γαλαζουλαμ κουναμ την ουριτσα΄ς
:-*
σε τι γλωσσα της την πεφτεις ρε;γαλαζουλαμ κουναμ την ουριτσα΄ς
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα λες και μιλαει με μπουκωμενο στομα τα γραφει ναουμε! αχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχα μουτζα!!
μαγκα, ταιριαζετε με το τσουρεκακι! με την ευχη ολων μας!
σε τι γλωσσα της την πεφτεις ρε;
ειναι μεταφρασμενα αβαταρ αυτα που της λεω...σε τι γλωσσα της την πεφτεις ρε;
οσο χορτοφαγος εισαι εσυ τοσο κολλημα με την ορθογραφια εχω εγω.με πιανεις?
Και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και στην Πανεπιστημιούπολη με 20 χρονές.νικολα με αριστα τ 10 χαλαρωσε....που ζω σε βουνα????νομιζεις?θεσσαλονικη ειμαι κ βλεπω τι κινειται..ειναι πολυ ομορφη κοπελα..κ εχει πολυ ομορφο προσωπο..οκ man αυτα γουστα ειναι..απλα αντικειμενικα πιστευω οτι ειναι αρκετα ευπαρουσιαστη κοπελα...
να αγιασει το στομα σου..
Ναι διαφωνώ γιατί δεν είναι "συνήθεις" ( ) λάθη αλλά λάθη άγνοιας όσο και αν προσπαθείς να κουκουλώσεις.
Πώς να το κάνουμε, η ενεργητική με την παθητική δεν πρέπει μπερδεύονται. Πώς να το κάνουμε!
Αλλά όχι ότι και τα άλλα που πέταξες ήταν καλύτερα.
Τέλος πάντων, μίλα καλύτερα αγγλικά. Θα σε καταλάβουμε.
Φιατ πούντεςΜην σε επηρεάζει ένα δουλεμένο κορμί,όλες το αποκτούν.
Και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και στην Πανεπιστημιούπολη με 20 χρονές.
Ανετά σου φέρνω 50 ισάξιες.
Δεν είναι άσχημη αλοίμονο,απλά η μέση κοπέλα που σαν μοντέλο δεν λέει τίποτα και καλά κάνει και δεν έχει τέτοιες βλέψεις.
αυτο ειδα ρε...ποιο κινητο?????? λολ
το κινητο ομως σκιζει ετσι?
δεν εξεταζω κινητρο...αυτο π βλεπω..απο την στιγμη π λεει οτιναι αυτη..αν ειναι αυτη..ειναι ολα αυτα π ειπα
συνηθεις ειναι μωρη ποντια!
οι περισσοτεροι λενε "θα σε δω στις 1 " και ειμαι "ξυπνιος"
και τα 2 λαθη ειναι αλλα ειναι πλεον κατα καποιο τροπο αποδεκτα, εχουν "νομιμοποιηθει" μετα τη τοση χρση
δεν δικαιολογουμαι ειπα οτι κι εγω λαθος εκανα αλλα χρησιμοποιειται και ετσι οπως το γραψα!!!
πω ρε θεμα στο οποιο βρηκες να κολλησεις
ειναι μεταφρασμενα αβαταρ αυτα που της λεω...
εσυ πρεπει να μας εξηγησεις γιατι τη γκουντα τη λετε κασερι ναουμε!θαγιασει ξερω γω?την αληθεια μ λεω ρε παπαρες την δικη μου την αληθεια
εννοειται.....να πω κατι off topic?
αν βγει η 2η ταινια με την τζουλια ας την ποσταρει κανεις ρε ραπιντ.
συνηθεις ειναι μωρη ποντια!
οι περισσοτεροι λενε "θα σε δω στις 1 " και ειμαι "ξυπνιος"
και τα 2 λαθη ειναι αλλα ειναι πλεον κατα καποιο τροπο αποδεκτα, εχουν "νομιμοποιηθει" μετα τη τοση χρση
δεν δικαιολογουμαι ειπα οτι κι εγω λαθος εκανα αλλα χρησιμοποιειται και ετσι οπως το γραψα!!!
πω ρε θεμα στο οποιο βρηκες να κολλησεις