Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
λ'εβινταν ν'ε πα λε μεμ πουγ του  :sunglasses:

ιλ υ α κελκιεν κι σε σουφί α ρεγκαρντέ α εν σεν (sein)  :sunglasses:
Τυ α ρεζον.Ε σε σεν ε οπερε ( ογκμαντε αβεκ σιλικον).Κελ μανταλιτε ,μον ντιε !

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικά είναι ξενέρωτη και άψυχη όπως το είπες. Τελικά δεν μετράει μόνο η εμφάνιση. Ο άλλος την πηδάει και αυτή έχει ξεκαρδιστεί από την μαστούρα. Μην μας προκαλέσει έκπληξη αν η γεματούλα Ντούβλη είναι πολύ καλύτερη..
Γιατι θα επρεπε η "γεματουλα" Ντουβλη να ειναι χειροτερη?
Οταν λες "χειροτερη", απο ποια αποψη χειροτερη?
Παντως ας μην κανουμε υποθεσεις, η (ν)Τούβλη δεν θα κανει ποτέ τσοντα σαν αυτη της τσούλιας.
δηλαδη τι μπορει να κανει απο εδω και περα αφου οι μετοχες της ανεβηκαν?το μοντελο?μπααααα...την τραγουδιαρα?εχει παρει ηδη σβαρνα τις εθνικες οδους και σε λιγο τελειωνουν και αυτες...να κανει καριερα πορνοσταρ?αψυχη ξενερωτη και αστα να πανε γενικως....να παντρευτει καναν απωνυμι επιχειρηματια μηπως?αυτο και αν ααποκλειεται τωρα πια....καμμενο χαρτι φιλε...
Σαν πολυ αναλυση και ενδιαφερον βλεπω να εχεις για το μελλον της τσουλιας, ο αδελφος της εισαι ή ο κηδεμονας της?
Γιατι αποκλειεται να παντρευτει καναν "επωνυμο επιχειρηματια τωρα πια"? τι εγινε τωρα πια? εχασε τη παρθενια της και ατιμαστηκε?  :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Για να καταλαβετε τι ειναι ΟΡΓΑΣΜΟΣ ακουστε αυτο το κομματι.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εκτος απο το γνωστο βιντεο ,ειδαμε ,ας ειναι καλα οι συναγωνιστες ,αλλα 2 μικρα βιντεακια της Τζουλιας ,που γαμιεται σαν αγγουρι ,Στο τελευταιο λεει ..."φθανει βαρεθηκα " !
Ουτε σε μπουρδελο ,κακια πουτανα της φυλης δεν λεει τετοια φραση.
Ok, την επομενη φορα θα σε ρωτησει τι φρασεις να πει για να τις εγκρινεις πρωτα...
Εδω μιλαμε οτι αφησε ατακα τυπου Γκουσγκουνη κι εσεις  :jerking:
Τα 2 μικρα βιοντεακια ειναι ερασιτεχνικα και κακης ποιοτητας, οποτε δεν τα κρινουμε. Ειναι απλα ενδεικτικα της πουτανιας της. Μεγαλο ταλεντο... :tits:
να δείχνει ότι το φχαριστιέται έστω και λίγο?  :think:
γιατί στο πρώτο βίντεο που είδα, μόνο τσίχλα δε μασούσε.
και το ότι σκούζει δε σημαίνει στάνταρ ότι το φχαριστιέται, ούτε ότι δε βαριέται, ούτε ότι θέλει πούτσο...
Και πως δειχνει μια οτι το ευχαριστιεται κατα τη γνωμη σου? εξηγησε το. Για υποκρισια λες?
Σε ποιο ειδες σα να μασουσε τσιχλα? Σε αυτο με τον Ιαν Σκοτ? καθε αλλο... ουρλιαζε αλλα καποιοι απο δω λενε πως ουτε αυτη η αντιδραση τους αρεσε. Ισως ηθελαν κατι σε soft πορνο στυλ Εμμανουελας.
Τι δειχνει το οτι "σκουζει"? οτι σκουζει για να εκτονωθει και να περασει ευχαριστα η ωρα?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ξερεις πολλα ερασιτεχνικα βιντεο ,που η γκομενα να σταματαει αποτομα τον γαμια της ,πριν αυτος χυσει ,και να του λεει "Σταματα ,βαρεθηκα " ?
Μηπως ,λεω μηπως ,η γκομενα πραγματι βαρεθηκε ? Γιατι αυτο το βιντεακι απεικονιζει το σεξ που εκανε με τον ποδοσφαιριστη.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για να καταλαβετε τι ειναι ΟΡΓΑΣΜΟΣ ακουστε αυτο το κομματι.
Ασε ρε μεγαλε, ακουγαν Μαλερ και στο χωριο σου? :grin:

