Επισκέπτης
Φεύγω πάω περίπτερο τρέχοντας!!!
www.gamato.info/details.php?id=50feda6372fcace17c4dc5ff62944f8688b96b10]http://www.gamato.info/details.php?id=50feda6372fcace17c4dc5ff62944f8688b96b10[/url]ποιο μεγαλο ρε φιλε και εκεινο 65 mb ειναι?πλακα κανεις?
Φεύγω πάω περίπτερο τρέχοντας!!!
Δεν το περίμενα αυτό από τον Μάκη,έπεσε στα μάτια μου!!!Από zougla.gr
"Ένα ερωτικό βίντεο 45 λεπτών με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφορεί από το πρωί στα περίπτερα. Το ροζ dvd έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της σόου μπιζ… Η εκρηκτική Τζούλια αρχικά …παίζει με ένα μπουκάλι σαμπάνιας σε μια μπανιέρα, ενώ λίγο αργότερα την …θέση του παίρνει ένας άγνωστος άντρας, το πρόσωπο του οποίου δεν αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια του βίντεο. Με 19, 90 ευρώ μπορεί όλη η Ελλάδα να δει την Τζούλια σε ερωτικές περιπτύξεις με τον «ακέφαλο» παρτενέρ!
Οι σκηνές είναι πολύ σκληρές και δεν μπορούμε να τις περιγράψουμε με… λεπτομέρειες. Οι στενοί συνεργάτες της ξανθιάς τραγουδίστριας υποστηρίζουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για το ροζ dvd και ισχυρίζονται πως ίσως πρόκειται για εκβιασμό πρώην συντρόφου της, ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης, δηλώνει πως όλα έγιναν νόμιμα.
Ωστόσο, το dvd φαίνεται να μην είναι… ερασιτεχνικό, καθώς τα πλάνα είναι «καθαρά» και σίγουρα δεν είναι από κινητό ή κρυφή κάμερα."
Ρε σου χαρίζουν τσόντα και την κοιτάς στα δόντια;!ειναι σιγουρα αυτο?η τπτ αλλο?
αφου το λεει και ο ταρζαν,σοβαρευουν τα πραγματα.. :oΔεν το περίμενα αυτό από τον Μάκη,έπεσε στα μάτια μου!!!
ΑΞΙΑ,ΑΞΙΑ...
δεν εχω ιδεα. μπορει να ειναι και μουφαειναι σιγουρα αυτο?η τπτ αλλο?
απο ανθρωπο που αγοραζει πρωταθλητη ολα τα περιμενω!!μαλακας εισαι?
Φυσικά και ο Ταρζάν είναι εγγύηση και δεν κάνει ποτέ λάθος,μία φορά που νόμιζε οτί είχε κάνει,ήταν λάθος!!!αφου το λεει και ο ταρζαν,σοβαρευουν τα πραγματα.. :o