Επισκέπτης
Στο χαλάρο μπαίνει βουλή πάντως η Τζούλια μετά από αυτό!!!
ο ενας λεει για το βιντεο και αλλος λεει για μια βιζιτα σε ενα σαιτ που και καλα της μοιαζειre είστε σίγουροι οτι ολοι σχολιάζετε το ιδιο βινδεο????
κατσε να βραδυασει που θα ειναι ολοι στα σπιτια τους! Το βλεπω να πεφτει το φορουμ απο την επισκεψημοτητα296 μέλη και 395 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο την μια δεν μας αρεση και απο την αλλη 691 μελη και επισκεπτες παρακολουθουν το θεμα
δεν θυμαμαι ξανα τετοιο ρεκορ!!!!296 μέλη και 395 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο την μια δεν μας αρεση και απο την αλλη 691 μελη και επισκεπτες παρακολουθουν το θεμα
Εγω λεω η επόμενη θα ειναι η Ολγα Φαρμάκη
Αν κάνεις τσόντα ή πηδιέσαι με κάποιο ποσό αγγίζεις κορυφή αυτόματα ζηλιάρα,να ξέρεις!!!μου αρεσει που στο αλλο θεμα και τι δεν της ψελνατε,απο μπαζο και καμμενη μεχρι πουτανα του 5ευρου.
μπραβο παντως,σταθερες αποψεις ολοι σας,ευγε!
το πανυγηρι αρχισε...το original βιντεακι ανεβηκε σε Privat tracker εντος μιας ωρας νομιζω οτι θα το εχει ολη η ελλαδα
είσαι μικρή ακόμα για να καταλάβεις πως λειτουργεί ο αντρικός πουτσοεγκέφαλος του πουτσοκέφαλου.μου αρεσει που στο αλλο θεμα και τι δεν της ψελνατε,απο μπαζο και καμμενη μεχρι πουτανα του 5ευρου.
μπραβο παντως,σταθερες αποψεις ολοι σας,ευγε!