Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Aυτο δεν το ειδες??

Ακόμα μία… τραγουδίστρια(?) ετοιμάζεται να αρπάξει το μικρόφωνο και να ανέβει στην πίστα. Ποια απειλεί τα αφτιά μας;
Η Ευαγγελία Αραβανή που αφού κατέκτησε την καρδιά του ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών Κώστα Μπερτάκη, τώρα ετοιμάζεται να… κατακτήσει και την πίστα του μαγαζιού του, αφού οι φήμες τη θέλουν να εντάσσεται στο σχήμα του μαγαζιού του (πού αλλού;) και να γίνεται τραγουδίστρια. Για να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε Ελληνες κληρονομοι.......εεεεε επιχειρηματιες ηθελα να πω........

Για τον πουτσο ειστε.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και τώρα μπήκα να σου πώ μήπως η μία από τις 2 είναι η Σάμμερς-κάτι. Αλλά εσύ σαν ειδικός θα ξέρεις καλύτερα. Άλλες 4-5 γνωρίζω (της συνομοταξίας), αυτές που αναφέρεις δεν έτυχε.
Φυσικά και φτιάχνονται οι γυναίκες με τις τσόντες. Αυτές που έχεις γνωρίσει εσύ (καταπιεσμένες Ελληνίδες πιθανόν) ίσως δεν το παραδέχονται................................................................
Τώρα για Ελληνίδες-Ρωσίδες, τι να πώ; Είπα για τα αρμονικό λεπτεπίλεπτο πρόσωπο. Μην τις διαχωρίζεις σε μπαζα-Ελληνίδες και πουτάνες-Ρωσίδες. Ακόμα και σε Ελληνίδες που θεωρούνται όμορφες λείπει η αρμονία.
Aλλη μια (κλασικη) περιπτωση που του λες, του λες αλλα σε γραφει στα παλια του τα παπουτσια, σα να μιλας σε τοιχο ενα πραγμα, σα να μη τα ειπες ποτέ!... Προσπαθησε παιδακι μου  να διαβαζεις αυτα που γραφω, μη τα προσπερνας και γραφεις παλι τα δικα σου. Πρεπει τωρα εγω να επαναληφθω επειδη εσυ δεν ακουσες γρι? :headbang:
- Δεν σου μιλησα "για αυτες που εχω γνωρισει εγω(καταπιεσμενες ελληνιδες μαλλον)" αλλα σου ειπα τι λεει η Ψυχολογια και η Ιατρικη σε ΟΛΟΝ το κοσμο. Οποτε εσυ ειτε υπαγεσαι στις εξαιρεσεις, ειτε(το πιθανοτερο) μιλας σαν αντρας επειδη εισαι αντρας και σκεφτεσαι αναλογα ;)
Ο αντρας διαβαζει ενα πορνογραφημα και ερεθιζεται. Η γυναικα δεν ερεθιζεται με αυτον το τροπο, θελει ατμοσφαιρα. Η γυναικα δεν βλεπει τον αντρα σαν ενα κομματι κρεας(αυτο το κανουν οι πουστηδες). Να που εμαθες και κατι σημερα απο την ενασχοληση σου με αυτο το forum ;)
- Για το θεμα ελληνιδες-ρωσιδες, αν και το ανελυσα παλι αρκετα, εσυ το μονο που καταλαβες ειναι "να μην τις διαχωρίζω σε μπαζα-Ελληνίδες και πουτάνες-Ρωσίδες" !!!
Λοιπον, παρε διαβασε προσεκτικα οσα σου ειπα χτες για το θεμα αυτο, ωστε να μην λες οτι σου κατεβαινει στη (κλουβια)κεφάλα... :)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Aυτο δεν το ειδες??

Ακόμα μία… τραγουδίστρια(?) ετοιμάζεται να αρπάξει το μικρόφωνο και να ανέβει στην πίστα. Ποια απειλεί τα αφτιά μας;
Η Ευαγγελία Αραβανή που αφού κατέκτησε την καρδιά του ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών Κώστα Μπερτάκη, τώρα ετοιμάζεται να… κατακτήσει και την πίστα του μαγαζιού του, αφού οι φήμες τη θέλουν να εντάσσεται στο σχήμα του μαγαζιού του (πού αλλού;) και να γίνεται τραγουδίστρια. Για να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε Ελληνες κληρονομοι.......εεεεε επιχειρηματιες ηθελα να πω........

Για τον πουτσο ειστε.
ε καλα μια απ τις πολλες ειναι..λιγες βγηκαν ετσι?αφου πανε τα κοροιδα και τα σκανε για τις αφωνες και τους αφωνους....φαμπρικα παει η δουλεια...

