ρε παιδιά ,τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!
Τίποτα.... για τον πούτσο γκόμενα.....
ρε παιδιά ,τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!
οχι σε αυτον τον κουβα.στον αλλον
Πρεπει να το προβαλλουν και σε κανα τσοντοσινεμα στην Ομονοια να γίνει οργιο
Αν υπαρχει Ελληνικο κρατος θα πρεπει να μαζεψει εδω και τωρα τον τυπο που τη μαστουρωνει και ο οποιος κερδιζει εκατομυρια απο ενα κοριτσι που εχει εμφανως προβλημα, και για να μην παρεξηγουμασται δεν ειμαι εναντιον της πορνειας σε οποιαδηποτε μορφη αρκει να γινεται εν γνωση και εν νηφαλιοτητα του ατομου που εκδιδεται με οποιονδηποτε τροπο ειτε ειναι πορνεια ειτε οφθαλμοπορνεια.φιλαρακο μερικα πραγματα ειναι απλα.αυτος που δινει κοκα-κολες στην τζουλια,και την εχει μαστουριασμενη ολη μερα,αυτος ειναι που κλεινει και τις συμφωνιες για τις κονομες,χωρις να γνωριζει και πολλα η αλλη,λογο τις κατασταση τις.παντως μαγκες επειδη ειμαστε και στην ελλαδα και ολα ειναι πιθανα,μην απορισετε αν δειτε καμια εισαγγελικη διαταγη να μαζεψουν την τζουλια,μαζι με κανα βαπορακι,ετσι για να ξεχαστουμε και λιγο απο τα νεα μετρα τις κυβερνησεις.
ε ναι τι τωρα θα ασχολειται με καθρεφτακια και τραπεζια????κατευθειαν το κεφαλι στον κουβα ρεεεεγεμισε ε?
Δηλαδη οταν τραβατε μαλακια για καποια τη δειχνει αυτο; οτι δεν την εκτιματε; α ρε κουνια που σας κουναγε. ουτε ο εαυτος σας δε ξερετε τι θελει και νομιζετε οτι ξερετε τι θελουν και οι αλλοι
Αν υπαρχει Ελληνικο κρατος θα πρεπει να μαζεψει εδω και τωρα τον τυπο που τη μαστουρωνει και ο οποιος κερδιζει εκατομυρια απο ενα κοριτσι που εχει εμφανως προβλημα, και για να μην παρεξηγουμασται δεν ειμαι εναντιον της πορνειας σε οποιαδηποτε μορφη αρκει να γινεται εν γνωση και εν νηφαλιοτητα του ατομου που εκδιδεται με οποιονδηποτε τροπο ειτε ειναι πορνεια ειτε οφθαλμοπορνεια.
φουλ στην κοκα μεχρι τα αυτιά + μεθυσμένη ητανε.
ουτε ειχε αίσθηση τι γινότανε.
αυριο μεθαύριο θα παει δικαστικώς και θα τα κονομίσει κανονικότατα.
Ευαισθητούλης και εσύ!!!Αν υπαρχει Ελληνικο κρατος θα πρεπει να μαζεψει εδω και τωρα τον τυπο που τη μαστουρωνει και ο οποιος κερδιζει εκατομυρια απο ενα κοριτσι που εχει εμφανως προβλημα, και για να μην παρεξηγουμασται δεν ειμαι εναντιον της πορνειας σε οποιαδηποτε μορφη αρκει να γινεται εν γνωση και εν νηφαλιοτητα του ατομου που εκδιδεται με οποιονδηποτε τροπο ειτε ειναι πορνεια ειτε οφθαλμοπορνεια.
Εγω παντως δεν την ειδα και πολυ λιωμα. Εχω δει και χειρότερες περιπτωσεις στα νησια
Πεστα ρε Πατερ, τοσες εξομολογησεις τοσες μετανοιες τοσα "σκυψε-ευλογημενη" να τον ακουτεΕυαισθητούλης και εσύ!!!
Γιατί η Τζούλια να μην ντοπαρίστηκε και γαμήθηκε για γύρισμα τσόντας επειδή γούσταρε το χρήμα δηλαδή;;;
Υ.Γ.Εγώ δεν την έχω να την εκμεταλλεύονται,μία χαρά ξέρει τι κάνει,το οτί άρχισε μάλλον τα ναρκωτικά θα την φάει!!!
Κατι μου λεει ομως φιλε μου πως αντι να ποιασουν το κωλοπαιδαρα μαλλον θα κυνηγησουν τους "αρβυλα" που επαιξαν πλανα, αυτη ειναι η Ελλαδα υποκριτικη και γελοια μακαρι να βγω ψευτης.συμφωνω