Δες εδω εναν καλυτερο "οργασμο" απο τον ιδιο... η αποθεωση(μετα το 7ο λεπτο)

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξερεις πολλα ερασιτεχνικα βιντεο ,που η γκομενα να σταματαει αποτομα τον γαμια της ,πριν αυτος χυσει ,και να του λεει "Σταματα ,βαρεθηκα " ?
Μηπως ,λεω μηπως ,η γκομενα πραγματι βαρεθηκε ? Γιατι αυτο το βιντεακι απεικονιζει το σεξ που εκανε με τον ποδοσφαιριστη.
Eιναι αυτονοητο, μαστορα μου, οτι μόνο σε ερασιτεχνικο βιντεο θα μπορουσε να το κανει αυτο.
Πως ξερεις οτι ειναι ποδοσφαιριστης?... μη χαφτεις οτι παραμυθι σου σερβιρουν και μην βλεπεις τα πραγματα επιφανειακα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και πως δειχνει μια οτι το ευχαριστιεται κατα τη γνωμη σου? εξηγησε το. Για υποκρισια λες?
Σε ποιο ειδες σα να μασουσε τσιχλα? Σε αυτο με τον Ιαν Σκοτ? καθε αλλο... ουρλιαζε αλλα καποιοι απο δω λενε πως ουτε αυτη η αντιδραση τους αρεσε. Ισως ηθελαν κατι σε soft πορνο στυλ Εμμανουελας.
Τι δειχνει το οτι "σκουζει"? οτι σκουζει για να εκτονωθει και να περασει ευχαριστα η ωρα?

σιγά μην έλεγα για υποκρισία, για μια τσόντα του κώλου μιλάμε, έλεος  :2funny: :2funny:
ναι/ γι'αυτό με τον ιαν σκοτ λέω. δεν είπε κανείς να μην ουρλιάζει, αλλά όταν σκούζει με ύφος "άντε να τελειώνουμε" μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.
εσένα το ότι ούρλιαζει σου αρκεί προφανώς, εμένα μου φάνηκε ότι φώναζε και η μούρη της ήταν σαν να βαράει μύγες  :dunno:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Φιλοι αριστεροι!

για σας που σιχαθηκατε τη Τζουλια....
εσεις που απεχθανεσε τις γυναικες....
για σας που η ομοφυλοφιλια ειναι τροπος ζωης...

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

οι προσωπικες περιπετειες του εθνικου σταρ!

λεπτομερειες στο  blue sky ΤΩΡΑ!!!!! :rockon:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σιγά μην έλεγα για υποκρισία, για μια τσόντα του κώλου μιλάμε, έλεος  :2funny: :2funny:
ναι/ γι'αυτό με τον ιαν σκοτ λέω. δεν είπε κανείς να μην ουρλιάζει, αλλά όταν σκούζει με ύφος "άντε να τελειώνουμε" μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.
εσένα το ότι ούρλιαζει σου αρκεί προφανώς, εμένα μου φάνηκε ότι φώναζε και η μούρη της ήταν σαν να βαράει μύγες  :dunno:
Aκριβως λοιπον επειδη μιλαμε για μια τσοντα του κωλου δεν θα πρεπει να κανεις τοση μεγαλη αναλυση και να καταληγεις σε -λανθασμενα- συμπερασματα.
Δεν εσκουζε με υφος "αντε να τελειωνουμε", εσυ το εξελαβες ετσι. Ισως γιατι εχεις συνηθισει το σοφτ υφος της Εμμανουελας που προβαλλουν τα ελληνικα καναλια τη νυχτα, ή του Τελευταιου Τανγκο στο Παρισι. Το σιγουρο ειναι οτι εισαι απειρος απο χαρντ τσοντες.
Δεν ειπα οτι "εμενα μου αρκει το οτι ουρλιαζει" απλα προσπαθω να σου εξηγησω καποια πραγματα μεσω ερωτησεων.
Γενικα οταν λες "μονο γελιο προκαλει" ή οτι "βαραει μυγες" δειχνεις επιπροσθετα οτι εισαι και αρνητικα προδιαθετειμενος απεναντι στη τσουλια, δηλ. οτι και να εκανε η τσουλια παλι θα γκρινιαζες. Εγω αντιθετα ειμαι fan της αντικειμενικης αναλυσης παντα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ασε ρε μεγαλε, ακουγαν Μαλερ και στο χωριο σου? :grin:

