kai to e-shop με 400 ευρω στο σπιτι σου,το στελνει..........
το μαύρο όμως... και ΔΕΝ είναι άμεσα διαθέσιμο... (μακάρι σ' αυτή την τιμή) !
kai to e-shop με 400 ευρω στο σπιτι σου,το στελνει..........
Πάντως το ότι δεν έχει cd-rom για μένα είναι αρνητικό όσο δεν παίρνει. Αν βγάλει αργότερα το χτύπησα αέρα πατέρα.
Τι να το κανεις το cd ρε........
Εχεις ενα ipod 160gb και τα εχεις ολα εκει.......
Αν θες να δεις καμια ταινια πχ.συνδεις το βλεπεις και τελειωσε.........
Αυτο λεω κι'εγω......τι να τα κανετε τα DVD και τα CDROM ρε παιδια?, σε 2 3 χρονια απο τωρα θα αποτελουν παρελθον, θα χρησιμοποιουμε μονο usb sticks, αναλογως θα αντικατασταθουν και τα δωρεαν cd και dvd που δινουν δωρο τα περιοδικα
Εχεις ενα φλασακι μαζι σου και τελειωσε.......Άντε πάλι τα ίδια. Ρε μεγάλε βρίσκο έναν φίλο και μου λέει: Bάλε αυτό μπας και βγάλουμε άκρη. Kαι μου δίνει ένα cd. Τι να του πω τωρα εγώ; Πέρασετα σε ένα ipod με 169αρη σκληρό να το δούμε; είμαι στο πουθενά και χρειάζομαι κάτι που το έχει ο άλλος σε cd. Ti να το κάνω τότε το κωλομηχάνημα;
Άντε πάλι τα ίδια. Ρε μεγάλε βρίσκο έναν φίλο και μου λέει: Bάλε αυτό μπας και βγάλουμε άκρη. Kαι μου δίνει ένα cd. Τι να του πω τωρα εγώ; Πέρασετα σε ένα ipod με 169αρη σκληρό να το δούμε; είμαι στο πουθενά και χρειάζομαι κάτι που το έχει ο άλλος σε cd. Ti να το κάνω τότε το κωλομηχάνημα;
τι να τα κανετε τα DVD και τα CDROM ρε παιδια?, σε 2 3 χρονια απο τωρα θα αποτελουν παρελθον, θα χρησιμοποιουμε μονο usb sticks, αναλογως θα αντικατασταθουν και τα δωρεαν cd και dvd που δινουν δωρο τα περιοδικα
οντως δεν ειναι επενδυση η τεχνολογια! πεφτουν συνεχεια οι τιμες...
τον υπολογιστη της νασα αγορασες?θυμαμαι το 1998 ειχα δοσει 1.200.000 δραχμουλες και ειχα παρει υπολογιστη με σκληρο 3,2 gb!!!!!ελεος!!!!!