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
το βρηκα εδω σε rapidshare για οποιον το θελει, προσωπικα εμενα δε μου λεει τιποτα !!!

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/374162448/Ds_JL.rar[/code[/URL]]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φθάνει,βαρέθηκα!  :2funny: :2funny: :2funny:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
το θεμα ειναι να μην πιανεται κοροιδο κανεις και αγοραζει αυτες τις μαλακιες οπως κανανε πολλοι απο εδω μεσα..
λες και δεν υπαρχουν τα torrents.... :uglystupid:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά οι Ελληνίδες δεν είναι απόλυτα συμβιβασμένες με την καταγωγή και τα χρώματά τους κι έτσι προσπαθούν να μιμηθούν τις Βόρειες γιατί αυτές αρέσουν στους περισσότερους άντρες.  
Μη ξαναγραψεις τετοια μαλακια γιατι πονανε τα αυτια μας... Το να συγκρινεις τις βορειες(ψυχρες και ασχημες) με τις ελληνιδες και τις λοιπες μεσογειακες ειναι σα να συγκρινεις σωβρακα με γραβατες.
Και εχε υποψη σου οτι οι ξανθες με χρωματιστα ματια κατα 99% δεν ειναι απο του φυσικου τους.

το θεμα ειναι να πιανεται κοροιδο κανεις και αγοραζει αυτες τις μαλακιες οπως κανανε πολλοι απο εδω μεσα..
λες και δεν υπαρχουν τα torrents.... :uglystupid:
Mην μπερδευεσαι, αυτο δεν ηταν ταινια, ηταν ενα ερασιτεχνικο βιντεακι 2 λεπτων σε κακη ποιοτητα.
Με τα torrents πολλοι λιγοι απ το κοινο εχουν σχεση.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μη ξαναγραψεις τετοια μαλακια γιατι πονανε τα αυτια μας... Το να συγκρινεις τις βορειες(ψυχρες και ασχημες) με τις ελληνιδες και τις λοιπες μεσογειακες ειναι σα να συγκρινεις σωβρακα με γραβατες.
Και εχε υποψη σου οτι οι ξανθες με χρωματιστα ματια κατα 99% δεν ειναι απο του φυσικου τους.
Mην μπερδευεσαι, αυτο δεν ηταν ταινια, ηταν ενα ερασιτεχνικο βιντεακι 2 λεπτων σε κακη ποιοτητα.

Παλι μαλακιες γραφεις............

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τι λες ρε μεγαλε που χουν οι βορειες βαμμενα μαλλια τραβα καμμα σουηδια που η πιο μελαχροινη ειναι η καστανοξανθη η δικια μας.και ολες με μπλε πρασινα ματια..οσο για τορρεντς και η γιαγια μου ξερει το μ τορεντ και κατεβαζει κατι χρονια...

