1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ααααααααχχαχααχαχχαχααλλα ευτυχως τωρα μπαινει ενα τελος.
στην κωλάρα σου εκεί που έχεις συνηθίσει και σ αρέσει.
καραγκιόζια τσιμπουκοπουλα.
ααααααααχχαχααχαχχαχααλλα ευτυχως τωρα μπαινει ενα τελος.
Παλι στα κρυμμενα ψαχνεις μωρη στραπονιαρα?μια μικρή απόδειξη ότι ακροαριστερά και ακροδεξια ταυτίζονται
Οι τυποι ειναι ικανοι να ανεβασουν φωτο απο τη μανα τους,αφου τη βιασουν,και να καταγγειλουν τα κομμουνια.παλι την ιδια μαλακια...δεν βαρεθηκε ο τυπος που τα γραφει να προσπαθει να κερδισει εντυπωσεις...
το ιδιο ειχε γινει και με τους νεκρους αστυνομικους οπου και καλα καποιος εγραψε σχολια στην σελιδα..τα οποια βεβαιως δεν ειχαν δημοσιευθει στο indymedia καθοτι υπαρχει moderation για τετοιες μαλακιες..και εβγαλε σκρησοτ πριν την τελικη δημοσιευση...
[URL unfurl="true"]http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1278977[/url]
Κατευθειαν απο φουκουσιμα ερχεται...Το γουασάμπι με ρέγουλα, εεεεε.....
Του παπουλη του που ηταν"εγκληματιας"μηπως?εσύ, ισιούλη, τίνου "απευθείας απόγονος" είσαι; ξέρεις;
το ότι υπάρχεις ως μαλάκας νεοέλληνας το οφείλεις στις αποφάσεις κάποιων φιλελλήνων ξένων που σου επέτρεψαν να αποκτήσεις έθνος.
αυτό είναι κάλλιστο.
το κάκιστο είναι ότι 2 περίπου αίωνες προσπαθείς με κάθε τρόπο να τους αποδείξεις ότι διέπραξαν μέγα λάθος που σε άφησαν να το κάνεις.
κάποτε ειχα σκεφτεί πώς θα ένιωθε λχ ο Περικλής ή ο Δημοσθένης ή ο Αλέξανδρος εάν γνώριζαν από κοντά τι απογόνους τους φόρτωσε η ιστορία........
Το γουασάμπι με ρέγουλα, εεεεε.....
στα πελέ μου τι κάνουν τα σκοπιανά και τα τουρκάκια ρε ζώο...
δε γίνεσαι καλύτερος συγκρινόμενος με χειρότερους.
θα μου πεις μια χαρά το εμπέδωσες αυτό τόσα χρόνια με τους κωλότουρκους.
αει γαμήσου τώρα.
Οι τυποι ειναι ικανοι να ανεβασουν φωτο απο τη μανα τους,αφου τη βιασουν,και να καταγγειλουν τα κομμουνια.
Τι να λεμε τωρα?
Δανεικά είναι όλα. Κάποτε οι πρόγονοι τους έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα στη ιστορία της ανθρωπότητας, την Δ' Σταυροφορία.
Και δεν το λέω εγώ ως μαλάκας έλληνας. Ο Ράνσιμαν το είπε πρώτος.
Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει πρόβλημα με τους νεοέλληνες.
Ναι, είναι πολιτιστικοί νάνοι, συγκρινόμενοι με τους αρχαίους έλληνες.
Αλλά το 90% των σημερινών εθνών είναι έτσι. Συνεπώς η σύγκριση δεν λέει τίποτα.
Οι νεοέλληνες μια χαρά συμβολή έχουν στον παγκόσμιο πολιτισμό και ιστορία, αν σκεφτείς το σημερινό τους μέγεθος.
Βλέπεις εμείς οι μαλάκες ήμασταν οι πρώτοι που κερδίσαμε τους γερμαναράδες.
Ή έλληνας βρήκε το τεστ παπ, μια ανακάλυψη που ακόμα και σήμερα σώζει χιλιάδες ζωές.
Εντάξει, τι να κάνουμε, δεν φτιάξαμε διαστημικά λεωφορεία, αλλά και πάλι, είναι > 2000 χρόνια από την τελευταία φορά που ήμασταν υπερδύναμη.
Κάτσε, τελικά είμαστε ορφανά ή έχουμε προγόνους; Αποφάσισε ρε Persy τουλάχιστον πάνω σ' αυτό γιατί κάπου έχεις μια τρικυμία...
διάβασε από την αρχή τι έχω γράψει.
αλλά τι να κάνουμε διάλογο. δεν εχει νόημα. ούτε αυτοί που γνωρίζουν ελληνικά δε μπορουν να τα διαβάσουν πλέον.
ποιά άλλα ρε ηλίθιε.Για τα αλλα ομως μοκο ετσι ε;
Αφου δεν σε νοιαζει λοιπον τι κανει ο ενας και ο αλλος σταματα να σπας αρχιδια δεξια και αριστερα γιατι μονο γραφικος γινεσαι.
