οτι εχβ πανω μου τωρα.25λεπτα.
(απο τον χρονο μου γ να το δω.)
25 λεπτα δεν μας φτανουν ματια μου !
οτι εχβ πανω μου τωρα.25λεπτα.
(απο τον χρονο μου γ να το δω.)
:o :o :o :o :o :o :o25 λεπτα δεν μας φτανουν ματια μου !
:o :o :o :o :o :o :o
ααα σαδο μαζο ειναι;
πφφφ...
Αλοίμονο στη τσατσά!!!Απ'ότι βλέπω εντελώς on-topic οι τελευταίες σελίδες. Πουτάνα το thread!!!
βασικα στο παρον θρεντ οι απαντησεις γ την τζουλια ειναι το οφ τοπικ!Απ'ότι βλέπω εντελώς on-topic οι τελευταίες σελίδες. Πουτάνα το thread!!!
Αν ξαφνικά κοκκινίσεις πόσο θα γελάσω!!!βασικα στο παρον θρεντ οι απαντησεις γ την τζουλια ειναι το οφ τοπικ!
να διαγραφουν αμεσσα κ να μπαναριστουν τα μελη σπαμερς!
Αλοίμονο στη τσατσά!!!
βασικα στο παρον θρεντ οι απαντησεις γ την τζουλια ειναι το οφ τοπικ!
να διαγραφουν αμεσσα κ να μπαναριστουν τα μελη σπαμερς!
γτ ρε χαμενε εσυ τι θα κανεις νομιζεις;!Αν ξαφνικά κοκκινίσεις πόσο θα γελάσω!!!
εγω το ξεπερασα.μην εχεις τυψεις.κανε ψυχοθεραπεια.εμενα με βοηθησε να κατανοησω την σταση σου απεναντι μου.Βρε άκου που σου λέω. On-topic. Τίτλος και ιδιότητα πάει...
ΥΓ. Μη μαλώνεις με τη λουκ. Της είχα βάλει χέρι πριν κάτι μέρες που μπέρδεψε τον Γαρίδα με τον Τσιπούρα και τώρα έχω τύψεις... Έχει πιει κιόλας και τη νιώθω... Εγώ τω΄ρα τελειώνω την πρώτη μποτίλια... Όχι σαμπάνια ε μην παρεξηγηθούμε κιόλας. > > >
Εγώ θα κιτρινίσω μάλλον!!!γτ ρε χαμενε εσυ τι θα κανεις νομιζεις;!
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΡΧΙΑ!~Εγώ θα κιτρινίσω μάλλον!!!
εγω το ξεπερασα.μην εχεις τυψεις.κανε ψυχοθεραπεια.εμενα με βοηθησε να κατανοησω την σταση σου απεναντι μου.
Εγώ θα κιτρινίσω μάλλον!!!
ANAL XIA !ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΡΧΙΑ!~
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΡΧΙΑ!~
μη κοτευεις ρε!!!!!!!!!!!!!!!!Γάμα τα... Γιατί πίνω νομίζεις????
Γίνομαι πολύ σκληρός ώρες ώρες ρε γαμώτο.
Παίζουμε κανά παιχνίδι με χρώματα??? (αν λέτε για αυτό που κατάλαβα καλύτερα να λακίσουμε..... :o :o :o :o :o :o :o :o :o)
αφου ψιλοαναρχα εισαι κ συ ρε μλκ.τι το παιζεις;!
Την τρέλα μου μέσα δαιμονισμένη!!!