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Της Τούτσι 28. Άσε κι έχει γίνει σαν βόδι τελευταία, θα της στείλω ε μαίλ να την εκράξω...
32 ειναι.
Βαλε στα Αγαπημενα σου αυτο το site
Eιναι το Ευαγγελιο των πορνοσταρς, ποτε γεννηθηκαν, ποσο διηρκεσε η καρριερα τους κ.α.
πραγματικα υπαρχει χαος μεταξυ μας αλλα πραγματικα αυτη τη φορα απαντησες πολυ ευγενικα και το αναγνωριζω!και για να συμφωνησουμε και σε κατι θα πω καλο μουνι να ειναι και απο οποια χωρα ναναι!
Μα εγω παντα ευγενικα απανταω, εσυ ειχες παρεκτραπει τη προηγουμενη φορα οποτε και υποχρεωθηκα να σου απαντησω αναλογα.
Καλημέρα.
Τώρα σοβάρα ρε παίδες υπάρχει άνδρας που καυλώνει με αυτό το πρεζάκι?
Υπάρχει άνδρας που θα την πλήρωνε για να την γαμήσει?
Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου προκάλεσε αηδία.
Και ποιες γυναικες σου αρεσουν εσενα δηλαδη? κοντες? χοντρες? γριες?...
Στο χωριο μου λενε "οσα δε φταν η αλεπου τα κανει κρεμασταρια :cheesy:
Μονο στην Ελλαδα θα μπορουσε να το κανει αυτο.
E βεβαια, μονο στην Ελλαδα αφου μονο στην Ελλαδα ειναι γνωστη.
Αν αντιστοιχα στην Αμερικη εμφανιζονταν επισημα σε εμπορικη τσοντα μια σταρ πχ. η Τζενιφερ Λοπεζ ή η Σιντυ Κροφωρντ αμφιβαλλεις οτι θα γινονταν χαμος? Και θα γινοταν τζιρος δις$ γιατι αλλο η ελλαδιτσα των 11 εκατομμυριων αλλο η αμερικη των 300.
ενταξει δεν ειναι ολα η μαυρα η ασπρα...η κπελα εβγαλε τα μυρρια της ζωης της απλα απο εδω  και περα δεν ειναι για τπτ..καμμενο χαρτι ειναι και το ξερει
Γιατι πριν τι ηταν για σενα? παλι καμμενη δεν την ελεγες? για οσους την αντιπαθουν δεν υπαρχει διαφορά στο πριν/μετα.
Εξηγησε μου ομως, γιατι "απλα απο εδω  και περα δεν ειναι για τπτ..καμμενο χαρτι ειναι και το ξερει"?
Εγω αντιθετα πιστευω οτι οι μετοχες της ανεβηκαν.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παλι μαλακιες γραφεις............
Kατι που ακουγεται μαλακια για σενα τον ασχετο, σκεψου ομως οτι ειναι η στανταρ αληθεια για τον περισσοτερο νορμαλ κοσμο.
τι λες ρε μεγαλε που χουν οι βορειες βαμμενα μαλλια τραβα καμμα σουηδια που η πιο μελαχροινη ειναι η καστανοξανθη η δικια μας.και ολες με μπλε πρασινα ματια..οσο για τορρεντς και η γιαγια μου ξερει το μ τορεντ και κατεβαζει κατι χρονια...
Οι σουηδεζες οπως και οι περισσοτερες σκανδιναβες ειναι ασχημες, οποτε το μαλλι τους θα κοιταξουμε, αυτο ειναι το ελασσον.
Εσυ τωρα που εισαι απειρος και τα βλεπεις επιφανειακα, σκεφτεσαι μονο τις πουτανες και τα μοντελα... Μα φιλε μου αυτες δεν ειναι ολες οι σουηδεζες!
Δε ξερω τι κανει η γιαγια σου αλλα ο περισσοτερος κοσμος(ακομα κι αυτοι που εχουν pc+ιντερνετ) ουτε γνωριζει τι ειναι ουτε χρησιμοποιει τορρεντς. Επειδη ξερει η γιαγια σου ή επειδη σχεδον ολοι μας εδω τα γνωριζουμε, μη βγαζεις γενικο συμπερασμα για ολο το κοσμο... Μην εχεις παντα τετοιο αφελη τροπο σκεψης.

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το newsit γραφει ότι αναβλήθηκε η κυκλοφορία του 2ου DVD....

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
- Δεν σου μιλησα "για αυτες που εχω γνωρισει εγω(καταπιεσμενες ελληνιδες μαλλον)" αλλα σου ειπα τι λεει η Ψυχολογια και η Ιατρικη σε ΟΛΟΝ το κοσμο. Οποτε εσυ ειτε υπαγεσαι στις εξαιρεσεις, ειτε(το πιθανοτερο) μιλας σαν αντρας επειδη εισαι αντρας και σκεφτεσαι αναλογα ;)
Ο αντρας διαβαζει ενα πορνογραφημα και ερεθιζεται. Η γυναικα δεν ερεθιζεται με αυτον το τροπο, θελει ατμοσφαιρα. Η γυναικα δεν βλεπει τον αντρα σαν ενα κομματι κρεας(αυτο το κανουν οι πουστηδες). Να που εμαθες και κατι σημερα απο την ενασχοληση σου με αυτο το forum ;)

Πρέπει να έχεις μεγάλη εμπειρία με τις γυναίκες ε; Φωνάζει απο μακριά.
Βρε απο τα βιβλία ψυχολογίας περιμένεις να τις μάθεις; Άσε που αυτά δεν είναι απο βιβλίο ψυχολογίας αλλά απο το κοσμοπόλιταν "10 τρόποι να την κάνετε δική σας". Άμα θες βιβλίο Νευροψυχολογίας να ξεστραβωθείς διάβασε Βίλχεμ Ράιχ, περί οργασμών και γενικά σχέσεων. Η δές καμμιά τσόντα της προκοπής.

Βρε, πιό πολλές πλατινέ βλέπεις στην Αθήνα παρά στη Σουηδία. 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Και ποιες γυναικες σου αρεσουν εσενα δηλαδη? κοντες? χοντρες? γριες?...
Στο χωριο μου λενε "οσα δε φταν η αλεπου τα κανει κρεμασταρια :
Εγώ δεν είπα ποιες μου αρέσουν
ρώτησα ποιος άνδρας καυλώνει με αυτό το πρεζάκι
Κυκλοφορούν απείρως καλύτερες απο αυτο το τσουλάκι

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αϊντε, σε λίγο θα μας πείς ότι θα κάνεις δείπνο με κεριά και στην Τζούλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom