mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κλάμα η κουνελού-άκλαυτη πήγε η υπερπαραγωγή της με τις υπόλοιπες κυρίες(λέμε τώρα)
εμμμ δεν βαλανε και λιγο σεξακι μεσα
πως να πουλησει?
Κλάμα η κουνελού-άκλαυτη πήγε η υπερπαραγωγή της με τις υπόλοιπες κυρίες(λέμε τώρα)
Φύγε για Πάτρα(με το τρένο)παίχτη , αυτοί το έχουνre paidia ena filaraki m apo patra m eipe oti to 45 lepto video uparxei mazi me extra me paraskiniaaa ktlp kai to exei dei sxedon oli i patra..... pou sto kalo einai k den to exei anevasei kaneis akoma!!!!!!!!
Μούφα μου μυρίζειΕδώ ο κόσμος χάνεται και ο ΣΔΟΕ τρέχει στη σειρήνα...
Αν είστε χριστιανοί και λαδοβαφτισμένοι που λέει κι η πεθερά μου!
Αυτή μπορεί,ποιος να την πιστέψει όμως,ούτε παρθενοραφή δεν πιάνει με τόσο ξεχείλωμα!!!ΠΠεεεε η Τζουλια μπορει να αυτοπροσδιοριστει παρθενα τωρα?
ΠΠεεεε η Τζουλια μπορει να αυτοπροσδιοριστει παρθενα τωρα?
Μην παίρνεις κι όρκοεμμμ δεν βαλανε και λιγο σεξακι μεσα
πως να πουλησει?
ποτε! μονο ως επισημος ξεβρακωτης ΠΠων εχω αυτοπροσδιοριστει!εδώ, εσύ αυτοπροσδιορίζεσαι "γαμίκουλας" όλης της πρώην ΕΣΣΔ
ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ Ως ΕΔΩTο dvd τυπώθηκε σε 200,000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε πάνω από 17,000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα!
200,000 X 20 ευρώ = 4,000.000 € Euro
Νομίζω αν δε κάνω λάθος (διορθωστεμε αν είναι..)
μπορει να εκανα κατι τυπου summer angels
Ελά που μας το παίζεις αθώος,είσαι μια πουτάνα και εσύ!!!ποτε! μονο ως επισημος ξεβρακωτης ΠΠων εχω αυτοπροσδιοριστει!
αχαχαχαχα
συμπαθάτε την άγνοιά μου...
τι είναι αυτοί οι άγγελοι;
Πάνε Πάτρα με το τρένο και μετά πλοίο και καρφί για Καστοριάχαχαχα επισης εμαθα οτι στη καστορια στο τει θα το δουνε σε μια αιθουσα σε προτζεκτορα το 45λεπτο χαχαχαχαχα
ΠΠε σου αρεσε ο Ιαν Σκοττ? θα τον επαιρνες? Ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν προσεξες καν την Τζουλια στο βιντεοσυμπαθάτε την άγνοιά μου...
συμπαθάτε την άγνοιά μου...