Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καταρχάς δεν μπορεί να βάζεις εσύ (ο απέξω από την ιστορία εννοώ) σε ζυγαριά το τι έχει πληγώσει/τραυματίσει τον καθένα. ναι, οι περιπτώσεις που αναφέρεις είναι τραγικές, όμως αυτό δε σημαίνει πως αν εγώ έχω ψυχολογικά τραύματα από τη μάνα μου ή τον πατέρα μου θα πρέπει να πω "δε βαριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα". κανείς δεν θα πει σε κανέναν αν έχει δικαίωμα να είναι πληγωμένος ή όχι.
ακριβως εκει στεκομαι...
προσπαθω να μην ειμαι τοσο κυνικη οσο μου επιβαλλουν οι καιροι..
πιστευω ακραδαντα οτι και στον χειροτερο δολοφονο του συμπαντος υπαρχει ενα μοριακι ανθρωπιας/ειλικρινιας και καλοσυνης.
ναι ειμαι χαζη!!μπορει...
αλλα ζω καλυτερα ετσι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
καταρχάς δεν μπορεί να βάζεις εσύ (ο απέξω από την ιστορία εννοώ) σε ζυγαριά το τι έχει πληγώσει/τραυματίσει τον καθένα. ναι, οι περιπτώσεις που αναφέρεις είναι τραγικές, όμως αυτό δε σημαίνει πως αν εγώ έχω ψυχολογικά τραύματα από τη μάνα μου ή τον πατέρα μου θα πρέπει να πω "δε βαριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα". κανείς δεν θα πει σε κανέναν αν έχει δικαίωμα να είναι πληγωμένος ή όχι.

κατά τα άλλα ακόμα και η μουνόκλαψα έχει ένα όριο, μάι γκοντ.
Μα εδω ειναι ολα τοσο ολοφανερα οσο δεν παιρνει αλλο
Τοκανε για τα λεφτα κι ολα τ αλλα.........
Δεν γινεται πιστευτη
Αν απο την αρχη ομολογουσε αυτο που εκανε σημερα κανεναs δεν την κακοχαρακτηριζε

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
r?D?y?thor=boomb link=topic=81535.msg1731211#msg1731211 date=1268843325]

κατά τα άλλα ακόμα και η μουνόκλαψα έχει ένα όριο, μάι γκοντ.
[/quote]
ρε παιδιά πλάκα κάνετε????
σοβαρά πιστεύετε αυτά που γράφετε??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ουσιαστικα παραδεχτηκε οτι κοροιδευε τους παντες γιατι ειπε οτι συμφωνησε σε 5 λεπτα.

Για ολη αυτη την ιστορια φταινε κυριως τα καναλια που το εκαναν θεμα,επισης ποια ειναι η αλεξανδρατου που πηρε 150.000 ευρω!
Ουτε να γαμιεται ξερει.....ουτε πιπες δεν ξερει να κανει!!!!!!!

Ελλαδα.......η χωρα του παραλογου!

Στη χωρα της βλακειας ολα γινονται!
τι ποια ειναι ρε μαλακα το 99% των ελληνων επαιζαν μαλακια αδιακοπη για παρτη της.ο πλεζουρ εκανε 3 μερες να εμφανιστει απο τοτε που βγηκε το ντιβιντι.βγηκαν παπουδες και ελεγαν το πουλι μου κελαιδησε.και εσυ ο μαλακας ο ανυπαρκτος λες ποια ειναι η αλεξανδρατου,που τον εχεις κανει σφεντονα για αυτην.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Δεν ήταν συνέντευξη αυτή... Το έπος της Τροίας ήταν...  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ακριβως εκει στεκομαι...
προσπαθω να μην ειμαι τοσο κυνικη οσο μου επιβαλλουν οι καιροι..
πιστευω ακραδαντα οτι και στον χειροτερο δολοφονο του συμπαντος υπαρχει ενα μοριακι ανθρωπιας/ειλικρινιας και καλοσυνης.
ναι ειμαι χαζη!!μπορει...
αλλα ζω καλυτερα ετσι.

δεν είναι θέμα κυνισμού ντίαρ, απλώς όταν σβήνουν τα φώτα και το μόνο που έχει να πει είναι "βγήκα καλή;" δεν έχεις και πολλά περιθώρια.

υπάρχει αυτό το μοριάκι που λες, όμως όχι στην τηλεόραση. η τηλεόραση είναι άλλη υπόθεση, δεν είναι ο ψυχολόγος, που θα σε φέρει ουσιαστικά απέναντι στον εαυτό σου. ξαναλέω, όποιος πάει στον μικρούτσικο ή στην τατιάνα έχει σκεφτεί από πριν πολύ καλά τι θα πει και γιατί.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
τι ποια ειναι ρε μαλακα το 99% των ελληνων επαιζαν μαλακια αδιακοπη για παρτη της.ο πλεζουρ εκανε 3 μερες να εμφανιστει απο τοτε που βγηκε το ντιβιντι.βγηκαν παπουδες και ελεγαν το πουλι μου κελαιδησε.και εσυ ο μαλακας ο ανυπαρκτος λες ποια ειναι η αλεξανδρατου,που τον εχεις κανει σφεντονα για αυτην.

