καλα κρυψε ομως το ντιβιντι μην ανοιγεις θρεντ αυριο"εχω καρουμπαλο απο τηγανι.θα μεινει σημαδι;"
μούτζα!
απλά το έχω στον υπολογιστή...δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία λούκι...
καλα κρυψε ομως το ντιβιντι μην ανοιγεις θρεντ αυριο"εχω καρουμπαλο απο τηγανι.θα μεινει σημαδι;"
ρε κολωτρυπιδα ολη σου η ζωη σου περιστρεφεται γυρω απο το analhunter? ρε ουστ απο εδω ρε τελειωμενε!!! χεστηκα για σενα και την τζουλια! μηδενικο!
Είναι θέμα του τί πρότυπα επικροτεί μια κοινωνία...Ο εύκολος τρόπος να βγάζεις χρήμα είναι και ήταν γνωστός,δεν περιμέναμε την Τζούλια,ανετά μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε σαν την Τζούλια χωρίς να υπήρχε η Τζούλια.
Θέμα γονέων είναι και προσωπική επιλογή.
Αυτόν θεωρώ τον σωστό δρόμο αλλά είναι και ο δύσκολος,η Τζούλια διάλεξε τον εύκολο!!!Την δημιουργία, την παραγωγικότητα και την ανταμοιβή των κόπων δηλαδή τί τα θεωρείς???
κοιτα εγω δεν εχω τετοια προβληματα αλλα επειδη εχει κ ζηλιαρες...η κολλητη μου ας πουμε θα εκανε να του μιλησει 10μερες...
μούτζα!
απλά το έχω στον υπολογιστή...δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία λούκι...
Συμφωνω σε μεγαλο μερος.....σε καθε περιπτωση ας μην βιαστουμε για τελικη κριση....ας δουμε και την συνεχεια,γιατι πιστευω οτι θα εχει συνεχεια!!!!!Τί κάθεστε και συζητάτε???
Ποια ηθική και ποια εξυπνάδα της Τζούλιας λέμε τώρα?
Ο κόσμος το είχε τούμπανο και η Τζούλια κρυφό καμάρι...
Τελείωσε πια. Ποιος θα την πάρει στα σοβαρά πλέον... Αντίστοιχη τύχη με την Χειλουδάκη θα έχει... Αφού παίξει λίγο ακόμα το θέμα, θα την ξεχάσουν και θα καταλήξει σε κανένα κωλοσταθμο να τρίβει τις ρώγες της ή ακόμα χειρότερα το μουνί της για να προκαλέσει... Έλα όμως που πλέον δεν προκαλεί. Η μόνη καρριέρα που χαράσσεται μπροστά της είναι στην βιομηχανία του πορνό.
Καλό θα ήταν η Τζούλια και η κάθε Τζούλια να θυμάται πως η ομορφιά είναι κάτι το παροδικό και πως αν δεν την εκμεταλλευτείς σωστα και δεν την αξιοποιήσεις δεν έχει μέλλον...
Εξάλλου από την γυναίκα που τραγουδούσε τον Ύμνο της Πουτάνας... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
Καλά τα φράγκα που έβγαλε (και πραγματικά ελπίζω να έβγαλε), αλλα ως εκεί ήταν.
Τώρα καταλαβαμε όλοι πως το "απόλυτο τίποτα" μετατρέπεται σε "τόσο σταρ"... εννοούμε πορνο-σταρ. Και τα δήθεν δεν ήξερε τί έκανε κτλ. είναι για εσωτερική κατανάλωση που δεν πείθουν κανέναν.
Αντίο Τσούλια!!!!! Καλή απεξάρτηση. Η κοινωνία μας πάντα έδειχνε ανεκτικότητα στις ιερόδουλες... Ποτέ όμως στις ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
Τί κάθεστε και συζητάτε???
Ποια ηθική και ποια εξυπνάδα της Τζούλιας λέμε τώρα?
Ο κόσμος το είχε τούμπανο και η Τζούλια κρυφό καμάρι...
Τελείωσε πια. Ποιος θα την πάρει στα σοβαρά πλέον... Αντίστοιχη τύχη με την Χειλουδάκη θα έχει... Αφού παίξει λίγο ακόμα το θέμα, θα την ξεχάσουν και θα καταλήξει σε κανένα κωλοσταθμο να τρίβει τις ρώγες της ή ακόμα χειρότερα το μουνί της για να προκαλέσει... Έλα όμως που πλέον δεν προκαλεί. Η μόνη καρριέρα που χαράσσεται μπροστά της είναι στην βιομηχανία του πορνό.
