Για ΣΚΗΝΗ μίλησα, βιντατζοχάντερ, όχι για φωτογράφηση
(την οποία καλώς την πόσταρες, δεν την είχα υπόψη μου)
Τσάκω λίγη Νίκη Τριαναφυλλίδη (remember Astrapogiannos?) τώρα, ν' ανέβει το ηθικό σου κατακόρυφα.
Για ΣΚΗΝΗ μίλησα, βιντατζοχάντερ, όχι για φωτογράφηση
Την ξέρω απλά αναρωτιεμαι που χάθηκε....Είναι η Ελεάννα Παγουρά (από τα παιδιά της νύχτας/Κώστας Μυλωνάς).
Την ξέρω απλά αναρωτιεμαι που χάθηκε....
Τι νημα ανοιξα ο <πουστης>!
Γουσταρετε κουφαλες ε?
Θα κανω TRADEMARK τον όρο V.Ε.Μ!
Σας γουσταρω ρε γιατι κανουμε μαθημα στα νειάτα λεμε!
Εχετε βαλει και ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ λεμε!!!
Μονο ο "αγιος" μαλακιζεται λιγο!
Ερχεται...
Βασια Παναγοπουλου!
Μονο ο "αγιος" μαλακιζεται λιγο!
'Νταξ', συνήρθε (φοβέρα ήθελε).Μονο ο "αγιος" μαλακιζεται λιγο!
Η συγκεκριμένη γιγάντια καύλα δεν υποκρίνεται ξέστηθη στους Κόπανους (δυστυχώς),Με τη Λιντα Γιγα υπαρχει κ γυμνη σκηνη απο την ταινια the κοπανοι που εχει τις βυζαρες της εξω καμια δυο φορες.Πως κ δεν τη βαλατε?
Άγιε, συγκεντρώσου.Μουνάρες των 60's - 70's - 80's ...
Το γελάς;Θα κανω TRADEMARK τον όρο V.Ε.Μ! 2funny 2funny 2funny
Μπα, μεταλλαγμένη και να κάνει τόσο mainstream καριέρα στα ελληνικά 80's, ώστε να φτάκει μέχρι Μιχαλόπουλα;τζιμινι για εγχειρισμενη την κοβω^^
ΜΠΕΤΥ ΛΙΒΑΝΟΥ
'Νταξ', συνήρθε (φοβέρα ήθελε).
Η συγκεκριμένη γιγάντια καύλα δεν υποκρίνεται ξέστηθη στους Κόπανους (δυστυχώς),
αλλά με το έιτις εσώρουχο είναι ακόμα πιο τεστοστερονοκατάσταση.
Τσιτσιδώνεται, όμως, ντιπ ενώπιον του ζωγράφου Μιχαλόπουλου στο αιμομικτικό δράμα
"Αδερφή μου, αγάπη μου" (aka "O άσωτος")
Για δες.
ΥΓ- Στη 2η φωτό είναι κομμάτι φρικαρισμένη, γιατί προσγειώνεται αιφνιδίως μπροστά της ο Δημήτρης Φραγκιόγλου,
μετά από τεχνικό σουτ στα καπούλια που έφαγε από τον πατέρα του, Αθηνόδωρο Προύσαλη,
την ώρα που έκανε μπανιστήρι εξω από την πόρτα του ατελιέ.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=133277.0;attach=379339;image[/img[/URL]]
[/quote]
Αχνοφαίνεται λίγο η "μοκέτα" της ή κάνουν τα μάτια μου μουνιά;