
Ο κοσμος πλεον δεν παντρευεται και οσοι χωριζουν δεν ανακατευουν δικηγορους και τα βρισκουν μονοι τους στην μοιρασια. Λογικο.Περνάει κρίση το επάγγελμα. Το έχει αναφέρει και ο κ. Αλεξ ο εβδομηκοστός πρώτος.
Επίσης αγαπητέ καλά νά περνάτε στις βουτιές σάς.Χωρις κωλο, δυσκολα για μενα.
Εσυ κανε οτι καταλαβαινεις και καλα να περασεις, αγαπητε.
Από τις φωτό πρέπει να ειναι παλιά καραβάνα του μπου! Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν είναι αυτή που νομίζω είχε κάνει πάταγο πριν 10-12 χρόνια εδώ μεσα!
Αν είναι 30 όταν έκανε πάταγο πόσο ήταν?Και εγώ αυτό σκέφτηκα.. η παλιά καραβάνα με το ίδιο όνομα και έδρα το πεδίο του Άρεος?
Η δικηγορινα πρέπει να είναι !
Αν είναι 30 όταν έκανε πάταγο πόσο ήταν?
Κάτσε , κάτσε .Α γεια σου, incall στο Areos έκανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν θυμάμαι καλά 27~28
Τι σου κάνει εντύπωση??? Μετά τα τριάντα για κάποιες και κάποιους δεν περνάει ο χρόνος...Κάτσε , κάτσε .
Τώρα είναι τριάντα .
Έκανε πάταγο πριν 10+12 χρόνια και ήταν τότε 27-28 ??
Γιατί δεν μου βγαίνουν?
μου αρεσει που εισαι μονογαμικοςΛίγο πιο μακρύ το θέλω το μαλλί... να ακουμπάει το κωλαράκι.. θα περιμένω ένα δίμηνο!!
τυπε σε ενα διμηνο δεν θα χει παρει ουτε 5 ποντους το μαλλι.Λίγο πιο μακρύ το θέλω το μαλλί... να ακουμπάει το κωλαράκι.. θα περιμένω ένα δίμηνο!!