Δες εδω εναν καλυτερο "οργασμο" απο τον ιδιο... η αποθεωση(μετα το 7ο λεπτο)
πουλοπαιχτης ,επεσες...στην περιπτωση,γιατι μενω κοντα στο Μεγαρο της Μουσικης στην Αθηνα ,απο παντα !Ασχετως της καταγωγης μου απο την Κρητη!Οποτε ,ναι ,ακουνε στο...χωριο μου ,που ειναι η περιοχη κοντα στο Μεγαρο ,Μαλερ !
Τωρα που ειδες πως ειναι ο οργασμος ,επιμενεις οτι η Τζουλια δεν ειναι ανοργασμικη ?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ερευνητης, τον δικο μου οργασμο τον ειδες καθολου?
Τον δικο σου αργασμο δεν τον ειδα τωρα... τον ξερω εδω και 20 χρονια και ειναι απ τους αγαπημενους μου.
(και τα 4 μερη οχι μονο το τελευταιο που εβαλες. Και το 2ο που θυμιζει εκεινη τη παλια διαφημιση του ελαιολαδου και το 3ο που θυμιζει εκεινο το παλιο ελληνικο τραγουδι του Δακη :))

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τον δικο σου αργασμο δεν τον ειδα τωρα... τον ξερω εδω και 20 χρονια και ειναι απ τους αγαπημενους μου.
(και τα 4 μερη οχι μονο το τελευταιο που εβαλες. Και το 2ο που θυμιζει εκεινη τη παλια διαφημιση του ελαιολαδου και το 3ο που θυμιζει εκεινο το παλιο ελληνικο τραγουδι του Δακη :))
Την ξερω την καλη ερμηνεια με τονSir Simon Rattle ,
προτιμω και την ερμηνεια με Rafael Kubelik.Εβαλα αυτο το βιντεακι ,γιατι εχουν πλακα οι μορφασμοι και τα μαλλια του μαεστρου .
Βλεπει ομως ο κοσμος ,πως ειναι ο οργασμος ,που μπορει να τον βιωσει με το σεξ ,αλλα και εγκεφαλικα με την μουσικη.
Η Τζουλια ,θεωρω οτι ειναι ανικανοποιητη και σεξουαλικα και συναισθηματικα.Και ειναι γι'αυτο
ανοργασμικη .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αντε δευτερα κοντη γιορτη

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Τελικά ο Φουρθίωτης είσαι;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τελικά ο Φουρθίωτης είσαι;
Φιλαρακο Jinpo μιλαμε για "οργασμο" σε μουσικο κομματι ,δηλαδη εκρηκτικη μουσικη φραση ,και λεμε οτι οπως βιωνεις οργασμο με το σεξ ,ετσι βιωνεις
και εγκεφαλικο "οργασμο" με ενα δυναμικο κομματι μουσικης .(Μπορει να ειναι ροκ ή/και κλασσικη)
Η Τζουλια ,κατα την γνωμη αρκετων ,δεν μπορει να βιωσει ουτε "εγκεφαλικο" οργασμο ,ουτε σεξουαλικο γιατι νοιωθει ανικανοποιητη ερωτικα και συναισθηματικα και γι'αυτο αλλωστε το εχει ριξει στο ..."κοκορετσι".

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Eιναι αυτονοητο, μαστορα μου, οτι μόνο σε ερασιτεχνικο βιντεο θα μπορουσε να το κανει αυτο.
Πως ξερεις οτι ειναι ποδοσφαιριστης?... μη χαφτεις οτι παραμυθι σου σερβιρουν και μην βλεπεις τα πραγματα επιφανειακα.

Και στο επαγγελματικό το είπε 1-2 φορές. Σίγουρα το είπε κι άλλες αλλά είχαν τη δυντότητα να το κόψουν στο μοντάζ. Η Τζούλια πρέπει να παίζει σε τσόντες όπου οι πρωταγωνιστές τελειώνουν σε 3' διαφορετικά είναι αγγαρεία. Το σκούψιμο δεν ειναι ηδονής, είναι σκούξιμο απελπισίας, αγανάκτησης, κατάρας, σαν το σκούξιμο της χαροκαμμένης μάνας.
Ο τύπος αν είναι ποδοσφαιριστής, παίζει ερασιτεχνικά 5χ5 με τους φίλους του 2-3 φορές το μήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom