A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μπα θα ειχα τελειώσει ήδη!και κάνα πισωκολλητό όμως..... ;) ;)
Μπα θα ειχα τελειώσει ήδη!και κάνα πισωκολλητό όμως..... ;) ;)
Εισαστε τσιγγουνηδες ρε....εγω τις εδινα 50 ευρωπουλακια για να την πηγαινα μια βολτα στα τεσσερα διχως να βλεπω την φατσα της που με το ζορι ανοιγοκλεινει τα ματια της απο την μαστουρα......
Μπα θα ειχα τελειώσει ήδη!
αν αυξήσεις το upload σουMε "seeds: 2, leechers: 210" επόμενο είναι.
Αύριο/μεθαύριο (ή σε λίγες μέρες) θα κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα ;)
Σωστος.....αλλα ακου τωρα την αποψη μου...δινω αυριο εικοσι ευρωπουλα και παιρνω την ταινια για να σπασω πλακα με την καταντια...γιατι δυστυχως για λυπηση ειναι αν εχει κανει ταινια τσοντα....και 50 ευρωλακια θα τις τα εδινα ευχαριστως γιατι θα την εγκεφαλικα...δηλαδη οτι στο αμεσο παρελθον ειχε παρει την δευτερη θεση στα Καλλιστεια....γιατι τωρα οπως εχει καταντησει ουτε για εικοσι ευρω ειναι!!!!!!!!!Ειπαμε δεν δινουμε 20 ευρω για να δουμε την ταινια. Για να γαμησουμε δινουμε εως 20 ευρω στην Τζουλια. Τιμες μπουρδελου δηλαδη...γιατι ουτε για στουντιο δεν κανει...
το περιτύλιγμα έκανε για πασαρέλα, το υπόλοιπο είναι για τα μπάζα.Η κοπελα εκανε για πασαρελα. Αλλα εμπλεξε και χαλασε πολυ...παρα πολυ
Καλα αν πηγαινε σε μαγαζί να δουλέψει θα εστηνα τσαντιρι και σουβλες απεξω
C.O.F ;;;;; Μια χαρά σε κόβω... ; );)
Αυτος ειναι ο πληρης ''υπνος'' των ανθρωπων της σημερινης εποχης σε ολη την ανθρωποτητα.... και βαζω και τον εαυτο μου μεσα....σε λιγες ωρες μας ανακοινωνουν επιπροσθετα μετρα για την οικονομια και εμεις θα τρεχουμε στα περιπτερα να αγορασουμε την ταινια της Τζουλιας.....Τετοιοι που ειμαστε, ειναι ευκολο να μας περασουν αγαπητοι μου οτι μετρα θελουν.......
Δυστυχως.... εχεις δικιοΜας έχουν κάνει να έχουμε συνηθίσει σε ένα τρόπο ζωής ...άντε άλλαξε τον τώρα!!!