Καλό θα ήταν η Τζούλια και η κάθε Τζούλια να θυμάται πως η ομορφιά είναι κάτι το παροδικό και πως αν δεν την εκμεταλλευτείς σωστα και δεν την αξιοποιήσεις δεν έχει μέλλον...
Εξάλλου από την γυναίκα που τραγουδούσε τον Ύμνο της Πουτάνας... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
Καλά τα φράγκα που έβγαλε (και πραγματικά ελπίζω να έβγαλε), αλλα ως εκεί ήταν.
Τώρα καταλαβαμε όλοι πως το "απόλυτο τίποτα" μετατρέπεται σε "τόσο σταρ"... εννοούμε πορνο-σταρ. Και τα δήθεν δεν ήξερε τί έκανε κτλ. είναι για εσωτερική κατανάλωση που δεν πείθουν κανέναν.
Αντίο Τσούλια!!!!! Καλή απεξάρτηση. Η κοινωνία μας πάντα έδειχνε ανεκτικότητα στις ιερόδουλες... Ποτέ όμως στις ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
Xαχα.
Ελα πουλο βλακα παιξε καμια μαλακια με το βιντεο.
Φίλε αστο καλύτερα και τα καλύτερα μυαλά πάνε χαμένα από τα "κοκορέτσια" και το εύκολο χρήμα...Αυτόν θεωρώ τον σωστό δρόμο αλλά είναι και ο δύσκολος η Τζούλια διάλεξε τον εύκολο!!!
Χαζή πάντως δεν είναι,αν την φάει θα την φάει η μαστούρα,αλλιώς θα βγάλει όσο βγάλει για όσο μπορέσει και θα αποσυρθεί λεφτού.
φιλε μου διαφωνω καθως μην ξεχνας την δυναμη της τηλεορασης.....Ολοι ξερουμε τι ειναι κακο και τι οχι...Αλλα ποσα ''κακα'' εχουν απενεχοποιηθει ελεω τηλεορασης...?γκει γαμοι-τραβελια-πορνοσταρ και αδελφες....Ολα φατσα φορα στην τιβι και μαλιστα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ''ελα μωρε, διπλα μας ειναι ολα αυτα''...Τα παιδια τα σκεφτεται κανεις...?ποσο μπορουν να τα προστατευσουν οι γονεις που μοχθουν καθημερινως για τα προς το ζην?Ο εύκολος τρόπος να βγάζεις χρήμα είναι και ήταν γνωστός,δεν περιμέναμε την Τζούλια,ανετά μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε σαν την Τζούλια χωρίς να υπήρχε η Τζούλια.
Θέμα γονέων είναι και προσωπική επιλογή.
παιδια παιζει extra 4λεπτο που δειχνει να την ξεκωλιαζουν,
κοιτα εγω δεν εχω τετοια προβληματα αλλα επειδη εχει κ ζηλιαρες...η κολλητη μου ας πουμε θα εκανε να του μιλησει 10μερες...
οποτε μπι κερφουλ!!!αν θελησει να τηγανισει παντως καλου κακου τρεχα.
σε πηλινο?Θα παραγγείλω ρε...
Φίλε αστο καλύτερα και τα καλύτερα μυαλά πάνε χαμένα από τα "κοκορέτσια" και το εύκολο χρήμα...
Ν'αποσυρθει???? και τί να κάνει μετά??? Πες μου εσύ τώρα από που αλλού θα βγάλει λεφτα εκτός από το σεξ...Οι περισσότερες δε πουτάνες 9κρυφές ή μη μένουν χωρίς φράγκα αφού τους τα τρώνε διάφοροι επιτήδειοι.
Φίλε το πουτανιλίκη είναι μονόδρομος χωρίς επιστροφή και εξάρτηση πιο ισχυρή και από την πρέζα....
Τίποτα απλά να κάθεται και πιστεύω υπάρχει το στοπ λόγω ηλικίας το αργότερο.φιλε μου διαφωνω καθως μην ξεχνας την δυναμη της τηλεορασης.....Ολοι ξερουμε τι ειναι κακο και τι οχι...Αλλα ποσα ''κακα'' εχουν απενεχοποιηθει ελεω τηλεορασης...?γκει γαμοι-τραβελια-πορνοσταρ και αδελφες....Ολα φατσα φορα στην τιβι και μαλιστα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ''ελα μωρε, διπλα μας ειναι ολα αυτα''...Τα παιδια τα σκεφτεται κανεις...?ποσο μπορουν να τα προστατευσουν οι γονεις που μοχθουν καθημερινως για τα προς το ζην?
τιμημενος καραγκιοζης πρεπει να λεγεσαι!γαμω το επιπεδο σου !