hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
[size=17pt]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε τυπε!!!![/size]τυπε η ευγενια θα πουλησει 10πλασια
εγω θα ηθελα να την παρω ματι παντως
[size=17pt]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε τυπε!!!![/size]τυπε η ευγενια θα πουλησει 10πλασια
άμα έπαιζε με τον ίδιο πρωταγωνιστή θα ρώταγε τον ανιχνευτή άμα είναι αληθινή η πουτσάκλατυπε η ευγενια θα πουλησει 10πλασια
γουσταρεις και εσυ ευγενια ε δικε μου?[size=17pt]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε τυπε!!!![/size]
ΦΙΔΙΑ ΛΕΜΕ,ΤΑΡΖΑΝΙΟΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
Ο light fucker(POV)πιθανόν είναι κάποιος περιστασιακός-νέος-παλιός γνώριμός της γαμιάς της,αυτόν και καλά μπινελικώνει.
Ο sport fucker είναι ο Ian.
Οι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά
;)Οι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά
βρε τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει...
Τα φρύδια μας κουνιούνται λέω εγώΟι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά
Κάθονται και βλέπουν τσόντες δηλαδή ?Οι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά
θα χουν ρεψει την μαλακια τυπεΚάθονται και βλέπουν τσόντες δηλαδή ?
Οι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά
Αυτή είναι δουλειά. Βλέπεις τσόντες και σου τα σκάνε...θα χουν ρεψει την μαλακια τυπε