Νέα

UMPC Netbooks, η νέα τάση στην αγορά φορητών Η/Υ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Θα βγάλει και η DELL ένα γαμάτο. Πάντως το ότι δεν έχει cd-rom για μένα είναι αρνητικό όσο δεν παίρνει. Αν βγάλει αργότερα το χτύπησα αέρα πατέρα.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πάντως το ότι δεν έχει cd-rom για μένα είναι αρνητικό όσο δεν παίρνει. Αν βγάλει αργότερα το χτύπησα αέρα πατέρα.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΙΚΡΟ μ' ενσωματωμένο DVD είναι το VYE S41, το οποίο όμως κοστίζει γύρω 1379 US $ (+ μεταφορικά και γύρω στα 300 ευρώ τελωνείο, λόγω εισαγωγής από ΗΠΑ)  :headbang:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι να το κανεις το cd ρε........
Εχεις ενα ipod 160gb και τα εχεις ολα εκει.......
Αν θες να δεις καμια ταινια πχ.συνδεις το βλεπεις και τελειωσε.........

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Λίγο υπομονή θέλει. Οι επόμενες εκδώσεις πιστεύω πως θα έχουν cd-rom και με μικρή διαφορά στην τιμή. Ένα τέτοια θα το έχω πάντα μαζί μου.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι να το κανεις το cd ρε........
Εχεις ενα ipod 160gb και τα εχεις ολα εκει.......
Αν θες να δεις καμια ταινια πχ.συνδεις το βλεπεις και τελειωσε.........

Τώρα άρχισες τις μαλακίες. Ο καθένας με τις ανάγκες του. Για μένα είναι συμαντικό το cd.

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι να τα κανετε τα DVD και τα CDROM ρε παιδια?, σε 2 3 χρονια απο τωρα θα αποτελουν παρελθον, θα χρησιμοποιουμε μονο usb sticks, αναλογως θα αντικατασταθουν και τα δωρεαν cd και dvd που δινουν δωρο τα περιοδικα

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Άντε πάλι τα ίδια. Ρε μεγάλε βρίσκο έναν φίλο και μου λέει: Bάλε αυτό μπας και βγάλουμε άκρη. Kαι μου δίνει ένα cd. Τι να του πω τωρα εγώ; Πέρασετα σε ένα ipod με 169αρη σκληρό να το δούμε; είμαι στο πουθενά και χρειάζομαι κάτι που το έχει ο άλλος σε cd. Ti να το κάνω τότε το κωλομηχάνημα;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι να τα κανετε τα DVD και τα CDROM ρε παιδια?, σε 2 3 χρονια απο τωρα θα αποτελουν παρελθον, θα χρησιμοποιουμε μονο usb sticks, αναλογως θα αντικατασταθουν και τα δωρεαν cd και dvd που δινουν δωρο τα περιοδικα
Αυτο λεω κι'εγω......

Και στο αμαξι βαζεις ενα ipod 160gb και εισαι αρχοντας...........
cd και μαλακιες...........

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Άντε πάλι τα ίδια. Ρε μεγάλε βρίσκο έναν φίλο και μου λέει: Bάλε αυτό μπας και βγάλουμε άκρη. Kαι μου δίνει ένα cd. Τι να του πω τωρα εγώ; Πέρασετα σε ένα ipod με 169αρη σκληρό να το δούμε; είμαι στο πουθενά και χρειάζομαι κάτι που το έχει ο άλλος σε cd. Ti να το κάνω τότε το κωλομηχάνημα;
Εχεις ενα φλασακι μαζι σου και τελειωσε.......

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Γι' αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να χρησιμοποιείς ένα εξωτερικό dvd... (αν όμως το χρειάζεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ, φυσικά βολεύει περισσότερο να είναι ενσωματωμένο στο laptop)...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Πάντως η πτώση των τιμών είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... στην αγορά βρίσκεις πλέον usb memory sticks 4 GB με ΜΟΝΟ 15 ευρώ !!!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Πές τα ρε μεγάλε Duracell. Δεν έχει σημασιά τι έχω εγώ. Εγώ έχω ένα φλασάκι, παει και τελείωσε. Ο κόσμος όμως που συναναστρέφωμαι έχει cd. Θα δουλέψω ή θα τους λέω το είπε και ο μαλάκας ο Χρήστος πως δεν χρειάζεται και εγώ τον άκουσα.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
οντως δεν ειναι επενδυση η τεχνολογια!πεφτουν συνεχεια οι τιμες χωρις μεχρι τωρα να απαξιωνονται πληρως τα προιοντα:δηλ. το φλασακι των 4gb μια χαρα θα σε εξυπηρετησει και του χρονου!τα δεδομενα
δεν εχουν αλλαξει τραγικα στα μεγεθη:θυμαμαι το 1998 ειχα δοσει 1.200.000 δραχμουλες και ειχα παρει υπολογιστη με σκληρο 3,2 gb!!!!!ελεος!!!!!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
οντως δεν ειναι επενδυση η τεχνολογια! πεφτουν συνεχεια οι τιμες...

Ν' αγοράζετε ΠΑΝΤΑ ότι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας ΣΗΜΕΡΑ... και να υπολογίζετε ότι πρέπει να έχετε κάνει απόσβεση σε 1-2 χρόνια (διότι πλέον μετά θα είναι ξεπερασμένα)...

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι επένδυση. Σε 2-3 χρόνια που λένε οι φίλοι παραπάνω, αυτά τα υπερφωρητά σκατούλια θα είναι για να παίζει ο γιός μου. Τότε θα έχουμε άλλες βλέψεις. Στο σήμερα όμως είναθ αλιώς τα πράγματα. Πάντως ότι έχει σχέση με Η/Υ, αρχίζει και χάνει αξία από την επόμενη μέρα της αγοράς.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
παλιοτερα ηθελα να αγοραζω ο,τι το τελευταιο,το καλυτερο απο κινητα υπολογιστες και γενικα τα γκατζετ που μαρεσουν.τωρα πια,αγοραζω αυτο που με καλυπτει,ρωτωντας παντα τον εαυτο μου ποσα διαθετω και τι αναγκες θελω να καλυψω!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
δεν ειχα παρει της νασα αλλα ηταν pentium ο τελευταιος τοτε,οθονη sony 17" καρτα γραφικων βαιπερ αν θυμαμαι καλα,σαουντμπαλστερ η χρυση καρτα ηχου και κλασσικα εβλεπα τσοντες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom