boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α να χαθεις....
οκ επαναδιατυπωνω:πειραζει;
τώρα θυμίζει φλωρινιώτη.
δεν υπάρχει σωτηρία, λούκιιιιιιιιιι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α να χαθεις....
οκ επαναδιατυπωνω:πειραζει;
:'(Ακομα τωρα επιμενει φιλε μου........
το ξερα!!!!φακ!τώρα θυμίζει φλωρινιώτη.
δεν υπάρχει σωτηρία, λούκιιιιιιιιιι
Παντου υπαρχει ενας ΜΥΘΟΣεγώ έχω μάθει για χάινεκεν στο μουνί.
μου είχανε στείλει και παλιά ένα μέιλ (ψεύτικης) διαφήμισης της χάινεκεν με ακτινογραφία της βίσση να τραγουδάει και ένα μπουκάλι σφηνωμένο στο επίμαχο σημείο![]()
![]()
Εκει μπορει να υπαρχει και καποια....αμφιβολιαaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa παίζει να ήτανε και μύθος, ναι![]()
![]()
νομιζω κανεις λαθος δεν ρουφαει αλκοολ η αοιδος..εγώ έχω μάθει για χάινεκεν στο μουνί.
μου είχανε στείλει και παλιά ένα μέιλ (ψεύτικης) διαφήμισης της χάινεκεν με ακτινογραφία της βίσση να τραγουδάει και ένα μπουκάλι σφηνωμένο στο επίμαχο σημείο![]()
![]()
Ολα για την Τεχνη.........Η Sasha Grey θα παίξει μια θρησκόληπτη παρθένα στην νέα της ταινία.
Αυτή σίγουρα για την τέχνη το κάνει πάντως![]()
Πάλι ήπιες ρε μπεκρή; Πόσα είναι αυτά;μιση ελληνιδα ειναι η σασα ε? καλο ψωλακι...ομολογουμενως...btw αφηστε τζουλια και πιαστε κανα Johnnie να γουσταρετε
Πάλι ήπιες ρε μπεκρή; Πόσα είναι αυτά;
Ειδαμε το μπαζο...........βαζετε τωρα και το καραμπαζο............
Καλα σας λεω μπαζοφιλους..........
Mαθετε μπαλιτσα..........bro πραγματικα εχω περιεργεια να δω το γουστο σου ρε φιλε
αν θες βαλε μια που θεωρεις πραγματικα αξιογαμητη
.
ναι ειμαι χαζη!!μπορει...
αλλα ζω καλυτερα ετσι.
δεν είναι θέμα κυνισμού ντίαρ, απλώς όταν σβήνουν τα φώτα και το μόνο που έχει να πει είναι "βγήκα καλή;" δεν έχεις και πολλά περιθώρια.
υπάρχει αυτό το μοριάκι που λες, όμως όχι στην τηλεόραση. η τηλεόραση είναι άλλη υπόθεση, δεν είναι ο ψυχολόγος, που θα σε φέρει ουσιαστικά απέναντι στον εαυτό σου. ξαναλέω, όποιος πάει στον μικρούτσικο ή στην τατιάνα έχει σκεφτεί από πριν πολύ καλά τι θα πει και γιατί.
για 20 λεφτα σεχ ... που κάνω και τσάμπα με το γκόμενο καθε βράδυ στο κάτω κάτω πήρα 150.000
και το έκανα.