boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.542
- Πόντοι
- 2.256
Τι θωρηκτό ην τούτο ;Όλη η σκηνή με την Μπέμπα Κυριακίδου.
Από την ταινία "Τα παιδιά μας οι άγγελοι" (1985). Όποιος την γνωρίζει ας ενημερώσει.
...ωχ τωρα πηρα χαμπαρι. Νομιζα τα 60 70 80 ηταν η ηλικια και μπηκα. Κατι ψυλλιαστηκα βεβαια.
Νότα Βαλσάμη η αγαπημένη μπορώ να πω μαζι με Σοφία Αλιμπέρτη και Άννα ΦόνσουΝορα Βαλσαμη
Μαρια Ιωαννιδου
Υπάρχουν και γυμνά της στο «οι κοπανοι» και στο αδελφή μου αγάπη μου , δυστηχως η αυθεντικές κασέτες της εποχής αντικαταστάθηκαν με το Ίντερνετ και κόβουν τις σκηνές'Νταξ', συνήρθε (φοβέρα ήθελε).
Η συγκεκριμένη γιγάντια καύλα δεν υποκρίνεται ξέστηθη στους Κόπανους (δυστυχώς),
αλλά με το έιτις εσώρουχο είναι ακόμα πιο τεστοστερονοκατάσταση.
Τσιτσιδώνεται, όμως, ντιπ ενώπιον του ζωγράφου Μιχαλόπουλου στο αιμομικτικό δράμα
"Αδερφή μου, αγάπη μου" (aka "O άσωτος")
Για δες.
ΥΓ- Στη 2η φωτό είναι κομμάτι φρικαρισμένη, γιατί προσγειώνεται αιφνιδίως μπροστά της ο Δημήτρης Φραγκιόγλου,
μετά από τεχνικό σουτ στα καπούλια που έφαγε από τον πατέρα του, Αθηνόδωρο Προύσαλη,
την ώρα που έκανε μπανιστήρι εξω από την πόρτα του ατελιέ.
Μαίρη. Οφέλη αγαπημένη από τις λίγες με το ναζιάρικου ύφος τηςΜΑΙΡΗ ΒΙΔΑΛΗ ΜΙΣΣ ΜΑΓΙΑ 1976
Αυτός με το μουστάκι λέγετε ότι γύρισαν ταινία πορνό με την λιντα γίγα που την επερνε κι από πίσω , ποιο παλιοί έλεγαν την νοίκιασαν από βίντεο κλαπΊσως από τις ελάχιστες φορές που Ελληνίδα μας το έδειξε φάτσα-κάρτα (και ξυρισμένο). Νίκη Ζωγράφου-Φυλακές ανηλίκων 2 (1984). Από κοντά ολόγυμνη και η Σούλα Κατσιμπάρδη!
Κωλαρα! Εκεινη την εποχη οι μουναρες γκόμενες ηταν λιγες.Η Σοφία Γιαννίκου γυμνή στο ντουζ ενώτην παίρνει μάτι ο Σπύρος Καλογήρου!