Τη μαζα τη γραφω στ'αρχιδια μου ρε παπαρα.

Επειδη η πλειοψηφια ειναι "τρελλοι" πρεπει να γινω και εγω?!

Σκεψου και λιγο...........

Τοσα λεφτα ζητημα αν τα εχουν παρει οι καλυτερες πορνοσταρ στον πλανητη...........

Μου βγηκε το μπαζο που ουτε καν να παρει πιπα δεν ξερει και πηρε $200.000+...............

Ξυπνα μαλακα............

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν είναι θέμα κυνισμού ντίαρ, απλώς όταν σβήνουν τα φώτα και το μόνο που έχει να πει είναι "βγήκα καλή;" δεν έχεις και πολλά περιθώρια.

υπάρχει αυτό το μοριάκι που λες, όμως όχι στην τηλεόραση. η τηλεόραση είναι άλλη υπόθεση, δεν είναι ο ψυχολόγος, που θα σε φέρει ουσιαστικά απέναντι στον εαυτό σου. ξαναλέω, όποιος πάει στον μικρούτσικο ή στην τατιάνα έχει σκεφτεί από πριν πολύ καλά τι θα πει και γιατί.
σαφως!!!!οταν ειδα τα παρασκηνια απο το μακεδονια που ελεγε επρεπε να κλαψεις κ τετοια εμεινα με το στομα ανοιχτο...
αλλα καπου το χασατε...
ειτε εβγαινε στην τατιανα ειτε οχι τα ιδια θα ελεγα...
λεω πολυ καιρο οτι την λυπαμαι κ ευχομαι να ξυπνησει και να σταματησει την κατρακυλα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αλήθεια τα πήρε?  :2funny:

εγώ έλεγα πως το έκανε τσάμπα γιατί είχανε πέσει τελευταία οι δουλειές  :rolleyes:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το εκανε δωρεα στη σιρινα

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
έχω σκάσει στα γέλια με αυτά που διαβάζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
respect σε όλους

Οκ,την δουλειά της έκανε αυτή αλλά όταν ο κόσμος βαρεθεί και δεν παίρνει τα ντιβιντι της τι θα κάνει? :think: :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τη μαζα τη γραφω στ'αρχιδια μου ρε παπαρα.

Επειδη η πλειοψηφια ειναι "τρελλοι" πρεπει να γινω και εγω!

Σκεψου και λιγο...........

Τοσα λεφτα ζητημα αν τα εχουν παρει οι καλυτερες πορνοσταρ στον πλανητη...........

Μου βγηκε το μπαζο που ουτε καν να παρει πιπα δεν ξερει και πηρε $200.000+...............

Ξυπνα μαλακα............
πολλα παραπανω πηρε αστραπογιαννε.και πως να μαθει να παιρνει πιπες με τους μαλακες γκομενους που ειχε πριν.σιγα σιγα ολα δικα σας τα θελετε.αντε μαλακα ξυπνα για μαζες μονο οι κομπλεξικοι μιλανε και οι ανικανοι.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όταν λέω εγώ Τία μετά ότι πιστεύεις ακόμη στον Άνθρωπο έχω άδικο?  :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σαφως!!!!οταν ειδα τα παρασκηνια απο το μακεδονια που ελεγε επρεπε να κλαψεις κ τετοια εμεινα με το στομα ανοιχτο...
αλλα καπου το χασατε...
ειτε εβγαινε στην τατιανα ειτε οχι τα ιδια θα ελεγα...
λεω πολυ καιρο οτι την λυπαμαι κ ευχομαι να ξυπνησει και να σταματησει την κατρακυλα...

τσκ τσκ τσκ άκου έμεινες με το στόμα ανοιχτό  :s&m_3:
εγώ γέλαγα κάνα πεντάλεπτο  :2funny:

το πρόβλημα για μένα είναι ότι το ότι τα είπε στην τατιάνα αλλάζει τα δεδομένα, το κόντεξτ, πώς το λένε... από τη στιγμή που σκόπιμα γίνεται τσίρκο μεντράνο και λέει ό,τι λέει για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς, αδυνατώ να τη δω ως σπασμένο κλαράκι και το μόνο που έχω να κάνω είναι να γελάω. έτσι κάνουμε με τους κλόουν, αφού πληρώσουμε το εισιτήριο για το τσίρκο  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
έχω σκάσει στα γέλια με αυτά που διαβάζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
respect σε όλους

Οκ,την δουλειά της έκανε αυτή αλλά όταν ο κόσμος βαρεθεί και δεν παίρνει τα ντιβιντι της τι θα κάνει? :think: :rolleyes:
θα γυρισει blu-ray και μετα θα χτισει σαλε στην αραχωβα.και θα παντρευτει τον δελλα του 2020.λογικα τον μανωλα της αεκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom