Επισκέπτης
Το κάνεις καλά ή αρπάζει;!ελα πες κανω κι εγω editing!!!
Το κάνεις καλά ή αρπάζει;!ελα πες κανω κι εγω editing!!!
Μεγαλώνει την τσαπού του Κανάκηελα πες κανω κι εγω editing!!!
και μικροτσουτσουνος?
Dom Per.....n είπαμε,πάλι τα ίδια?,,,Tελικα μβρε μαγκες θα μου απαντησει ακνενας σε αυτο το καυτο ερωτημα ??? ...Η σαμπανια που χρησιμοποιει η Τζουλια στο μπανιο για να κανει παιχνιδι με τον εαυτο της πριν τον παρει, τι μαρκα ειναι ??? Καιρ ελληνικη η καμμοια γαλλικη...??? μηπως ειναι απλος αφρος που χρησιμοποιουνε στους γαμους μονον για τα κερασματα ???
,,,Tελικα μβρε μαγκες θα μου απαντησει ακνενας σε αυτο το καυτο ερωτημα ??? ...Η σαμπανια που χρησιμοποιει η Τζουλια στο μπανιο για να κανει παιχνιδι με τον εαυτο της πριν τον παρει, τι μαρκα ειναι ??? Καιρ ελληνικη η καμμοια γαλλικη...??? μηπως ειναι απλος αφρος που χρησιμοποιουνε στους γαμους μονον για τα κερασματα ???
ειναι ντομ περινιον,,,Tελικα μβρε μαγκες θα μου απαντησει ακνενας σε αυτο το καυτο ερωτημα ??? ...Η σαμπανια που χρησιμοποιει η Τζουλια στο μπανιο για να κανει παιχνιδι με τον εαυτο της πριν τον παρει, τι μαρκα ειναι ??? Καιρ ελληνικη η καμμοια γαλλικη...??? μηπως ειναι απλος αφρος που χρησιμοποιουνε στους γαμους μονον για τα κερασματα ???
Πολύ νωρίς κοιμάσαι ρε συ!!!μαριαννακι πετα το γαμημενο το βυζι
να παω για υπνο...
μαριαννακι πετα το γαμημενο το βυζι
να παω για υπνο...
Ρε σεις θα της το πω,την λυπήθηκα!!!χωρις νικ δεν εχει βυζι!
το σοι παζαρια κανουμε?
εχω χασει δυναμεις απο χθες...Πολύ νωρίς κοιμάσαι ρε συ!!!
Ρε σεις θα της το πω,την λυπήθηκα!!!
,,,Tελικα μβρε μαγκες θα μου απαντησει ακνενας σε αυτο το καυτο ερωτημα ??? ...Η σαμπανια που χρησιμοποιει η Τζουλια στο μπανιο για να κανει παιχνιδι με τον εαυτο της πριν τον παρει, τι μαρκα ειναι ??? Καιρ ελληνικη η καμμοια γαλλικη...??? μηπως ειναι απλος αφρος που χρησιμοποιουνε στους γαμους μονον για τα κερασματα ???