Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλα κρυψε ομως το ντιβιντι μην ανοιγεις θρεντ αυριο"εχω καρουμπαλο απο τηγανι.θα μεινει σημαδι;" :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

μούτζα!

απλά το έχω στον υπολογιστή...δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία λούκι... :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε κολωτρυπιδα ολη σου η ζωη σου περιστρεφεται γυρω απο το analhunter? ρε ουστ απο εδω ρε τελειωμενε!!! χεστηκα για σενα και την τζουλια! μηδενικο!

Xαχα.

Ελα πουλο βλακα παιξε καμια μαλακια με το βιντεο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ο εύκολος τρόπος να βγάζεις χρήμα είναι και ήταν γνωστός,δεν περιμέναμε την Τζούλια,ανετά μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε σαν την Τζούλια χωρίς να υπήρχε η Τζούλια.
Θέμα γονέων είναι και προσωπική επιλογή.
Είναι θέμα του τί πρότυπα επικροτεί μια κοινωνία...
Αν εσύ από τώρα επικροτείς το εύκολο χρήμα με κάθε μέσο ανήθικο ή παράνομο... Μην αναρωτιέσαι μετά...

Επισκέπτης
Την δημιουργία, την παραγωγικότητα και την ανταμοιβή των κόπων δηλαδή τί τα θεωρείς???
Αυτόν θεωρώ τον σωστό δρόμο αλλά είναι και ο δύσκολος,η Τζούλια διάλεξε τον εύκολο!!!
Χαζή πάντως δεν είναι,αν την φάει θα την φάει η μαστούρα,αλλιώς θα βγάλει όσο βγάλει για όσο μπορέσει και θα αποσυρθεί λεφτού.

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε παιδια, μπας και ξερει κανενας που θα το βρουμε???
κ μην τσακωνεστε εδω ρε, κριμα ειναι να καταστραφει το μοναδικο topic που εχει σπασει ολα τα ρεκορ εδω μεσα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

μούτζα!

απλά το έχω στον υπολογιστή...δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία λούκι... :2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα εγω δεν εχω τετοια προβληματα αλλα επειδη εχει κ ζηλιαρες...η κολλητη μου ας πουμε θα εκανε να του μιλησει 10μερες...
οποτε μπι κερφουλ!!!αν θελησει να τηγανισει παντως καλου κακου τρεχα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τί κάθεστε και συζητάτε???
Ποια ηθική και ποια εξυπνάδα της Τζούλιας λέμε τώρα?
Ο κόσμος το είχε τούμπανο και η Τζούλια κρυφό καμάρι...
Τελείωσε πια. Ποιος θα την πάρει στα σοβαρά πλέον... Αντίστοιχη τύχη με την Χειλουδάκη θα έχει... Αφού παίξει λίγο ακόμα το θέμα, θα την ξεχάσουν και θα καταλήξει σε κανένα κωλοσταθμο να τρίβει τις ρώγες της ή ακόμα χειρότερα το μουνί της για να προκαλέσει... Έλα όμως που πλέον δεν προκαλεί. Η μόνη καρριέρα που χαράσσεται μπροστά της είναι στην βιομηχανία του πορνό.
Καλό θα ήταν η Τζούλια και η κάθε Τζούλια να θυμάται πως η ομορφιά είναι κάτι το παροδικό και πως αν δεν την εκμεταλλευτείς σωστα και δεν την αξιοποιήσεις δεν έχει μέλλον...
Εξάλλου από την γυναίκα που τραγουδούσε τον Ύμνο της Πουτάνας... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
Καλά τα φράγκα που έβγαλε (και πραγματικά ελπίζω να έβγαλε), αλλα ως εκεί ήταν.
Τώρα καταλαβαμε όλοι πως το "απόλυτο τίποτα" μετατρέπεται σε "τόσο σταρ"... εννοούμε πορνο-σταρ. Και τα δήθεν δεν ήξερε τί έκανε κτλ. είναι για εσωτερική κατανάλωση που δεν πείθουν κανέναν.
Αντίο Τσούλια!!!!! Καλή απεξάρτηση. Η κοινωνία μας πάντα έδειχνε ανεκτικότητα στις ιερόδουλες... Ποτέ όμως στις ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
Συμφωνω σε μεγαλο μερος.....σε καθε περιπτωση ας μην βιαστουμε για τελικη κριση....ας δουμε και την συνεχεια,γιατι πιστευω οτι θα εχει συνεχεια!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εγω το πατερα και τη μητερα της σκεφτομαι...μαλλον θα μετακομισαν

