- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
258 σελιδες σε δυο μερες ......
(Αναγνώστηκε 45353 φορές)
258 σελιδες σε δυο μερες ......
εκανε ταχυρυθμαΠώς γίνεται ο συμπρωταγωνιστής να είναι ο ian scott και να μιλάει ελληνικά(ή΄έστω να ακούγονται ελληνικά);Έμαθε ελληνικά απο την sirina?Δεν λεω μοιάζει πολύ με τον ian scott και το τατου εχει και τριχωτος ειναι αλλά να μιλάει ελληνικά; Ας εξηγήσει κάποιος
Ρε παίδες, έχω πάθει σοβαρό πρόβλημα.. απο τότε που είδα το βίντεο αυτό έχω ξενερώσει απίστευτα... όλο το σκηνικό με ξενέρωσε... περίμενα πολλά και με απογοήτευσε..
Κάποιος εδωμέσα είχε γράψει για κυταρίτιδα και γέλασα στην αρχή, αλλά μετά μόλις είδα το βίντεο σε μια σκηνή που την έχει στα πλάγια κάνουν κάτι τρύπες τα κωλομέρια της σαν χαλασμένη κεφαλογραβιέρα... απο τότε το σκεύτομαι συνέχεια και ξενερώνω παραπάνω.... το θέμα είναι οτι απο χτές δεν μου σηκώνετε κιόλας... ήμαρτον! αφου μας απογοήτευσε και η τζούλια τι ασπρες μερες να περιμένεις σε αυτή την χώρα????
Ποσο χρονων εισαι ρε ενοχλητικε τυπε?
Θα κάνω την διατριβή στην Αλεξανδράτου το αποφάσισα!!!
δυσκολο είναι να ντουμπλάρεις τα λόγια μιας πούτσας(είναι η μόνη που φαίνεται στο βίντεο)Πώς γίνεται ο συμπρωταγωνιστής να είναι ο ian scott και να μιλάει ελληνικά(ή΄έστω να ακούγονται ελληνικά);Έμαθε ελληνικά απο την sirina?Δεν λεω μοιάζει πολύ με τον ian scott και το τατου εχει και τριχωτος ειναι αλλά να μιλάει ελληνικά; Ας εξηγήσει κάποιος
Πάντα έγκυρο το "τρωκτικό" ... Ρε ούστ!!!
Μπαα τελικά όχι,5 φορές είδα την σκήνη,παραπληροφόρουν!!!
Εγώ έχω άλλο ερώτημα:
Αυτό που φοράει στο χέρι η Τζούλια τί είναι και σε τί εξυπηρετεί;!
χαχαχα !! ατσα ο μητσος!Φανταζομαι μακροσκελη διατριβη ......
μη ξανακανεις τετοια σκεψη θα σου βαλω πιπερι στο μυαλοοσο για το αιμα η αποψη μου ειναι απο κατι αλλο.......
αμα πιναμε ολοι ζαλιζομασταν & ανοιγαν οι μυτες μας οι μισοι τωρα θα ηταν βρυκολακες
Λοιπόν για να σου λυθεί η απορία είναι αντλία αυτόματης έγχυσης. Το φοράς αυτό και δημιουργώντας ένα κλειστό loop έχεις συνεχή ροή. Μπορείς να το διαχειριστείς και απομακρυσμένα. Αποψή μου...
Kατάλαβες του πέφτει λίγη!!!
εξεπλαγειν!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :oΟυτε με ενδιαφερει φιλος... Εγω μιλαω για το συγκεκριμενο topic που ειναι η χαρα της κυρα κατινας και η χαρα του τζαμπατζη!!
Εγω σου μιλαω σοβαρα ουτε το εχω δει ουτε με πολυενδιαφερει το ολο σκηνικο!!
Εγω εχω γραψει κανα δυο μαλακιες εδω περα ισα ισα για να πειραξω λιγο την Λουκριτια...
δεν καταλαβα τπτ