Και τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να χρεωσουμε στους κομμουνιστες οτι δεν εφαγαν και την υπολοιπη οικογενεια σου μαζι με τους παππουδες σου και ετσι ξεπετακτηκε τετοιο κομπλεξικο ατομο με βαρεα ψυχολογικα.
Κουραγιο!!!!
μάζεψε τα μυαλά σου, κάνε την αυτοκριτική σου ως φάρα και προχώρα.Έχεις δίκιο. Βαριέμαι να τρέχω στις εξέδρες για να μαζεύω μπάλες.
Tο έχουν κάνει ήδη έμφανιζοντας φωτογραφίες με δολοφονημένους αντιστασιακους απο τους συνεργατες των δυνάμεων κατοχής ( αυτοί,οι μεγάλοι "ελληνες"),ως δηθεν θυματα των κομμουνιστών...( οι Γερμανοί,που ηταν κατακτητες,αλλα οχι ηλιθιοι, σκότωσαν φεύγοντας πολλα απο αυτά τα αποβράσματα...μεχρι και αυτοί τους σιχαίνονταν...μια ζωή ο υπόνομος της κοινωνίας είναι τα όντα αυτά...)
Και αυτοί οι αρχιπουλημένοι και αρχπροδότες,έχουν το θράσος να μιλάνε για πατριδα και Ελλάδα....
Ας συχωράνε τον Καραμανλή ,που τους χαρισε τη ζωή και το όλο πολιτικο φάσμα ,που συμφώνησε σιωπηρα να θαφτεί για πάντα η προδοσία της Κύπρου απο τα παλιόσκυλα της Χούντας Ιωαννίδηδες,Παλαίνηδες Σαμψών και άλλα πουλημένα τομάρια ...Ας ευχαριστούν και σήμερα τις κυβερνήσεις που τους θρέφουν σαν και καλα "ναζιστικες οργανώσεις",με τα μισθολογια της ΚΥΠ,αφού εχουν την ανάγκη τους...Εχει ομως ο καιρός γυρίσματα ...
καλο ρε τυπε
σπαθι
ποιά άλλα ρε ηλίθιε.
κλάψε τώρα.
ψυχολογικά έχεις εσύ ρε ζώο που μας τα πρήζεις μερόνυχτα με την καταγωγή σου τ αφγανοπάκια και τα κακά αριστερά συνδικάλια.
εγώ τις έχω κάνει τις προσθαφαιρέσεις μου.
εσύ που είσαι ένα τεράστιο μηδενικό ότι και να πράξη να κάνεις πάλι στο μηδέν που είσαι καταλήγεις.
Εγω να κλαψω;Εγω πρηζω;Εσυ μας τα εχεις σπασει με το κλαψουρισμα σου απο οταν ανοιξες αυτο το θεμα με το ψωλοχυμενο αγαλμα του μαλακα. Και μεσα στην παρακρουση σου εμπλεξες και τον Εμφυλιο στην Ελλαδα και ενα καρο αλλες μαλακιες.
Καλυτερα να αφησεις τις προσθαφαιρεσεις γιατι φαινεται οτι δεν το πας το μαθηματικο και να κοιταξεις να ανσυγκροτησεις τον εγκεφαλο σου λιγο.Καθεσαι και κρινεις εσυ ποιος ειναι μηδενικο που εσυ στην τελικη ποιος εισαι; Απο τα γραφομενα σου απλως ενας καμμενος πρηξας του διαδυκτιου. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Και δεν ειναι κακο ολοι πρηζουμε λιγο πολυ εδω μεσα αλλα εσυ ξεπερασες καθε οριο με τις αντιφασεις σου.
Δεν μπορεις να κατηγορεις τους αλλους για πρηξιμο και κλαψουρισμα οταν ΕΣΥ ξεκινησες τετοιο θρεντ και μας εχεις σπασει απο χθες τα @@ για την καταγωγη των Ελληνων.
Εσυ εχεις το προβλημα. Να ανατρεξεις λοιπον στην οικογενεια σου μπας και βρεις την ακρη της ολης αυτης ζημιας σου.
το χειρότερο είναι όχι ότι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά ότι τα σκουλήκια οι απόγονοί τους κυβερνάνε ακόμα......
εσένα ρε μαλάκα μουτζώνω. στην οικογένειά μου αυτά που είχα να πω τα είπα.Μπορεις και μιλας επειδη ακριβως κυβερνανε οχι φασιστες αλλα δημοκρατες.
Με ξενες πλατες εχεις και μεγαλη γλωσσα. Σεβασου λοιπον την νομιμα εκλεγμενη κυβερνηση της Ελλαδας. Ειτε αριστερη ειτε δεξια και οπως σου ειπα και στο προηγουμενο μου ποστ μουτζωσε την οικογενεια σου για αυτο που εισαι.
παρέθεσε το πρώτο ποστ που άνοιξα στο θρεντ.
το να ανοίγει κάποιος διάλογο με βάση την επικαιρότητα είναι κλαψομούνισμα όταν δε μας συμφέρει.
όταν μας πρήζετε τ αρχίδια για ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ που πληρωνονται και πέφτουν στο αιγαίο σε ασκήσεις προγραμματισμένες δεν τρέχει κάστανο.
δε είστε ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡΙ ΣΟΥ.