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τί κάθεστε και συζητάτε???
Ποια ηθική και ποια εξυπνάδα της Τζούλιας λέμε τώρα?
Ο κόσμος το είχε τούμπανο και η Τζούλια κρυφό καμάρι...
Τελείωσε πια. Ποιος θα την πάρει στα σοβαρά πλέον... Αντίστοιχη τύχη με την Χειλουδάκη θα έχει... Αφού παίξει λίγο ακόμα το θέμα, θα την ξεχάσουν και θα καταλήξει σε κανένα κωλοσταθμο να τρίβει τις ρώγες της ή ακόμα χειρότερα το μουνί της για να προκαλέσει... Έλα όμως που πλέον δεν προκαλεί. Η μόνη καρριέρα που χαράσσεται μπροστά της είναι στην βιομηχανία του πορνό.
Καλό θα ήταν η Τζούλια και η κάθε Τζούλια να θυμάται πως η ομορφιά είναι κάτι το παροδικό και πως αν δεν την εκμεταλλευτείς σωστα και δεν την αξιοποιήσεις δεν έχει μέλλον...
Εξάλλου από την γυναίκα που τραγουδούσε τον Ύμνο της Πουτάνας... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
Καλά τα φράγκα που έβγαλε (και πραγματικά ελπίζω να έβγαλε), αλλα ως εκεί ήταν.
Τώρα καταλαβαμε όλοι πως το "απόλυτο τίποτα" μετατρέπεται σε "τόσο σταρ"... εννοούμε πορνο-σταρ. Και τα δήθεν δεν ήξερε τί έκανε κτλ. είναι για εσωτερική κατανάλωση που δεν πείθουν κανέναν.
Αντίο Τσούλια!!!!! Καλή απεξάρτηση. Η κοινωνία μας πάντα έδειχνε ανεκτικότητα στις ιερόδουλες... Ποτέ όμως στις ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αυτα..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτόν θεωρώ τον σωστό δρόμο αλλά είναι και ο δύσκολος η Τζούλια διάλεξε τον εύκολο!!!
Χαζή πάντως δεν είναι,αν την φάει θα την φάει η μαστούρα,αλλιώς θα βγάλει όσο βγάλει για όσο μπορέσει και θα αποσυρθεί λεφτού.
Φίλε αστο καλύτερα και τα καλύτερα μυαλά πάνε χαμένα από τα "κοκορέτσια" και το εύκολο χρήμα...
Ν'αποσυρθει???? και τί να κάνει μετά??? Πες μου εσύ τώρα από που αλλού θα βγάλει λεφτα εκτός από το σεξ...Οι περισσότερες δε πουτάνες 9κρυφές ή μη μένουν χωρίς φράγκα αφού τους τα τρώνε διάφοροι επιτήδειοι.
Φίλε το πουτανιλίκη είναι μονόδρομος χωρίος επιστροφή και εξάρτηση πιο ισχυρή και από την πρέζα....

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Ο εύκολος τρόπος να βγάζεις χρήμα είναι και ήταν γνωστός,δεν περιμέναμε την Τζούλια,ανετά μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε σαν την Τζούλια χωρίς να υπήρχε η Τζούλια.
Θέμα γονέων είναι και προσωπική επιλογή.
φιλε μου διαφωνω καθως μην ξεχνας την δυναμη της τηλεορασης.....Ολοι ξερουμε τι ειναι κακο και τι οχι...Αλλα ποσα ''κακα'' εχουν απενεχοποιηθει ελεω τηλεορασης...?γκει γαμοι-τραβελια-πορνοσταρ και αδελφες....Ολα φατσα φορα στην τιβι και μαλιστα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ''ελα μωρε, διπλα μας ειναι ολα αυτα''...Τα παιδια τα σκεφτεται κανεις...?ποσο μπορουν να τα προστατευσουν οι γονεις που μοχθουν καθημερινως για τα προς το ζην?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα εγω δεν εχω τετοια προβληματα αλλα επειδη εχει κ ζηλιαρες...η κολλητη μου ας πουμε θα εκανε να του μιλησει 10μερες...
οποτε μπι κερφουλ!!!αν θελησει να τηγανισει παντως καλου κακου τρεχα.

Θα παραγγείλω ρε... :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Επισης πιστευω το εκανε για να ανεξαρτητοποιηθει κυριως απο το σταρ και αλλα καναλια βεβαια.
Αυτα τα καναλια την πουλαγαν ως προιον και εβγαλαν τρελλο χρημα.

Επισκέπτης
Φίλε αστο καλύτερα και τα καλύτερα μυαλά πάνε χαμένα από τα "κοκορέτσια" και το εύκολο χρήμα...
Ν'αποσυρθει???? και τί να κάνει μετά??? Πες μου εσύ τώρα από που αλλού θα βγάλει λεφτα εκτός από το σεξ...Οι περισσότερες δε πουτάνες 9κρυφές ή μη μένουν χωρίς φράγκα αφού τους τα τρώνε διάφοροι επιτήδειοι.
Φίλε το πουτανιλίκη είναι μονόδρομος χωρίς επιστροφή και εξάρτηση πιο ισχυρή και από την πρέζα....
φιλε μου διαφωνω καθως μην ξεχνας την δυναμη της τηλεορασης.....Ολοι ξερουμε τι ειναι κακο και τι οχι...Αλλα ποσα ''κακα'' εχουν απενεχοποιηθει ελεω τηλεορασης...?γκει γαμοι-τραβελια-πορνοσταρ και αδελφες....Ολα φατσα φορα στην τιβι και μαλιστα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ''ελα μωρε, διπλα μας ειναι ολα αυτα''...Τα παιδια τα σκεφτεται κανεις...?ποσο μπορουν να τα προστατευσουν οι γονεις που μοχθουν καθημερινως για τα προς το ζην?
Τίποτα απλά να κάθεται και πιστεύω υπάρχει το στοπ λόγω ηλικίας το αργότερο.
Λάθος πιστεύω,π.χ. στην Ολλανδιά που γίνεται ο χαμός,δεν είναι όλοι/ες μέσα τον χαμό.

OliRen

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρεσει η σκεψη σας μαγκες...
Μετά από μια μέρα απίστευτου τραβήγματος ήρθε και η ώρα της κοινωνικής ευαισθησίας επί του θέματος...
Σιγά τα ωά ρε μάγκες.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι η όλη ιστορία της Τσούλιας και το σίγουρα άσχημο τέλος της μυαλό θα βάλουν στην ελληνική κοινωνία...
Γιατί αποδεικνύεται ότι ούτε τα λεγτά ούτε η ομορφιά φέρνουν την ευτυχία.
Εκτός αν η Τζούλια σας φάνηκε χαρούμενη στο βίντεο...
κατά τα άλλα αναμένουμε το επομενο ξέσκισμά της....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom