Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ε ειπα να μπω λιγο on topic να μη μας κραζουν  :P
δεν μας κράζει κανένας!
εσύ είσαι το επόμενο αστέρι του σειρήνα λέμε!

υ.γ.βγάλε καμιά κοντινή το μουνάκι σου και πόσταρέ την εδώ βρε!
να το συγκρίνουμε με της Τζούλιας μια και αυτά τα δύο (μουνιά) είναι οι πρωταγωνιστές!

έλα μπεμπούλααααα.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αρχηγε περνεις που περνεις το αλβανικο,που ειναι φτηνο,στο δινουν και κατουρημενο κιολας.
γιαυτο σε χαλαει τοσο ασχημα.

πουσταροπαιδο?????ποιος σε γαμαει κ σενα μωρη ελλεεινη κοτα?μια κατατρεγμενη καποτα εισαι.βγαλε μουγκα και κοιμησου..ντακοτα...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαριανακι μου τι λεει ο παραπανω συναγωνιστης...ο ανεραστος?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αρχηγε περνεις που περνεις το αλβανικο,που ειναι φτηνο,στο δινουν και κατουρημενο κιολας.
γιαυτο σε χαλαει τοσο ασχημα.

λακαμα....εσενα μπορω...και να σε πουλαω....και να σε αγοραζω..γιαυτο κανε τουμπεκα.....και τραβα για νανι...καραγκιοζακο

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Μαγκες μη χαιρεστε!!! Θα παρω το Μαριαννακι και θα φυγουμε μακρια, σε ενα νησι οι 2 μας και θα ζησουμε τον ερωτα μας!!!
Ετσι αγαπη μου? :P

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
πουσταροπαιδο?????ποιος σε γαμαει κ σενα μωρη ελλεεινη κοτα?μια κατατρεγμενη καποτα εισαι.βγαλε μουγκα και κοιμησου..ντακοτα...
αργεις αλλα τα πιανεις βλεπω αρχηγε.
το κατουρημενο μειωνει τα αντανακλαστικα να ξερεις.
λακαμα....εσενα μπορω...και να σε πουλαω....και να σε αγοραζω..γιαυτο κανε τουμπεκα.....και τραβα για νανι...καραγκιοζακο
και οπως βλεπεις και απο μονος τρως και κολληματα.
ειπαμε  οχι αλλο κατουρημενο απο αυριο.

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μαγκες μη χαιρεστε!!! Θα παρω το Μαριαννακι και θα φυγουμε μακρια, σε ενα νησι οι 2 μας και θα ζησουμε τον ερωτα μας!!!
περίμενε ρε φίλε να γυρίσουμε την ταινία πρώτα και μετά πήγαινέ την όπου θες!
αλλά νόου μάνεϊ-νόου χάνεϊ!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
το κατουρημενο μειωνει τα αντανακλαστικα να ξερεις.και οπως βλεπεις και απο μονος τρως και κολληματα.

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έχει και μερέντα μαζί?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξερω για νησι παντως θεσσαλονικη θα ερθω σε μερικες μερες  :dancing:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το κατουρημενο μειωνει τα αντανακλαστικα να ξερεις.και οπως βλεπεις και απο μονος τρως και κολληματα.

βλακακο.....ενα πουστρακι θασαι και συ...που αναζητει κανα πεοντα σαν τον δικο μου τιτανοτεραστιο...ποιος σε γαμαει λοιπον....ξεφτιλισμενε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:η Μπουτσα μου παντως οχι καραγκιοζακο

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
condemned
Μάλαμα

Συνδεδεμένος

Φύλο:
Είμαι εδώ επειδή...: Μου αρέσουν οι ΚΩΛΑΡΕΣ

Μπουκωμα σε ολες!!!!!

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: arcans80 στις: σήμερα στις 04:28 »
Παράθεση  Απάντηση  Διαγραφή  
κσι θα σε ιππευω και θα με σεβεσαι  
Αναφορά στον Διαχειριστη

τζειμς απο οτι βλεπεις πρεπει να ειχε και μερεντα εκτος απο το κατουρο. μας εστειλε και πμ ο τυπος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom