Επισκέπτης
Σπάνια αγαπήτε γιατί:γεια σου ρε παπαζολ σερλοκ χολμς.....ρε συ στον βαρδαρη πηγες καμια βολτα να κανεις καμια ερευνα στα κοριτσια οπως κανεις στο νετ;
Αν έχεις λεφτά, έχεις ανθρώπινα δικαιώματα!!!
Σπάνια αγαπήτε γιατί:γεια σου ρε παπαζολ σερλοκ χολμς.....ρε συ στον βαρδαρη πηγες καμια βολτα να κανεις καμια ερευνα στα κοριτσια οπως κανεις στο νετ;
οκ σοβαρά τώρα αλλά να σε βάλω στο κλίμα, τί γνώμη έχεις για το κωλάρακι τησ μαριάννας ???νταξει εχω κατι νευρακια αλλα οκ...
θα γινοταν απλα δεν εβρισκα ευκαιρο καμεραμαν.Μην μου πεις οτί βιντεοσκόπησε και ο δικό σου προσωπικές στιγμές και θα σε δούμε στα περίπτερα ωσάν την Τζούλια;!
οχι θα βγει μονο λευκωμα πολυτελειας σε βιβλιοπωλεια.....Μην μου πεις οτί βιντεοσκόπησε και ο δικό σου προσωπικές στιγμές και θα σε δούμε στα περίπτερα ωσάν την Τζούλια;!
μια χαρα ειναι...παχυνε λιγο τελευταια της το πα πριν καιρο αλλα κ [αλι μια χαρα ωραιο κοριτσι ειναι.οκ σοβαρά τώρα αλλά να σε βάλω στο κλίμα, τί γνώμη έχεις για το κωλάρακι τησ μαριάννας ???
Ητάν να μην γίνει η αρχή,τώρα κάθε μήνα και τσόντα της θα έχουμε!!!καυλωμεναροι με τη τζουλια.
ρε μαγκες λετε να βγαλει και αλλη;;
ελα ρε και συ....κανε κανα τρισαγιο,καναν αγιασμο,κανα μνημοσυνο...ολο τυχερα ειστε και κλαιγεσαι.....Σπάνια αγαπήτε γιατί:
Αν έχεις λεφτά, έχεις ανθρώπινα δικαιώματα!!!
Αυτά είναι μαύρο χρήμα,εγώ μόνο τον μισθουδάκ μου από το δημόσιο παίρνω!!!ελα ρε και συ....κανε κανα τρισαγιο,καναν αγιασμο,κανα μνημοσυνο...ολο τυχερα ειστε και κλαιγεσαι.....
αλλα 3 με σιρινακαυλωμεναροι με τη τζουλια.
ρε μαγκες λετε να βγαλει και αλλη;;
εισαι τυπος ρε[move][size=20pt]ολες πουτανες με σφραγιδα[/size][/move]
αυτο που καπνιζεις στην φωτο τι ειναι τυπε μου;δωρακι πιστου;Αυτά είναι μαύρο χρήμα,εγώ μόνο τον μισθουδάκ μου από το δημόσιο παίρνω!!!
ηταν μια προσωπικη της στιγμη τυπεμπραβο ρε gl εισαι πολυ σωστος.
τοσες μερες ειχε εξαφανιστει το θρεντ & σημερα το ειδα στη κορυφη //τζουλια the best//
Ουχί,άπιστου!!!αυτο που καπνιζεις στην φωτο τι ειναι τυπε μου;δωρακι πιστου;