House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
άδειες αφού κάνει cim είπαμε
ειναι μια λυση αυτοι οι βαρβαροι.....καλά ρε σεις ....
5μιση χιλιάδες ποστ για ενα βίντεο ενος πορνιδίου;;;;;;;;;
ήμαρτον.
δεν λέω, γαμώ τα κορμιά πατριώτες...αλλά εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς ασχολείστε με τη σαμπάνια της πρεζούς
Καλή είναι?Πότε θα βγάλει dvd?ρε παιδιά αυτή με το λευκό φόρεμα που μιλάει για τη
Τζούλια στο κους κους ποια είναι?
Και ποιός σου είπε ότι ασχολούμαστε μόνο με τη Τζούλια;
Τα μισά ποστ είναι οφ τόπικ και σπαμ.
Καλή είναι?Πότε θα βγάλει dvd?
Καλά εντάξει.Ότι να΄ναι εντελώς.Βρε τι ξεθαψα παλι
''Θα ηταν αμαρτια αν ελεγα οτι η γκομενα ειναι ασχημη , γιατι δεν ειναι , ειναι πολυ ωραια κοπελα. Αλλα αυτοι που την εχουν γνωρισει μονο απο τα περιοδικα νομιζουν οτι εχουν να κανουν με τον αγγελο επι της Γης. Σας πληροφορω οτι ουτε ετσι ειναι οπως τη βλεπετε στα περιοδικα , και ρυτιδες εχει, και κυταριτιδα(ΝΑΙ ΝΑΙ! Οσο κι αν δεν το πιστευετε). Χωρις παστωμα, μονταζ και μακιγιαζ ειναι μια απλα πολυ ωραια κοπελα. Σε νορμαλ καταστασεις και οχι στην Ελλαδα , τετοιες γκομενες τις γαμαει καποιος μετριος σε εμφανιση με ενα ωραιο αυτοκινητο. Σε καποιες δε χωρες τετοιες γκομενες γαμιουνται με τον οποιοδηποτε ακομα και με 2 μετρα μπακα και μασελα,τσιγγανους, αραβες ραμολιμεντα κτλ.
Η δικη μου τυπισσα που ειναι αντιστοιχου βεληνεκους (προ και μετα παστωματος συγκρισιμη), μου εχει φαγητο ετοιμο καθε μερα , και αν και εχει κανει modelling και εχει εμφανιστει σε διεθνη καναλια μονο για την εμπειρια, δεν την εχει δει ετσι. Λιγο σεμνοτητα , αυτο λειπει στις μερες μας.''![]()
Αυτα προ ΒΙΝΤΕΟ εποχης 11/09/2009![]()
![]()
![]()
oxi,ειμαι on the road..βλεπετε μεσημεριανα ρε σεις? :S
oxi,ειμαι on the road..
τι λενε??τη ξεγελασαν?![]()
![]()
την ΞΑΝΑ ξεγέλασαν τύπε(συμβολαιο ως το 2012 και αποκλειστικό μάλιστα-για ταινίες είναι ΜΟΝΟ οκ,θα μπορεί να δουλεύει και part time αλλού με τα νέα μέτρα "ενοικίασης εργαζομένων")oxi,ειμαι on the road..
τι λενε??τη ξεγελασαν?![]()
![]()
ε ρε τι εχεις να ακουσεις.....αφου ολοι γαμανε 2-3 καλλιτερα μουνια απο την τζουλια στην καθησια τους...Καλά εντάξει.Ότι να΄ναι εντελώς.
Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα?Όλοι γαμάτε μουνάρες και το τζούλια είναι συνηθισμένης εμφάνισης εώς και μπάζο σε αρκετές χώρες και φυσικά δεν κάνει για μοντέλο γιατί έχει άσχημο κώλο με κυτταρίτιδα.
Είναι ηλίου φαεινότερον οτι δεν έχετε ιδέα απο διεθνείς πασαρέλες να δείτε τι παίζει εκεί και φυσικά οι περισσότεροι που ενστερνίζεστε αυτές τις απόψεις δεν έχετε βγει απο τα σύνορα.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΩΣ ΕΔΩ.
Το Τζούλια είναι το ομορφότερο μοντέλο και απο κορμί και απο φάτσα που πέρασε ποτέ απο Ελληνική πασαρέλα.Το οτι είναι καμμένη και όλα τα σχετικά δεν τα λαμβάνω υπόψη.Μιλάω για το Τζούλια προ κόκας εποχή καλλιστειών.ΘΕΑ.
Κρίνω οτι ακόμα προλαβαίνει να το σώσει αλλά πιστεύω οτι δεν θέλει.Άλλο θέμα αυτό.
Μην ξαναπειτε μαλακίες όμως για την εμφάνιση του Τζούλια γιατί εκτίθεστε .
Έχετε γαμήσει μερικά μουνάκια ανάλογης εμφάνισης CT και κάτι τρέχει στα γύφτικα.Γίνατε όλοι expert του αξιογαμήσιμου μουνιού.Άσχετοι εντελώς..εντελώς όμως.
εργασιακος μεσαιωνας δικε μου..την ΞΑΝΑ ξεγέλασαν τύπε(συμβολαιο ως το 2012 και αποκλειστικό μάλιστα-για ταινίες είναι ΜΟΝΟ οκ,θα μπορεί να δουλεύει και part time αλλού με τα νέα μέτρα "ενοικίασης εργαζομένων")![]()
χλιδανεργη.....εργασιακος μεσαιωνας δικε μου..
ολοι στους δρομους...
πούτσες μπλε.Το Τζούλια είναι το ομορφότερο μοντέλο και απο κορμί και απο φάτσα που πέρασε ποτέ απο Ελληνική πασαρέλα.Το οτι είναι καμμένη και όλα τα σχετικά δεν τα λαμβάνω υπόψη.Μιλάω για το Τζούλια προ κόκας εποχή καλλιστειών.ΘΕΑ.