Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν γνώρισα τον Ιαν ακόμα..γρήγορος και δυνατός..αυτά είναι!Δεν είναι κοκκαλιάρα βρε κουκλί μου.Μια χαρα την βρίσκω.

στο ξαναπα, αν θεωρεις τον τυπο προτυπο δυνατου γαμησιου εισαι και συ πικραμενη στο σεξουαλικο σου πορτφολιο

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Που θα βρούμε το καινούργιο βιντεάκι??

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Xoντρη μαλακια ειπες... μα ειναι δυνατον να συγκριθουν οι ψυχρες ξυλαγγουρες σκανδιναβες με τις ελληνιδες ή τις νοτιοευρωπαιιες γενικοτερα? Η μερα με τη νυχτα. Εσυ προφανως σαν ανιδεος θα εχεις εντωπωσιαστει απο καποια προβαλλομενα μοντελα και νομιζεις οτι ολες ετσι ειναι.Επειδη το κατεχω το θεμα να σου πω οτι ειδικα οι σκανδιναβες ειναι ασχημες στη μεγαλη πλειοψηφια τους.
"Κακομοιρηδες" δεν ειναι αυτοι που ξερουν να εκτιμησουν τη πραγματικη ομορφια, κακομοιρης εισαι εσυ που νομιζεις οτι... ο πεσμενος κωλος και η κυτταριτιδα ειναι απολειστικο προσον της Μεσογειου. Πόσες χυλόπιτες εχεις φαει απο τις ελληνιδες βρε κακομοιρη? καλα που ηρθαν και οι πουτανες του μπλοκ μολις ανοιξαν τα συνορα και βολευτηκες δηλαδη :2funny: Και γιατι νομιζεις οτι εφυγαν απ τη χωρα τους και ηρθαν εδω? για τουρισμο ή για τα ωραια σου ματια?... Α ρε καφροι, ανοιξτε τα ματια σας και ξυπνηστε :idiot:

ρε χοντρη μπαζοκωλα ακομα εδω εισαι? δεν πας να κουνησεις λιγο τον κολο σου να χασεις κανενα κιλο που εχεις ιδεα τι ειναι προτυπο ομορφιας ακι δινεις και συμβουλες! μ αρεσει που μιλας για χυλοπιτες ενω εσενα θα σ εχουν ταραξει γιαθτο και μπηκες στο σιτε! ρε παρτε το χαμπαρι! τελειωσατε μπαζοελλειινιδες! βεβεα παντα θα υπαρχουν καποιοι μαλακες να ριχνεται χυλοπιτες αλλα τα καλα τελειωσανε! σαφως ο μεσος ελληνας ειναι καλυτερος απο την μεση ελλεινιδα οποτε τον πουλο και στο ραφι!! παρε και ενα δονητη και μια γατα για παρεα! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... σαφως ο μεσος ελληνας ειναι καλυτερος απο την μεση ελλεινιδα οποτε τον πουλο και στο ραφι!! παρε και ενα δονητη και μια γατα για παρεα! :2funny:

δε ξερω για τον μεσο ελληνα, εκει που βγαινω εγω οι ωραιοι αντρες ειναι λιγοστοι σε σχεση με τις γυναικες που φυσανε  :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δεν παρακαλεσα κανεναν για την απογευματινη
οποιος ηθελε ψηφιζε

καλα το ψέμα του αιωνα....το αλλο με τον τοτο το ξερεις?

σε  οτι φορουμ επαιζε ειχες κανει λογαριασμο και παρακάλαγες να σε ψηφίσουν,τρομαρα σου.

πολυ γρηγορα ξεχνας!! :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε ξερω για τον μεσο ελληνα, εκει που βγαινω εγω οι ωραιοι αντρες ειναι λιγοστοι σε σχεση με τις γυναικες που φυσανε  :rockon:

ναι γιατί οι ελλεινίδες είναι ελάχιστες πλέον...
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6

Απο οτι λενε θα το σηκωσουν το βιντεακι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουνε.
ρε σεις είναι βίντεο που έχει σε λινκ δεν είναι η Τζούλια… αυτή τη ξέρει ένας φίλος μου δούλευε σε κλαμπ στον Κοριδαλό ….

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε χοντρη μπαζοκωλα ακομα εδω εισαι? δεν πας να κουνησεις λιγο τον κολο σου να χασεις κανενα κιλο που εχεις ιδεα τι ειναι προτυπο ομορφιας ακι δινεις και συμβουλες! μ αρεσει που μιλας για χυλοπιτες ενω εσενα θα σ εχουν ταραξει γιαθτο και μπηκες στο σιτε! ρε παρτε το χαμπαρι! τελειωσατε μπαζοελλειινιδες! βεβεα παντα θα υπαρχουν καποιοι μαλακες να ριχνεται χυλοπιτες αλλα τα καλα τελειωσανε! σαφως ο μεσος ελληνας ειναι καλυτερος απο την μεση ελλεινιδα οποτε τον πουλο και στο ραφι!! παρε και ενα δονητη και μια γατα για παρεα! :2funny:
Α εδω εισαι εσυ? νομιζα οτι ειχες λουφαξει...Δε ξερω γιατι επιμενεις να με θεωρεις γυναικα. Εχεις πολλες φαντασιωσεις μαλλον... και με χοντρες μπαζοκωλες. Μηπως να τραβηξεις 5-6 παχειες να ξελαμπικαρεις? :cum:
Δεν δινω συμβουλες. Τη πραγματικοτητα περιγραφω, Ψυχρη καταγραφη. Οποιος θελει να μαθει ακουει, οποιος ειναι στη κοσμαρα του οπως εσυ, συνεχιζει το ιδιο βιολι της αυτογελοιοποιησης.

Επισκέπτης
στο ξαναπα, αν θεωρεις τον τυπο προτυπο δυνατου γαμησιου εισαι και συ πικραμενη στο σεξουαλικο σου πορτφολιο
Μου αρέσει πολύ αυτός.Βασικά έχει ταχύτητα που γουστάρω.
:jerking:

και μετα λετε εμενα γελοιο :jerking:

νουμερα :jerking:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• blackjack.gif
    blackjack.gif
    33 KB · Εμφανίσεις: 24

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ έχω αδυναμία στα νούμερα πάντως.Ας πούμε όταν βλέπω το 21 χύνω.
δεν εισαι η μονη που με βλεπεις και χυνεις ειναι πολλες που το παθαινουν.ομως εμενα η καρδια και το εργαλειο ανηκουν μονο σε μια παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom