ΗΑΗΑΗΑΗΑ
Total Downloads: 701,000
Ολη η ελλαδα τζουλια λεμε!!!!!
και παει σφαιρα λεμεεεε
ΗΑΗΑΗΑΗΑ
Total Downloads: 701,000
Ολη η ελλαδα τζουλια λεμε!!!!!
πλακα κανεις.μου διέφυγε αυτο το πραγμα?
σωστος ο παικτης.....και εγω το παρατηρησα
Μήπως τελικά η τσόντα είναι το όπιο των λαών;
Δεν ειναι ετσι φιλε μου, η Τζουλια εκανε μια πολυ εξυπνη κινηση, απο κει που την ηξεραν πολλοι, τωρα θα την μαθουν ολοι. Μιλαμε για τρελη διαφημιση και προβολη.πειτε με μαλακα αλλα ενω ηθελα να την δω σαν τρελος
μολις ξεκινησε το βιντεο ξενερωσα υπερβολικα ρε πουστη μου. Τελικα δεν εχει ορια στην ξεφτιλα η συγκεκριμενη. αν ηταν καμια αγνωστη τοτε ας κανει πορνο και ας βγαλει λεφτα.
Μωρη ηλιθεια εισαι η πιο ορεα γκομενα στην ελλαδα και αντι να πιασεις κανεναν μαλακα και να τον αρμεξεις καθεσαι και γαμιεσαι και σε βαζουβ στα περίπτερα??
πάρτε το παράδειγμα της αλιμόνου που απο ξεκωλο έγινε κυρία βαρδινογιάννη.
Μήπως τελικά η τσόντα είναι το όπιο των λαών;
Πάντως παραδέχομαι την Τζούλια. Ξεφτύλισε όλο το εγχώριο Σοου Μπιζ με μια κίνηση. Βαρέθηκα να προβάλουν κάθε πουτανάκι που το παίζει κυρία και δεν ξέρω τι. Ολες μα όλες οι σταρλετίτσες, Μοντέλες και τραγουδιάρες τις πλάκας είναι Βιζιτούδες που προσπαθούν να κρατάν τα προσχήματα , δουλεύοντας σε ένα κλειστό κύκλο μέχρι να βρούν τον μπούφο που θα τις παντρευτεί και θα τις κάνει "κυρίες" μη χέσω. Και να τα Βλέπεις αυτα τα πορνίδια να το παίζουν και όλας , επείδή οι Γκέουλες τις Τηλεόρασεις εν είδη προαγωγού τις προοθούν . Γιατί όσο πιο γνωστές τόσο πιο καλά λεφτά θα πίασουν. Αλλά η Τζούλια δεν μάσησε , έσπασε τα στεγανά και πραγματικά μπράβο της . Παραδέχεται καθαρά ότι χρησιμοποιεί την σεξουαλικότητα της για να βγάλει χρήματα. Και ξέρει ότι και πάλι θα σφάζονται στα πόδια της .
Ρε ξεκολληστε το μυαλο σας! Επειδη επαιξε σε τσοντα ειναι κατεστραμμενη? Αμα το χειριστει καλα μπορει να γινει τεραστια. Τι κομπλεξισμος ειναι αυτος που εχετε? Αμα ηταν αντρας τα ιδια θα λεγατε? Μονο στην Ελλαδα ακους τετοιες κομπλεξικες αποψεις. Την καλυτερη μαγκια εκανε και το γουσταρε και θα γραφτει και στην ιστορια ως το απολυτο ελληνικο sex symbol. Ξεκολληστε πια απο τον υπερσυντηρητισμο σας!
μην υπερβαλλουμε κιολας...εσενα δε σκουζουν οι γκομενες που γαμας;τι πιο φυσιολογικο απο το σκουξιμοη τσοντουλα σε γενικές γραμμές καλή ήταν αλλά όταν έσκουζε σαν γάιδαρος ήταν χάλια.. καλύτερα χωρίς ήχο... :-
http://[URL unfurl="true"]www.k17.gr/wp-content/uploads/2010/03/julia251.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.k17.gr/wp-content/uploads/2010/03/julia341.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
αααααχαχααααααα
οχι ρε σοβαρά δεν λεω πολυ καλη εντάξει σαν τσοντα αλλα έκανε κατι.... φωνητικά ώρες ώρες γ@μησετ@... :- :-μην υπερβαλλουμε κιολας...