Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντως μετά τα καλλιστεία ήθελε 3000e την βραδυά η Τζούλια,την έκλεισε συνάδερφος ενός θείου μου για τα γενεθλιά του,τώρα θα έχουν απογειωθεί οι τιμές!!! :grin:
τι προγραμμα εκανε η κοπελα τυπε? :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το απλό: ελευθερα πιασήματα, τσιμπουκάκι, και όλες τις στάσεις. Ανεβαίνει και απο πάνω ενώ με +500 κάνει και 69.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ειναι κομμάτια η τζουλια μας.δεν ξερει τι λεει ....τον βριζει ,του λεει δεν νοιωθω τπτ ,οτι να ναι 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

lariseosgeo

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μπορεί να μου στείλει κανείς κανένα link για torrent που να δουλεύει? Δεν βγάζω άκρη με το rapidshare, δεν έχω λογαριασμό και μου τάχει πρήξει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά μπορεί να μου στείλει κανείς κανένα link για torrent που να δουλεύει? Δεν βγάζω άκρη με το rapidshare, δεν έχω λογαριασμό και μου τάχει πρήξει...
γιατι ρε τυπε?
το προβλημα σου βγαζει το ραπιντ?

andy_1984

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είναι ένα βιντεάκι 26 λεπτά κανονική τσόντα high definition

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Έπρεπε να δώσει και κώλο...κρίμα...καλά το πήγαινε σε μια φάση όταν ήτανε απο πάνω του...άνοιξε τα κωλομάγουλα και φάνηκε η ξεσκισμένη της πενταροδεκάρα...!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η ταινια αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω.................μου αρεσε!!!!!!!!!!!!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θελω μπεζεντακου τωρα ενα ταινιακι παρομοιο...να δεσει το γλυκο.... :rockon:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω να καταγγείλω ανοικτά την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Σειρηνάκη για κρυφή συνεργασία με τον ΓΑΠ, τον Παπακωνσταντίνου, την Κομισιόν και το ΔΝΤ, διότι επιχειρούν με το σημερινό πυροτέχνημα να υποβαθμίσουν το αρνητικό αντίκτυπο στις μεγάλες λαϊκές μάζες, που θα είχαν τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα.
Μη μασάτε σύντροφοι και συναγωνιστές, η τσόντα της Τζούλιας είναι στάχτη στα μάτια για να περάσουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα και σας καλώ σε εγρήγορση.  :cheesy:

Αν θέλουν να διαψεύσουν τα παραπάνω, προτείνω μέρος των εσόδων να διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό στήριξης της οικονομίας μας.

Άντε Τζούλια, μια απόφαση είναι.

Επισκέπτης
Θέλω να καταγγείλω ανοικτά την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Σειρηνάκη για κρυφή συνεργασία με τον ΓΑΠ, τον Παπακωνσταντίνου, την Κομισιόν και το ΔΝΤ, διότι επιχειρούν με το σημερινό πυροτέχνημα να υποβαθμίσουν το αρνητικό αντίκτυπο στις μεγάλες λαϊκές μάζες, που θα είχαν τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα.
Μη μασάτε σύντροφοι και συναγωνιστές, η τσόντα της Τζούλιας είναι στάχτη στα μάτια για να περάσουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα και σας καλώ σε εγρήγορση.  :cheesy:

Αν θέλουν να διαψεύσουν τα παραπάνω, προτείνω μέρος των εσόδων να διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό στήριξης της οικονομίας μας.

Άντε Τζούλια, μια απόφαση είναι.
Ναι οι εβραιοι βαλανε την τζοθλια να κανει πιπες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom