boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Σε γκαρσον νε κομπραν ριεν ντυ του .
Μεμ πα ,σε κι ε εβινταν ,πγοφανες.
λ'εβινταν ν'ε πα λε μεμ πουγ του
ιλ υ α κελκιεν κι σε σουφί α ρεγκαρντέ α εν σεν (sein)
Σε γκαρσον νε κομπραν ριεν ντυ του .
Η Τζουλια ,η εθνικη "ξεπετα".Σε γκαρσον νε κομπραν ριεν ντυ του .
Τυ α ρεζον.Ε σε σεν ε οπερε ( ογκμαντε αβεκ σιλικον).Κελ μανταλιτε ,μον ντιε !λ'εβινταν ν'ε πα λε μεμ πουγ του
ιλ υ α κελκιεν κι σε σουφί α ρεγκαρντέ α εν σεν (sein)
Γιατι θα επρεπε η "γεματουλα" Ντουβλη να ειναι χειροτερη?Πραγματικά είναι ξενέρωτη και άψυχη όπως το είπες. Τελικά δεν μετράει μόνο η εμφάνιση. Ο άλλος την πηδάει και αυτή έχει ξεκαρδιστεί από την μαστούρα. Μην μας προκαλέσει έκπληξη αν η γεματούλα Ντούβλη είναι πολύ καλύτερη..
Σαν πολυ αναλυση και ενδιαφερον βλεπω να εχεις για το μελλον της τσουλιας, ο αδελφος της εισαι ή ο κηδεμονας της?δηλαδη τι μπορει να κανει απο εδω και περα αφου οι μετοχες της ανεβηκαν?το μοντελο?μπααααα...την τραγουδιαρα?εχει παρει ηδη σβαρνα τις εθνικες οδους και σε λιγο τελειωνουν και αυτες...να κανει καριερα πορνοσταρ?αψυχη ξενερωτη και αστα να πανε γενικως....να παντρευτει καναν απωνυμι επιχειρηματια μηπως?αυτο και αν ααποκλειεται τωρα πια....καμμενο χαρτι φιλε...
Ok, την επομενη φορα θα σε ρωτησει τι φρασεις να πει για να τις εγκρινεις πρωτα...Εκτος απο το γνωστο βιντεο ,ειδαμε ,ας ειναι καλα οι συναγωνιστες ,αλλα 2 μικρα βιντεακια της Τζουλιας ,που γαμιεται σαν αγγουρι ,Στο τελευταιο λεει ..."φθανει βαρεθηκα " !
Ουτε σε μπουρδελο ,κακια πουτανα της φυλης δεν λεει τετοια φραση.
Και πως δειχνει μια οτι το ευχαριστιεται κατα τη γνωμη σου? εξηγησε το. Για υποκρισια λες?να δείχνει ότι το φχαριστιέται έστω και λίγο?
γιατί στο πρώτο βίντεο που είδα, μόνο τσίχλα δε μασούσε.
και το ότι σκούζει δε σημαίνει στάνταρ ότι το φχαριστιέται, ούτε ότι δε βαριέται, ούτε ότι θέλει πούτσο...
Ασε ρε μεγαλε, ακουγαν Μαλερ και στο χωριο σου?Για να καταλαβετε τι ειναι ΟΡΓΑΣΜΟΣ ακουστε αυτο το κομματι.
Eιναι αυτονοητο, μαστορα μου, οτι μόνο σε ερασιτεχνικο βιντεο θα μπορουσε να το κανει αυτο.Ξερεις πολλα ερασιτεχνικα βιντεο ,που η γκομενα να σταματαει αποτομα τον γαμια της ,πριν αυτος χυσει ,και να του λεει "Σταματα ,βαρεθηκα " ?
Μηπως ,λεω μηπως ,η γκομενα πραγματι βαρεθηκε ? Γιατι αυτο το βιντεακι απεικονιζει το σεξ που εκανε με τον ποδοσφαιριστη.
Και πως δειχνει μια οτι το ευχαριστιεται κατα τη γνωμη σου? εξηγησε το. Για υποκρισια λες?
Σε ποιο ειδες σα να μασουσε τσιχλα? Σε αυτο με τον Ιαν Σκοτ? καθε αλλο... ουρλιαζε αλλα καποιοι απο δω λενε πως ουτε αυτη η αντιδραση τους αρεσε. Ισως ηθελαν κατι σε soft πορνο στυλ Εμμανουελας.
Τι δειχνει το οτι "σκουζει"? οτι σκουζει για να εκτονωθει και να περασει ευχαριστα η ωρα?
Aκριβως λοιπον επειδη μιλαμε για μια τσοντα του κωλου δεν θα πρεπει να κανεις τοση μεγαλη αναλυση και να καταληγεις σε -λανθασμενα- συμπερασματα.σιγά μην έλεγα για υποκρισία, για μια τσόντα του κώλου μιλάμε, έλεος
ναι/ γι'αυτό με τον ιαν σκοτ λέω. δεν είπε κανείς να μην ουρλιάζει, αλλά όταν σκούζει με ύφος "άντε να τελειώνουμε" μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.
εσένα το ότι ούρλιαζει σου αρκεί προφανώς, εμένα μου φάνηκε ότι φώναζε και η μούρη της ήταν σαν να βαράει μύγες
πουλοπαιχτης ,επεσες...στην περιπτωση,γιατι μενω κοντα στο Μεγαρο της Μουσικης στην Αθηνα ,απο παντα !Ασχετως της καταγωγης μου απο την Κρητη!Οποτε ,ναι ,ακουνε στο...χωριο μου ,που ειναι η περιοχη κοντα στο Μεγαρο ,Μαλερ !Ασε ρε μεγαλε, ακουγαν Μαλερ και στο χωριο σου?
Δες εδω εναν καλυτερο "οργασμο" απο τον ιδιο... η αποθεωση(μετα το 7ο λεπτο)
Την ξερω την καλη ερμηνεια με τονSir Simon Rattle ,ερευνητης, τον δικο μου οργασμο τον ειδες καθολου?
Τον δικο σου αργασμο δεν τον ειδα τωρα... τον ξερω εδω και 20 χρονια και ειναι απ τους αγαπημενους μου.
(και τα 4 μερη οχι μονο το τελευταιο που εβαλες. Και το 2ο που θυμιζει εκεινη τη παλια διαφημιση του ελαιολαδου και το 3ο που θυμιζει εκεινο το παλιο ελληνικο τραγουδι του Δακη )
ερευνητης, τον δικο μου οργασμο τον ειδες καθολου?
Τον δικο σου αργασμο δεν τον ειδα τωρα... τον ξερω εδω και 20 χρονια και ειναι απ τους αγαπημενους μου.
(και τα 4 μερη οχι μονο το τελευταιο που εβαλες. Και το 2ο που θυμιζει εκεινη τη παλια διαφημιση του ελαιολαδου και το 3ο που θυμιζει εκεινο το παλιο ελληνικο τραγουδι του Δακη )
Φιλαρακο Jinpo μιλαμε για "οργασμο" σε μουσικο κομματι ,δηλαδη εκρηκτικη μουσικη φραση ,και λεμε οτι οπως βιωνεις οργασμο με το σεξ ,ετσι βιωνειςΤελικά ο Φουρθίωτης είσαι;
Eιναι αυτονοητο, μαστορα μου, οτι μόνο σε ερασιτεχνικο βιντεο θα μπορουσε να το κανει αυτο.
Πως ξερεις οτι ειναι ποδοσφαιριστης?... μη χαφτεις οτι παραμυθι σου σερβιρουν και μην βλεπεις τα πραγματα επιφανειακα.