pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 4.891
Και είδες πόσο εκφραστική είναι; Μιλάει… Ανοιγοκλείνει τα χείλη κανονικά!Τι όμορφη τριχωτή μουναρα...
Αν το άφησες το γκομενάκι πρέπει να σε συγχαρούμεΕνα νοικοκυροκοριτσο πριν κανα 2-χρονακια μου τον εγλειφε κατα αυτον τον τροπο...
παιδια αλλη καυλα....πολυ γλυκα το συγκεκριμενο τσιμπουκι...
Ζητηστε να σας το Κανουν,
Η Καριολα Πιστευω, το εκανε γενικως μαζι με φιλη της--για καρακαριολες μιλαμε--
γιατι αυτο θελει ειδικη τεχνικη κ δουλευει αριστα με 2 χιλακια...
Για να ειμαι ειλικρινης μου ειπε να φωναζαμε και την φιλη της--μου το προτεινε με τροπο......
αλλα εγω......μαλακιστικα......
Για να καταλαβεται, τις ελεγα=Ποσο Πολυ Μεγαλη Πουτανα εισαι Μωρη!!!!! και Καμαρωνε......!!!!!!!!!!!!
Οπως καταλαβαινεις φιλε, το Κοριτσι Αρεσε γενικως,Αν το άφησες το γκομενάκι πρέπει να σε συγχαρούμε
Όταν λες με πολλά ΑΒC;Οπως καταλαβαινεις φιλε, το Κοριτσι Αρεσε γενικως,
=Πολυ Μπανικο Πουτανι, 8αρι, Μοδατο-Κυριλατο-Κοκατο/πολυτελειας-Τραπερατο-με πολλα ABC...
Εαν Καταλαβες....γιατι γκομενα συζηταμε...
Πηδιονταν και αλλου, με Φραγκατο, με Παιδαρα κτλ
Μαζι Πηδιομασταν σε Αλλη-Κλαση =Σε Δικο μας Μουντ=
της το Εθεσα η μονο Μαζι η ΤΙΠΟΤΑ....μου ζητησε να μην Κοψουμε το Γαμιση και Μεχρι εκει..
Εγω της ειπα Ολα Η Τιποτα....
Και πηρα τα Αρχιδια μου......
Δεν πειραζει.....ας παει οπου θελει, Εγω Οργασμους =οπως τους ζουσε μαζι μου,δεν τις ξαναχαριζω.....
Ας παει Οπου αλλου θελει...
της ρημαξε το κωλαντερο
Ειναι Στελεχος σε εταιρεια, με Μπεμπα νεα1, Πραγματικα Εξυπνη, Γυμνασμενη,Κοινωνικη,Κοκετα΄Όταν λες με πολλά ΑΒC;
Τύπε δηλαδή μας λες οτι σου ζήτησες να την πηδάς η σχεδόν απόλυτη γκόμενα και χωρίς δεσμεύσεις και της έριξες άκυρο.Ειναι Στελεχος σε εταιρεια, με Μπεμπα νεα1, Πραγματικα Εξυπνη, Γυμνασμενη,Κοινωνικη,Κοκετα΄
Τυπισα με αυτοπεποίθηση, Με Αποψη σε Ολα, Αυτο που λεμε Πολυ Καλη Γκομενα -Οχι Μονο Ομορφη....
Αλλα φιλε, επειδη παιζει Πολλα σαν Γυναικα, Απαιτει και τα Παντα...
Τριμετρους με Φετες, Μοδατους, Μουσατους,Πετυχημενους, με Στατους,
Τριημερα, βαρκες....,Γνωριμιες-Κυκλος.....Ολα Χαι Κλας--Ξερει να το Αναγνωριζει οχι φεικ...κτλ
Ελπιζω να καταλαβαινεις......
Ναι ρε φιλε, και να ξερεις..το πηδημα που επεφτε ηταν αλλης κλασης....Τύπε δηλαδή μας λες οτι σου ζήτησες να την πηδάς η σχεδόν απόλυτη γκόμενα και χωρίς δεσμεύσεις και της έριξες άκυρο.
Τι να πω , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια
Γαμιόλα Λεαλ αν είχε λίγο καλύτερη φάτσα θα ήταν το καλύτερο μουνί και το καλύτερο γαμήσι