Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το πρωί (5 παντα ξυπνάω) ξυπνησα με καβλες μετά :piss: και ηρθα γραφείο

Ειδα το βιντεο (το 25΄) και ενώ στην αρχη ψηλοκάβλοσα μετά μου έπεσε-ξενερωσα και δεν μου ξανασηκόθηκε

ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;;;;;;;;

Η ερώτηση της Τζούλια "πιστεύω να είναι ακριβή η σαμπάνια;;;" με σκότωσε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Πήγα να κατουρήσω αλλά μου ήταν σηκωμένη και δε μπορούσα και έκατσα δύο βήματα πιο πίσω  κι όσο μου έπεφτε πλησίαζα την λεκάνη σιγά σιγά

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Επειδη την εγω δει απο κοντα και ειναι αληθορη μου ερχεται οποτε την βλεπω να της γαμησω και να της χεισω τα ματια μπας και ισιωσουν :2on1:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Μήπως τελικά η τσόντα είναι το όπιο των λαών; :2funny:

Χθες το βράδυ, η εκρηκτική ξανθιά εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ σε εγκαίνια [size=10pt]sex shop [/size] στα βόρεια προάστια. Για άλλη μία φορά η παρουσία της αναστάτωσε τα αντρικά πλήθη, ενώ σε αντίθεση με.....

τα όσα ισχυρίστηκαν οι δικοί της άνθρωποι ότι έπαθε σοκ και ήταν κλινήρης όλο το πρωινό, εκείνη ήταν ψύχραιμη και λαμπερή. Εμφανίστηκε φορώντας ένα ασημί μαντό και από μέσα δεν φορούσε τίποτε περισσότερο από τα καυτά της εσώρουχα.
(απο το τροκτικό)

...εγώ πάντως στεναχωρήθηκα...ούτε μια σφαλιάρα στο κολαράκι?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πειτε με μαλακα αλλα ενω ηθελα να την δω σαν τρελος  :jerking: :jerking: :jerking:
μολις ξεκινησε το βιντεο ξενερωσα υπερβολικα ρε πουστη μου. Τελικα δεν εχει ορια στην ξεφτιλα η συγκεκριμενη. αν ηταν καμια αγνωστη τοτε ας κανει πορνο και ας βγαλει λεφτα.
Μωρη ηλιθεια εισαι η πιο ορεα γκομενα στην ελλαδα και αντι να πιασεις κανεναν μαλακα και να τον αρμεξεις καθεσαι και γαμιεσαι και σε βαζουβ στα περίπτερα??
πάρτε το παράδειγμα της αλιμόνου που απο ξεκωλο έγινε κυρία βαρδινογιάννη.
Δεν ειναι ετσι φιλε μου, η Τζουλια εκανε μια πολυ εξυπνη κινηση, απο κει που την ηξεραν πολλοι, τωρα θα την μαθουν ολοι. Μιλαμε για τρελη διαφημιση και προβολη.
Την Αλιμονου ποιος την ξερει? χεστηκαμε τωρα που εγινε...κυρια βαρδινογιαννη, ετσι κι αλλιως τον βαρδινογιαννη ολοι οι ελληνες τον βριζουν.
Πιο ωραια γκομενα η Τζουλια, δεν θα το ελεγα... προσωπικα δεν μ αρεσει. Πιο διασημη ομως, ναι. Ειδικα η διαφημιση που κερδισε τωρα με αυτο αντιστοιχει σε πολλα εκατομμυρια ευρω. Ακολουθησε τη συνταγη της Παμελα Αντερσον, της Παρις Χιλτον και της Κιμ Καρντασιαν.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μήπως τελικά η τσόντα είναι το όπιο των λαών; :2funny:

Πλάκα-πλάκα το έπιασες.
Ακόμα ένα όπλο στα χέρια του σιωνισμού. Όπως ο κομουνισμός, ο καπιταλισμός και η "δημοκρατία" (ο κοινοβουλευτισμός δηλαδή).

ΥΣ: το πρώτο off topic του θρεντ. Συγνώμη Τζούλια, δεν αξίζεις κάτι τέτοιο.

