loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αμφιδρομα ειναι αυτα φιλε μου...Ναι αλλά το θέμα είναι οτί δεν δίνουν κάποιοι πατήματα αλλά αυτή/ός σε αυτούς!!! ;)
αμφιδρομα ειναι αυτα φιλε μου...Ναι αλλά το θέμα είναι οτί δεν δίνουν κάποιοι πατήματα αλλά αυτή/ός σε αυτούς!!! ;)
καλά είστε ανώμαλοι ρε ????Πολύ τριχωτά χέρια έχεις μανάρι αλλά εγώ δεν είμαι ρατσιστής θα σε βγάλω άτα!!!
ναι αλλα στην προκειμενη φαση η μαριαν ειναι σιγουρα λιγοτερο απο αλλους.
ΛΑΘΟΣ!!!αμφιδρομα ειναι αυτα φιλε μου...
γκάλοπ κάνεις????????ΛΑΘΟΣ!!!
Εχούμε μία ''μοντέλα'' σε ένα site σαν αυτό επώνυμα με τα βυζιά όξω,λογικό και επακόλουθω οτί:
Α)Κάνει βίζιτες.
ή
B)Διεφήμιση τζάμπα.
Υ.Γ.Αν υπήρχε άλλος λόγος παρουσίας της εδώ δεν θα ήταν επώνυμη με συνοδειά της ''εργασίας'' της.
αφου ξερεις οτι εχω δικιο.η προκομενη του φορουμ εβγαλε πορισμα.
ετελλλειειειωσε
το β!θεμιτο κατ εμε.ΛΑΘΟΣ!!!
Εχούμε μία ''μοντέλα'' σε ένα site σαν αυτό επώνυμα με τα βυζιά όξω,λογικό και επακόλουθω οτί:
Α)Κάνει βίζιτες.
ή
B)Διεφήμιση τζάμπα.
Υ.Γ.Αν υπήρχε άλλος λόγος παρουσίας της εδώ δεν θα ήταν επώνυμη με συνοδειά της ''εργασίας'' της.
Και εγώ αυτό πιστευώ αν και οι περισσότεροι ελπίζουν ακόμα το Α!!!γκάλοπ κάνεις????????
το Β
Θεμιτό το τζαμπέ,ωραία είσαι ρε!!!το β!θεμιτο κατ εμε.
ΛΑΘΟΣ!!!
Α)Κάνει βίζιτες.
ή
B)Διεφήμιση τζάμπα.
οταν σου προσφερουν κατι που σε βολευει χωρις προφανες ανταλλαγμα γτ να μην το παρεις.Θεμιτό το τζαμπέ,ωραία είσαι ρε!!!
Πάνε στον μανάβη και πες του να σου δώσει ένα κιλό αγγούρια(να τα βάλεις ξέρεις που ) και θα πεις σε όλη την γειτονιά οτί ήταν τα καλύτερα!!!
ΈΧΕΙ ΈΧΕΙΚαι εγώ αυτό πιστευώ αν και οι περισσότεροι ελπίζουν ακόμα το Α!!!
Η Τζούλια πάντως έχει βυζάρες,κωλάρα,πορσωπό και ποδάρες και να σκάσει η Λουγκρητία που δεν είναι έτσι!!!
σε αυτο δεν διαφωνησα ποτε!Και εγώ αυτό πιστευώ αν και οι περισσότεροι ελπίζουν ακόμα το Α!!!
Η Τζούλια πάντως έχει βυζάρες,κωλάρα,πορσωπό και ποδάρες και να σκάσει η Λουγκρητία που δεν είναι έτσι!!!
Αυτό είναι το φάουλ των υπεύθυνων του site,δεν έπρεπε να της το επιτρέπουν.οταν σου προσφερουν κατι που σε βολευει χωρις προφανες ανταλλαγμα γτ να μην το παρεις.
οχι...το ξαναειπα...πλεον την λυπαμαι.Θα εκάνες λεσβιακό με την Τζούλια;!
εσύ θα έκανες???Αυτό είναι το φάουλ των υπεύθυνων του site,δεν έπρεπε να της το επιτρέπουν.
Αλλά όταν βγαίνει και μας την λέει έχει άδικό κάθε στιγμή!!!
Υ.Γ.Αντέ φτάνει το παιχνίδι της παίζουμε πάλι.
Δεν μου είπες:
Θα εκάνες λεσβιακό με την Τζούλια;!
Ααα συγγνώμη έχασα αυτήν την δηλωσή σου,είχα μείνει μόνο στο οτί δεν κάνεις τσόντα!!!οχι...το ξαναειπα...πλεον την λυπαμαι.
Αμέεεεε,λεσβιακό και με 5ντάδα και με 10δα!!!εσύ θα έκανες???
Ααα συγγνώμη έχασα αυτήν την δηλωσή σου,είχα μείνει μόνο στο οτί δεν κάνεις τσόντα!!!