1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εδώ είχαμε γαλλικό, αγγλικό κλπ κόμμα, τι να λέμε τώρα?
σήμερα έχουμε και αμερικάνικο και ρωσσικό.
ααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχααχαχχα
Εδώ είχαμε γαλλικό, αγγλικό κλπ κόμμα, τι να λέμε τώρα?
μα καλά δέν ντρεπεσε μέ αυτα πού γραφεις ερυθροφασιστακο παλιανθρωπε....
στόν ταφο του πατερα σου εαν κατουρουσαν η βαζαν φωτια στήν είσοδο η στον χωρο που περικλινετε δέν θα σε ενοιαζε...???.
Η ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΕΕΕ...???.
η θα μου πεις τωρα οτι πιστευεις σε αυτούς που αντιπροσωπευει τό μνημείο από την στιγμη πούχετε κάψει τήν ελληνική σημαία..100 φορες
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΥΡΟΒΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..κάτσε φυλάκα εσυ και οι οπαδοι σου οι ΠΥΡΥΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
μόλις φτάσει τό καλοκαιράκι και δέν θάχει διακοπες στήν άγονη γραμμή θα δείτε πώς θα κλαιτε απο τό κελί 32 με 40 βαθμούς...
καλύτερα νά αυτοκτονήσετε ...αλλά ούτε γί αυτό έχετε τό θάρος...
εκεί μέσα μέχρι τα 100 σας και θά παρακαλάτε τούς μπάτσους και τούς δικαστες γιά καμμιά αναρωτική άδεια μετα από λίγα χρόνια...
Εάν δε σου πουν να πυροβολήσεις δε γίνεται να το κάνεις. Δεν κάνεις του κεφαλιού σου παρα παίρνεις οδηγίες και σε πολλές φορές εντολές. ΄
αμα σου που να φύγεις, θα φύγεις, τέλος. Άσε που δε νομίζω ότι έχουν γεμάτα όπλα εκεί. Απόδοση τιμών είναι, όχι κανονική φρουρά.
Τα συναισθήματα είναι όμοια, μην παρεξηγούμαστε. Απλά έτσι όπως το λες είναι σαν να ρίχνεις φταίξιμο σε αυτούς που είχαν σκοπιά εκείνη την ώρα. Τους είπαν να φύγουν κι έφυγαν. Και καλώς κατά τη γνώμη μου. Δε γίνεται να κάθεσαι ακίνητος και να είσαι στο έλεος του κάθε καραγκιόζη που δεν ξέεις τί προθέσεις έχει...
Καλησπερίζω τον αγαπητό ΦΠ!!!
μη ξεχάσεις να κάνεις φεύγοντας και μια πίπα σ αυτόν που σου δίνει εντολές.
αλλο εννοούσα αλλο κατάλαβεςΕσύ θα εφορμούσες στο πλήθος με εφ' όπλου λόγχη την ώρα που σου λένε να εγκαταλείψεις τη σκοπιά;
Τί μου θυμίζει. Τί μου θυμίζει;
Α, μα βέβαια! Τους δύο που ενώ έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν από το σημείο που δέχθηκαν επίθεση στα Εξάρχεια, πήγαν άφησαν το τουτού τους στο Πα.Σο.Κ που είχε κλούβα και ήταν ασφαλές και επέστρεψαν πεζή να τσαμπουκαλευτούν. Τα αποτελέσματα γνωστά σε όλους μας...
αλλο εννοούσα αλλο κατάλαβες
αλλαλόγιαναγαπιόμαστε.
ευαγγέλιο τον έχουμε.σας αρέσει κι εσάς ο Hobsbawm;
ευαγγέλιο τον έχουμε.
σας αρέσει κι εσάς ο Hobsbawm;
ναι.κι ο Φπ ομοίως!
αλλο εννοούσα αλλο κατάλαβες
αλλαλόγιαναγαπιόμαστε.
βαριέμαι.Ε, πες μας τί εννοούσες λοιπόν και πού δεν κατάλαβα...
ναι.
αυτός τον έχει Βίβλο.
βαριέμαι.
είσαι πιο πολυάσχολος από τον Φπ;
Επί της ουσίας θα πεις;
μεταφράζω τη Βίβλο στα κομμουνιστικά αυτή την εποχή.είσαι πιο πολυάσχολος από τον Φπ;