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν σκουραινε λιγο αυτο το ασπρο μαλλι και το εφερνε στο φυσικο της θα ηταν καλυτερα.παντως ειναι θεα.αυτο που διαπιστωσα ομως στο βιντεο ειναι οτι ειναι παιδι ακομα.το βλεπεις στο προσωπο,το βλεπεις στη συμπεριφορα.ποτε δε μου φανηκε τοσο παιδι οσο στο βιντεο αυτο.μη γελατε ρε μαλακες.το οτι γαμιεται δε λεει τιποτα.δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει τι κανει.γαμιεται ενταξει,κ το κατεχει το βλεπεις στον τροπο που πιπωνει,στον τροπο που κουνιεται(αν και στο καβαλημε θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη)αλλα πρακτικα δε συμμετεχει σ αυτο το γαμησι.

εγω βαρεθηκα ρε συναγωνιστες.πιο πολυ εκπληκτος και περιεργος ημουνα βλεποντας το βιντεο παρα καυλωσα.ουτε εχυσα.γαμιοταν,ναι,αλλα μονο σωματικα.κατα τα αλλα δε συμμετειχε.ουτε αυτη ουτε ο ξενερωτος συμπρωταγωνιστης της.αν εξαιρεσουμε το μεγαλο παπαρι του,πολυ ξενερωτος τυπος.και πολυ αδυνατος.ελαχιστα βρωμολογα,ισα για δειγμα,ανυπαρκτο παθος.ενα ξερο μπες-βγες ηταν.θα ειχατε τετοιο μουνι και θα του συμπεριφεροσασταν σαν μια απλη τρυπα;ταινια γυριζαν,επρεπε να δωσει τον καλυτερο του εαυτο.αυτος απλως κουνιοταν περα-δωθε.

η κοπελα ειναι πολυ μπροστα παντως.της βγαζω το καπελο.δεν ειμαι σιγουρος οτι  ξερει τι κανει,παρ ολ αυτα εγραψε ιστορια,απενοχοποιησε το γαμησι σε δημοσια θεα κι ανοιξε δρομους.-

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θελουμε νεο βιντεο με τη τζουλια να χυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνει

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πάντως παραδέχομαι την Τζούλια. Ξεφτύλισε όλο το εγχώριο Σοου Μπιζ με μια κίνηση. Βαρέθηκα να προβάλουν κάθε πουτανάκι που το παίζει κυρία και δεν ξέρω τι. Ολες μα όλες οι σταρλετίτσες, Μοντέλες και τραγουδιάρες τις πλάκας είναι Βιζιτούδες που προσπαθούν να κρατάν τα προσχήματα , δουλεύοντας σε ένα κλειστό κύκλο μέχρι να βρούν τον μπούφο που θα τις παντρευτεί και θα τις κάνει "κυρίες" μη χέσω. Και να τα Βλέπεις αυτα τα πορνίδια να το παίζουν και όλας , επείδή οι Γκέουλες τις Τηλεόρασεις εν είδη προαγωγού τις προοθούν . Γιατί όσο πιο γνωστές τόσο πιο καλά λεφτά θα πίασουν. Αλλά η Τζούλια δεν μάσησε , έσπασε τα στεγανά και πραγματικά μπράβο της . Παραδέχεται καθαρά ότι χρησιμοποιεί την σεξουαλικότητα της για να βγάλει χρήματα. Και ξέρει ότι και πάλι θα σφάζονται στα πόδια της .

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
η τσοντουλα σε γενικές γραμμές καλή ήταν αλλά όταν έσκουζε σαν γάιδαρος ήταν χάλια.. καλύτερα χωρίς ήχο... :-

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ρε ξεκολληστε το μυαλο σας! Επειδη επαιξε σε τσοντα ειναι κατεστραμμενη? Αμα το χειριστει καλα μπορει να γινει τεραστια. Τι κομπλεξισμος ειναι αυτος που εχετε? Αμα ηταν αντρας τα ιδια θα λεγατε? Μονο στην Ελλαδα ακους τετοιες κομπλεξικες αποψεις. Την καλυτερη μαγκια εκανε και το γουσταρε και θα γραφτει και στην ιστορια ως το απολυτο ελληνικο sex symbol. Ξεκολληστε πια απο τον υπερσυντηρητισμο σας!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η τσοντουλα σε γενικές γραμμές καλή ήταν αλλά όταν έσκουζε σαν γάιδαρος ήταν χάλια.. καλύτερα χωρίς ήχο... :-
μην υπερβαλλουμε κιολας...εσενα δε σκουζουν οι γκομενες που γαμας;τι πιο φυσιολογικο απο το σκουξιμο :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom