- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
επειδη παλι εχω ψιλοπιει ποιος θα μου πει απλακαι κατανοητα τι κουβεντιαζουμε;
μιλαμε για το αλκοολ και τις επιπτώσεις που εχει στα εγκεφαλικα κύτταρα ,κυρίως γυναικων
επειδη παλι εχω ψιλοπιει ποιος θα μου πει απλακαι κατανοητα τι κουβεντιαζουμε;
που εισαι συ ρε;!σαν οστεοφυλακιο θαναι ρε τυπε
η νυχτα των ζωντανων νεκρων νο2
οτι νναι?ασχετα α λεω;τιποτα μωρε, κουβεντα να γινεται ναουμε....
Mπεκρου μου σχολιάζουμε την εμφάνιση της μοντέλας μας στην Τατιάνα και ο condemned χάζεψε και δεν πιστεύει οτί είναι αυτή!!!
condemned μόνο στο live να πιστεύεις λοιπόν και σε καμία επεξεργασμένη φωτογραφία!!! ;)
ναι γιατι εμεις λεγαμε σχετικα ολο το απογευμα...που εισαι συ ρε;!οτι νναι?ασχετα α λεω;
μήπως να σου αναλύσω αυτό που λέγαμε το απόγευμα??????????????????????????????????????????????????????????????????????που εισαι συ ρε;!οτι νναι?ασχετα α λεω;
μαλακες την κατεστρεψε ο μαρκελος.Mπεκρου μου σχολιάζουμε την εμφάνιση της μοντέλας μας στην Τατιάνα και ο condemned χάζεψε και δεν πιστεύει οτί είναι αυτή!!!
condemned μόνο στο live να πιστεύεις λοιπόν και σε καμία επεξεργασμένη φωτογραφία!!! ;)
γαμησετα!μιλαμε για το αλκοολ και τις επιπτώσεις που εχει στα εγκεφαλικα κύτταρα ,κυρίως γυναικων
ειμια ολη αυτια.μήπως να σου αναλύσω αυτό που λέγαμε το απόγευμα??????????????????????????????????????????????????????????????????????
ντροπη.σαν της μαριαννας τα αυτια?
ντροπη.
Λοιπόν τύπε μπες εδώ και δες όση φωτογραφική απάτη θες:re papakom βρες την φωτο π εστειλε ο γαμαικανος εδω αλλη ειναι ρε
Λοιπόν τύπε μπες εδώ και δες όση φωτογραφική απάτη θες:
!!!
τυπε εχω την αισθηση οτι ο αλητης ο απολυτος σου συνετριψε τον ψυχικο σου κοσμο....ρε παιδες.......ακυρο αυτο π βλεπω σε αβαταρ γκαν.ειναι η αννα αυτη?πραγματικα ρε?
Αυτό πάντως μην το ξανα πεις θα γεννήσουμε όλοι/ες!!!ρε παιδες.......ακυρο αυτο π βλεπω σε αβαταρ γκαν.ειναι η αννα αυτη?πραγματικα ρε?
τυπε εχω την αισθηση οτι ο αλητης ο απολυτος σου συνετριψε τον ψυχικο σου κοσμο....
Η δεύτερη υποψήφια του διαγωνισμού «Miss Απογευματινή On Line» , η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, είναι μόλις 20 χρόνων. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι μια γυναίκα δραστήρια με πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα, που έχει σημαντικές φιλοδοξίες για το μέλλον της. Η Μαριάννα μίλησε στην «Α» και αποκάλυψε μερικά «μυστικά» για τον εαυτό της.Είναι καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού. Αγαπά τη δουλειά της, μεγάλο της πάθος, όμως, είναι η φωτογραφία, με την οποία ασχολείται φανατικά στον ελεύθερό της χρόνο.σαν της μαριαννας τα αυτια?
condemned στο πμ μου εστειλες βιντεο του μαικλ τζακσον