poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και η διαφωνια μας που ειναι?Εχουμε δει........
Με παμελα και χιλτον κυριως........
και η διαφωνια μας που ειναι?Εχουμε δει........
Με παμελα και χιλτον κυριως........
Εσυ τη δικη μου ειρωνια τη καταλαβες?...
Μπορεί να της είπε ψεύτικο όνομα ο αλήτης!
Εγώ πάντως διαφωνώ με μερικούς εδώ μέσα που εκμηδενίζουν το τι θα μπορούσε να είναι η Τζούλια. Από ομορφιά εδώ που τα λέμε η κοπέλα φυσάει και είναι παγκόσμιας κλάσης, αν ήθελε θα γινόταν διεθνούς φήμης μοντέλο και θα έβγαζε λεφτά με ουρά...αλλά που καιρός για γυμναστήρια, για ταξίδια, για δουλειά...Πάντως από ανθρώπους που ξέρουν έχω ακούσει οτι χαλαρά θα γινόταν ένα τοπ μόντελ (προσοχή της μόδας όχι πόρνο-μοντελ)γιες :-* :-* :-*
....
δε χρειαζόταν καν να σχολιάσει τίποτα, τότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα έλεγε "γουστάρω να πηδιέμαι και να γυρίζω τσόντες και λογαριασμό δε δίνω σε κανέναν".
τώρα... πούτσες.
:o :o :oπώς κάνει η βίσση? γίνεται της πουτάνας με το μπουκάλι στα επείγοντα, πάει δυο-τρεις μήνες νιου γιορκ, να'χαμε κι άλλα να θυμόμαστε.
Το ειδα το πρωι και επαθα πλακαααααααααααααααααααα
Εγώ πάντως διαφωνώ με μερικούς εδώ μέσα που εκμηδενίζουν το τι θα μπορούσε να είναι η Τζούλια. Από ομορφιά εδώ που τα λέμε η κοπέλα φυσάει και είναι παγκόσμιας κλάσης, αν ήθελε θα γινόταν διεθνούς φήμης μοντέλο και θα έβγαζε λεφτά με ουρά...αλλά που καιρός για γυμναστήρια, για ταξίδια, για δουλειά...Πάντως από ανθρώπους που ξέρουν έχω ακούσει οτι χαλαρά θα γινόταν ένα τοπ μόντελ (προσοχή της μόδας όχι πόρνο-μοντελ)
Ε αυτή διάλεξε το 2ο ..να γίνει πόρνο μόντελ αλα-ελληνικά..δηλαδή δείχνουμε τα βυζιά μας στα περιοδικά και κάνουμε πιεπράτες δηλώσεις. Αναπόφευκτα το επόμενο βήμα ήταν η τσόντα, γιατί πόσες φορές να δείξεις τα βυζιά σου? τα έχουμε δει σε όλες τις πόζες. Πόσες αρπαχτές να κάνεις στην επαρχία? σε βαρέθηκαν. Ήθελε να γίνει και τραγουδίστρια...που πας βρε κοριτσάκι μου?
οπότε...η κόκα κόλα στοιχίζει ακριβά και οι μανατζαρέοι θέλουν να βγάλουν λευτα...ο δρόμος ήταν μονόδρομος...
Αν είσαι πουτανάκι και σ αρέσει να γαμιέσαι τράβα και καμια τσόντα να κονομήσουμε όλοι...
:o :o :o
Εγώ πάντως διαφωνώ με μερικούς εδώ μέσα που εκμηδενίζουν το τι θα μπορούσε να είναι η Τζούλια. Από ομορφιά εδώ που τα λέμε η κοπέλα φυσάει και είναι παγκόσμιας κλάσης, αν ήθελε θα γινόταν διεθνούς φήμης μοντέλο και θα έβγαζε λεφτά με ουρά...αλλά που καιρός για γυμναστήρια, για ταξίδια, για δουλειά...Πάντως από ανθρώπους που ξέρουν έχω ακούσει οτι χαλαρά θα γινόταν ένα τοπ μόντελ (προσοχή της μόδας όχι πόρνο-μοντελ)
Ε αυτή διάλεξε το 2ο ..να γίνει πόρνο μόντελ αλα-ελληνικά..δηλαδή δείχνουμε τα βυζιά μας στα περιοδικά και κάνουμε πιεπράτες δηλώσεις. Αναπόφευκτα το επόμενο βήμα ήταν η τσόντα, γιατί πόσες φορές να δείξεις τα βυζιά σου? τα έχουμε δει σε όλες τις πόζες. Πόσες αρπαχτές να κάνεις στην επαρχία? σε βαρέθηκαν. Ήθελε να γίνει και τραγουδίστρια...που πας βρε κοριτσάκι μου?
οπότε...η κόκα κόλα στοιχίζει ακριβά και οι μανατζαρέοι θέλουν να βγάλουν λευτα...ο δρόμος ήταν μονόδρομος...
Αν είσαι πουτανάκι και σ αρέσει να γαμιέσαι τράβα και καμια τσόντα να κονομήσουμε όλοι...
τι νόμιζες? ;)
όπως είπε και ο τομι (νομίζω) δεν έχει η τζούλια τα πρωτεία με τα μπουκάλια
Aν ειναι η Αλεξανδρατου τοπ μοντελ παγκοσμιας κλασης τι να πουν και οι χιλιαδες πορνοσταρ της Ουγγαριας-Τσεχιας και Αμερικης.
Οι Ελληνιδες τυπου Αλεξανδρατου ειναι ακρως υπερτιμημενες στην Ελλαδα γιατι δεν υπαρχει 'γνωση'.
Μια τετοια στο εξωτερικο ειναι κοριτσι της διπλανης πορτας.
ελα ρε μπομπα,δεν υπαρχουν αποδειξεις γι αυτο που λες ομως.
τοτε ολοι ειχαν ενα ξαδερφο που ο μπατζανακης της κουνιαδας της νυφης τους ειχε μια φιλη νοσοκομα που δουλευε στο χ νοσοκομειο...
Μια τετοια στο εξωτερικο ειναι κοριτσι της διπλανης πορτας.
ξεκόλλα κι εσύ, άλλο πορνοστάρ άλλο μοντέλο.
είναι διαφορετικές ομορφιές, άλλη ομορφιά θέλουν στα καλλιστεία, άλλα κοιτάνε στις τσόντες.
μπορεί εσένα να σου αρέσουν οι πορνοστάρ, και είναι σεβαστό, αλλά το 99% από αυτές δεν θα είχε καμία τύχη σε καλλιστεία ή ως διάσημο μοντέλο.
μιλάμε για διαφορετικά είδη ομορφιάς.
να το φτιαξουμε λιγο?Τζούλια βάλε αν θέλεις και τρομπόνι
εμας η ΑΕΚ μόνο μας γκαβλώνει!!!