pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 14.282
- Πόντοι
- 4.891
Ποιος είπε ότι το επάγγελμα της ιδιαιτέρας δεν είναι υψηλά αμειβόμενο;
Ωραίος ο θείος. Σα να έχει πεθάνει φαίνεται πάντως εδώ. Ίσως και να συνέβη και η αιτία να ήταν η μανιασμένη πιπάρα της τύπισσας.
Για αυτό υπάρχουν οι εταίρες τυπε.. Για αυτές τις επιθυμίες.Πωωωω ρε μάγκα τι μου θύμησες τώρα... Μια παλιά γκόμενα να με ρουφάει συνέχεια έτσι μανιασμένα! Τώρα δυστυχώς παντρεμένος άμα ζητήσουμε κανένα τέτοιο παίζει να φάμε ανάποδη με την βέρα στα μούτρα
Οντως τον ξεκανε αλλά δεν του πέφτει με τίποτε..Ωραίος ο θείος. Σα να έχει πεθάνει φαίνεται πάντως εδώ. Ίσως και να συνέβη και η αιτία να ήταν η μανιασμένη πιπάρα της τύπισσας.
Ωραίος ο θείος. Σα να έχει πεθάνει φαίνεται πάντως εδώ. Ίσως και να συνέβη και η αιτία να ήταν η μανιασμένη πιπάρα της τύπισσας.
Αν συνέβει, τότε αυτή του δίνει τώρα το φιλί της ζωής. Αν είναι καλό και γενναιόδωρο αφεντικό, γιατί να τον χάσει;
Kαι γαμώ τις στάσεις για βαθιά διείσδυση και γερό χτύπημα της κλειτορίδας, αλλά θέλει προσοχή να μην χτυπάνε τα αρχίδια στο τραπέζι...
Πεθαμένος είναι ή κοιμάται ο τύπος?
Ευτυχία.... χαρά...
Πανδαισία!!!
Από κηδεία επιστρέφουν?
Υπέροχη φυσιογνωμία
Πω πω.... πω πω πω....!!!!!!!!!!
Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι «πεθαίνει» και εκείνη του δίνει το φιλί της ζωής. Είναι η ιδιαίτερα του και βρίσκονται στο γραφείο.Πεθαμένος είναι ή κοιμάται ο τύπος?
Έχω μια καζακστανη που γαμαω και όταν την χύνω στο στόμα λάμπει ολόκληρη με ένα απίστευτο χαμόγελο!Ευτυχία.... χαρά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πανδαισία!!!
ΆξιοςΈχω μια καζακστανη που γαμαω και όταν την χύνω στο στόμα λάμπει ολόκληρη με ένα απίστευτο χαμόγελο!
Καζάκισσες. Αδυναμία μου μεγάλη.Έχω μια καζακστανη που γαμαω και όταν την χύνω στο στόμα λάμπει ολόκληρη με ένα απίστευτο χαμόγελο!
Συγγνώμη για τη διόρθωση αλλά είναι Καζάκα ή Καζάχα, αρσενικό Καζάκος ή Καζάχος.Έχω μια καζακστανη που γαμαω και όταν την χύνω στο στόμα λάμπει ολόκληρη με ένα απίστευτο χαμόγελο!