poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λολιτα οριζεται η πολυ μικρη καριολα.εθνικη "λολιτα"???? ξερεις τι ειναι λολιτα??????
εθνικη trash γκομενα ισως
Λολιτα οριζεται η πολυ μικρη καριολα.εθνικη "λολιτα"???? ξερεις τι ειναι λολιτα??????
εθνικη trash γκομενα ισως
τι οριζεις εσυ "τσοντα της προκοπης"?
Εαν ειναι επωνυμη οπως η Σασα ή η Πετρουλα ή η Τσαγκα που λεει τις ειδησεις, φυσικα και μας ενδιαφερει να δουμε σκληρη τσοντα να παιζει, εστω κι αν δεν ειναι της προκοπης.
Btw, τι δεν σου αρεσε απ αυτο που ειδες? Καταρχην, εχεις τσοντο-παιδεια?
Ακόμη και στην τζόντα, η Τζούλια σας δουλεύει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
Αλλο λεμε, οτι θα σε ενδιεφερε να δεις μια τσοντα με τη γειτονισσα σου. Ποσα ατομα εχει η γειτονια?η γειτονισσα δεν θα κανε τετοιες πωλησεις![]()
Ενά γαμίσι περίπου 1.000.000e στην τσέπη!!!Το DVD στάθηκε αφορμή να μάθουμε και κάτι άλλο (όχι ότι δεν το ξέραμε δηλαδή, αλλά τέλως πάντων). Η απίστευτη χολή που βγάζουν εναντίον της Τζούλιας όλες οι ελληνίδες δείχνει ότι πραγματικά κατά βάθος την ζηλεύουν επειδή απλά τα καταφέρνει καλύτερα από δαύτες.
τιποτα...συμφωνω μαζι σουπεριεγεια ξε-περιεργεια, την ειδες επειδη παιζει η Τζουλια και θα την εβλεπες εξυπακουεται κι αν επαιζε η γειτονισσα σου. Τι προσπαθεις εν τελει να πεις?
Αλλο λεμε, οτι θα σε ενδιεφερε να δεις μια τσοντα με τη γειτονισσα σου. Ποσα ατομα εχει η γειτονια?
Δεν ακουγεσαι για ατομο που εχει... Πόσα χρονια βλεπεις? Πόσες εχεις δει? Απο ποικιλια ενδιαφεροντων πως παμε? Ποσες πορνοσταρς γνωριζεις?ναι, έχω, και είδα μια βαριεστημένη να βρίζει και να μη δείχνει κανένα ενδιαφέρον γι'αυτό που κάνει.
κι εμένα με ενδιέφερε να το δω, και το είδα το ρημαδοβίντεο, δεν είναι εκεί η αντίρρησή μου. στο πρώτο ποστ στο οποίο απάντησες ρωτούσα γιατί είναι τόοοοσο μαγκιόρα και γαμάτη και έτς κι αλλιώς η τζούλια ενώ πολλές άλλες έχουν ανεβάσει βίντεό τους στα τσοντοσάιτ.
το είδαμε το βίντεο, σε άλλους άρεσε, σε άλλους δεν άρεσε, τέλος.
τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τσοντοστάρ μια που κάνει τσόντα σαν να μασάει τσίχλα και να της λένε μπράβο μόνο και μόνο επειδή την έχουν δει στα μεσημεριανά, ταμάμ.
Οι "πολλες αλλες που εχουν ανεβασει βιντεος στα τσοντοσαιτς" δεν ειναι τζουλιες, επιτελους να γινει αντιληπτο αυτο. Κανεις δεν ενδιαφερεται για την ανωνυμη διδα τσιμπουκογλου...
εντάξει, άμα μιλάνε οι τσοντολόγοι εμείς οι ανίδεοι κάνουμε τουμπεκί![]()
![]()
Το DVD στάθηκε αφορμή να μάθουμε και κάτι άλλο (όχι ότι δεν το ξέραμε δηλαδή, αλλά τέλως πάντων). Η απίστευτη χολή που βγάζουν εναντίον της Τζούλιας όλες οι ελληνίδες δείχνει ότι πραγματικά κατά βάθος την ζηλεύουν επειδή απλά τα καταφέρνει καλύτερα από δαύτες.
Παραπάνω θες,τόσο ήταν στο ξεκίνημα!!!Κλασσικά. Βέβαια μια νύχτα της Τζούλιας η ζωή τους όλη. Και τα 2/3 αυτών που ασχολούνται με την "άθλια" επίδοση της. είναι ζήτημα αν θα κάνουν μια φορά στην ζωή τους, το μαστορογαμήσι που είδαμε.
Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ φαν, αλλά με αυτά που είδα, χαλαρά σκάω 2 - 3 χιλιάρικα για πάρτη της.
Ακριβως ετσι φιλε μου ;)Κλασσικά. Βέβαια μια νύχτα της Τζούλιας η ζωή τους όλη. Και τα 2/3 αυτών που ασχολούνται με την "άθλια" επίδοση της, είναι ζήτημα αν θα κάνουν μια φορά στην ζωή τους, το μαστορογαμήσι που είδαμε. Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ φαν, αλλά με αυτά που είδα, χαλαρά σκάω 2 - 3 χιλιάρικα για πάρτη της.
Παραπάνω θες,τόσο ήταν στο ξεκίνημα!!!![]()
το αννα μαρία φέρνει λιγο Royal αλλά το 88 !!!!. εσύ είσαι νιννάκι ακόμα!!!!!η χρονολογια που γεννηθηκα ισως????![]()
Εχώ απλά γνώση από περιστατικό συναδέλφου του θείου μου που πήγε μαζί της,Έχεις κονέ ή απλά έτσι εκτιμάς;
όλους θα τους ενδιέφερε να δουν τσόντα με κάποιον που έχουν ακόμα και ακουστά, φυσικό είναι αυτό.
είναι πολύ λογικό να τρέξουν όλοι να δουν το βίντεο, κανείς δεν είπε το αντίθετο.
κάτσε λίγο να δούμε τι θα μείνει .Θα αρχίσει να χρεώνει ο μοντελοπνύχτης (ο ψηλός) τώρα πόσα θα τις με'ινουν???Ενά γαμίσι περίπου 1.000.000e στην τσέπη!!!![]()