Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
θα δωσεις κανα δανεικο;Πόσα έχεις στον κουμπαρά σου;!
Mπορεί να γίνεται το ονειρό σου πραγματικότητα!!!
θα στα δωσω με τοκο
θα δωσεις κανα δανεικο;Πόσα έχεις στον κουμπαρά σου;!
Mπορεί να γίνεται το ονειρό σου πραγματικότητα!!!
Αστειάκι!!!θα δωσεις κανα δανεικο;
θα στα δωσω με τοκο
τι προγραμμα εκανε η κοπελα τυπε?Πάντως μετά τα καλλιστεία ήθελε 3000e την βραδυά η Τζούλια,την έκλεισε συνάδερφος ενός θείου μου για τα γενεθλιά του,τώρα θα έχουν απογειωθεί οι τιμές!!!
Δεν ξέρω τύπε φαντάζομαι με 3000e τα πάντα!!!τι προγραμμα εκανε η κοπελα τυπε?
τα αρπαει γερα και αυτη και ο ΦτερηςΠάντως μετά τα καλλιστεία ήθελε 3000e την βραδυά η Τζούλια,την έκλεισε συνάδερφος ενός θείου μου για τα γενεθλιά του,τώρα θα έχουν απογειωθεί οι τιμές!!!
κωλο?ακαποτο?χυσιμο στο στομα?Δεν ξέρω τύπε φαντάζομαι με 3000e τα πάντα!!!
το απλό: ελευθερα πιασήματα, τσιμπουκάκι, και όλες τις στάσεις. Ανεβαίνει και απο πάνω ενώ με +500 κάνει και 69.
το απλό: ελευθερα πιασήματα, τσιμπουκάκι, και όλες τις στάσεις. Ανεβαίνει και απο πάνω ενώ με +500 κάνει και 69.
Διπλο με Μπεζεντακου κανει????????το απλό: ελευθερα πιασήματα, τσιμπουκάκι, και όλες τις στάσεις. Ανεβαίνει και απο πάνω ενώ με +500 κάνει και 69.
αμα πεσεις σε χαρμανα οτι γουσταρειςκωλο?ακαποτο?χυσιμο στο στομα?
γιατι ρε τυπε?Παιδιά μπορεί να μου στείλει κανείς κανένα link για torrent που να δουλεύει? Δεν βγάζω άκρη με το rapidshare, δεν έχω λογαριασμό και μου τάχει πρήξει...
Ολα τα λεφταΗ ταινια αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω.................μου αρεσε!!!!!!!!!!!!
Ναι οι εβραιοι βαλανε την τζοθλια να κανει πιπεςΘέλω να καταγγείλω ανοικτά την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Σειρηνάκη για κρυφή συνεργασία με τον ΓΑΠ, τον Παπακωνσταντίνου, την Κομισιόν και το ΔΝΤ, διότι επιχειρούν με το σημερινό πυροτέχνημα να υποβαθμίσουν το αρνητικό αντίκτυπο στις μεγάλες λαϊκές μάζες, που θα είχαν τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα.
Μη μασάτε σύντροφοι και συναγωνιστές, η τσόντα της Τζούλιας είναι στάχτη στα μάτια για να περάσουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα και σας καλώ σε εγρήγορση.
Αν θέλουν να διαψεύσουν τα παραπάνω, προτείνω μέρος των εσόδων να διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό στήριξης της οικονομίας μας.
Άντε Τζούλια, μια απόφαση είναι.