Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Ρε μαγκες τα εχει σπασει ολα το thread. Ποσα ποστ μομιζετε οτι θα φτασει? Τα 10000??? Ισως...

Επισκέπτης
15 τα γκρουπ για Τζούλια στο FB και συνεχίζουμε!!! :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 69683

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2009
Like
2.660
Πόντοι
446
,,,Tελικα μβρε μαγκες θα μου απαντησει ακνενας σε αυτο το καυτο ερωτημα ??? ...Η σαμπανια που χρησιμοποιει η Τζουλια στο μπανιο για να κανει παιχνιδι με τον εαυτο της πριν τον παρει, τι μαρκα ειναι ??? Καιρ ελληνικη η καμμοια γαλλικη...??? μηπως ειναι απλος αφρος που χρησιμοποιουνε στους γαμους μονον για τα κερασματα ???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
500 άτομα διαβάζουν για Κανάκη,Σερβετά,Αρναούτογλου τώρα, γαμάει το θρεντ,θα τρώμε τρελλό βρισίδι ή τους αρέσει το κουτσομπολιό

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ε ναι και μικροτσουτσουνος αλλα δεν ειμαι σφιχτης ρε γαμωτη...
εφαγα κοκκινη?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
,,,Tελικα μβρε μαγκες θα μου απαντησει ακνενας σε αυτο το καυτο ερωτημα ??? ...Η σαμπανια που χρησιμοποιει η Τζουλια στο μπανιο για να κανει παιχνιδι με τον εαυτο της πριν τον παρει, τι μαρκα ειναι ??? Καιρ ελληνικη η καμμοια γαλλικη...??? μηπως ειναι απλος αφρος που χρησιμοποιουνε στους γαμους μονον για τα κερασματα ???
Dom Per.....n είπαμε,πάλι τα ίδια?

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

τι σημασια εχει? :think:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ειναι ντομ περινιον

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαριαννακι πετα το γαμημενο το βυζι
να παω για υπνο...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο πονημα της δεσποινιδος αλεξανδρατου ειναι γροθια στον καθωσπρεπισμο και την υποκρισια της ελληνικης κοινωνιας ...
απο κει και περα η ερμηνεια κρινεται ως επαναλαμβανομενη και μο(υ)νοδιαστατη .
παρολαυτα οι ευφαντεστες λεκτικες παρεμβασεις της πρωταγωνιστριας που διανθιζουν την ταινια , κρατουν σε υψηλα επιπεδα το ενδιαφερον του θεατη . συμπερασματικα , θα λεγαμε οτι ως πρωτη προσπαθεια αφηνει μια θετικη γευση και μια προσμο(υ)νη για καλυτερη συνεχεια ...
βαθμολογια 3 στα 69 !

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.146
Πόντοι
12.056

Oχι οτι κ'οτι ;)

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom