οτι εχβ πανω μου τωρα.25λεπτα.
(απο τον χρονο μου γ να το δω.)
25 λεπτα δεν μας φτανουν ματια μου !
οτι εχβ πανω μου τωρα.25λεπτα.
(απο τον χρονο μου γ να το δω.)
:o :o :o :o :o :o :o25 λεπτα δεν μας φτανουν ματια μου !
ααα σαδο μαζο ειναι;
πφφφ...
Αλοίμονο στη τσατσά!!!Απ'ότι βλέπω εντελώς on-topic οι τελευταίες σελίδες. Πουτάνα το thread!!!![]()
βασικα στο παρον θρεντ οι απαντησεις γ την τζουλια ειναι το οφ τοπικ!Απ'ότι βλέπω εντελώς on-topic οι τελευταίες σελίδες. Πουτάνα το thread!!!![]()
Αν ξαφνικά κοκκινίσεις πόσο θα γελάσω!!!βασικα στο παρον θρεντ οι απαντησεις γ την τζουλια ειναι το οφ τοπικ!
να διαγραφουν αμεσσα κ να μπαναριστουν τα μελη σπαμερς!
Αλοίμονο στη τσατσά!!!![]()
βασικα στο παρον θρεντ οι απαντησεις γ την τζουλια ειναι το οφ τοπικ!
να διαγραφουν αμεσσα κ να μπαναριστουν τα μελη σπαμερς!
γτ ρε χαμενε εσυ τι θα κανεις νομιζεις;!Αν ξαφνικά κοκκινίσεις πόσο θα γελάσω!!!![]()
εγω το ξεπερασα.μην εχεις τυψεις.κανε ψυχοθεραπεια.εμενα με βοηθησε να κατανοησω την σταση σου απεναντι μου.Βρε άκου που σου λέω. On-topic. Τίτλος και ιδιότητα πάει...![]()
![]()
ΥΓ. Μη μαλώνεις με τη λουκ. Της είχα βάλει χέρι πριν κάτι μέρες που μπέρδεψε τον Γαρίδα με τον Τσιπούρα και τώρα έχω τύψεις... Έχει πιει κιόλας και τη νιώθω... Εγώ τω΄ρα τελειώνω την πρώτη μποτίλια... Όχι σαμπάνια ε μην παρεξηγηθούμε κιόλας. >>
>
![]()
Εγώ θα κιτρινίσω μάλλον!!!γτ ρε χαμενε εσυ τι θα κανεις νομιζεις;!![]()
![]()
![]()
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΡΧΙΑ!~Εγώ θα κιτρινίσω μάλλον!!!![]()
εγω το ξεπερασα.μην εχεις τυψεις.κανε ψυχοθεραπεια.εμενα με βοηθησε να κατανοησω την σταση σου απεναντι μου.
Εγώ θα κιτρινίσω μάλλον!!!![]()
ANAL XIA !ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΡΧΙΑ!~![]()
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΡΧΙΑ!~![]()
μη κοτευεις ρε!!!!!!!!!!!!!!!!Γάμα τα... Γιατί πίνω νομίζεις????
Γίνομαι πολύ σκληρός ώρες ώρες ρε γαμώτο.
Παίζουμε κανά παιχνίδι με χρώματα??? (αν λέτε για αυτό που κατάλαβα καλύτερα να λακίσουμε..... :o :o :o :o :o :o :o :o :o)
αφου ψιλοαναρχα εισαι κ συ ρε μλκ.τι το παιζεις;!
Την τρέλα μου μέσα δαιμονισμένη!!!![]()