Νέα

Τζούλια - Ιάσωνος 30Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vangoal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Φίλοι συναγωνιστές υπάρχει κανείς που ξέρει την Τζούλια Ελληνίδα μελαχροινή ωραίο σώμα αλλά και πρόσωπο  που δούλευε στην Ιασωνος 30Α και παντα μεταμεσονυχτιες ώρες? Αν κάποιος ξέρει που δουλεύει τώρα ας ενημερώσει σχετικά ...για όσους  θυμούνται όταν δούλευε εκεί τσάτσος ήταν πάντα ένας κοντούλης ... Δημήτρης νομίζω !!!!

Iani07

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Τζούλια ήταν μοναδική!!! Καταπληκτικό μωράκι, η καλύτερη Ελληνίδα, GFE, με "καυτές" όλες τις εισόδους της!!!

Πρέπει να ξαναβρεθεί!!!! Θα είναι κοινωνική προσφορά!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Μία Τζούλια ελληνίδα την έχω χάσει τέσσερα χρόνια τώρα, καυτό παιδί με ωραίο κορμί έπειρνε 20 + 10 κώλο και τελείωμα στα στηθη, αλλά την έβρισκα Διδύμου κατεβαίνοντας αριστερά σένα βρωμόσπιτο που τώρα είναι μόνη της μία μιλφμπάζο.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μία Τζούλια ελληνίδα την έχω χάσει τέσσερα χρόνια τώρα, καυτό παιδί με ωραίο κορμί έπειρνε 20 + 10 κώλο και τελείωμα στα στηθη, αλλά την έβρισκα Διδύμου κατεβαίνοντας αριστερά σένα βρωμόσπιτο που τώρα είναι μόνη της μία μιλφμπάζο.
ηταν πραγματι φανταστικη.που αραγε να εχει παει?

OP
OP
Vangoal

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καμία σχέση αυτή δούλευε μέχρι και πριν 7 μήνες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom