Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
872
Πόντοι
86
Υπαρχει καποιο σαιτ που να μπορω να το δω χωρις να πρεπει να το αποθηκευσω

Eclipse30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Ολγα απο τη μερα που εκανε πλαστικη,εχασε τα 3/4 της καυλοτητας της.Μου εγινε σαν ενα σωρο γουρουνιτσες με αποτυχημενες πλαστικες που κυκλοφορουν γυρω.Ασε που και το βυζι της Ολγας ειναι το αποκορυφωμα της αποτυχημενης πλαστικης.Ενω το βυζακι της Τζουλιας ειναι αληθοφανες παρα την πλαστικη.Την Ολγα τη βλεπεις και σκεφτεσαι νυστερι πλαστικου,η Τζουλια ειναι πιο φυσικη.Αν ειχε και το μαλλι στο φυσικο της χρωμα θα ανεβαινε στην υποληψη μου.
Καλα γουστα ειναι αυτα οπως ειπα ποιο πανω.
Παντως το μαλλι της φανηκε λιγοτερο πλουσιο σε σχεση με το παρελθον.

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Ετοιμαζεται sex-doll πλαστικη με την μορφη της Τζουλιας.....Και ισως να μην ητανε ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ που χτες που ανακοινωθηκαν τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΦΩΤΙΑ απο την κυβερνηση ολοι οι νεοι τουλαχιστον προσπαθουσαν να κατεβασουν το βιντεο με την Τζουλια......

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαλακα παραδεχομαι οτι φατσα ειναι αστερι η τζουλια, αλλα στο σωμα αμα την συγκρινεις με παρομοιες γκομενες που κανουν τσοντοταινιες,η ακομα και γκομενες της διπλανης πορτας προερχομενες απο ανατολικη ευρωπη, θα δεις οτι υπολειπεται.. :sunglasses:
Οχι... δεν τα ξερεις καλα, δεν υπολειπεται καθολου. Μετα και τη σιλικονη που εβαλε στα βυζια, υπερεχει αρκετα απ το μεσο ορο των πορνοσταρς. Τι λιγοτερο εχει δηλαδη? Η -επισης ελληνιδα- Σασα Γκρευ για παραδειγμα, τι περισσοτερο εχει?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Από όλη αυτή την ιστορία εγώ ένα έχω να πω... ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΦΟ....

Καλημέρα !

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Να μην ακούω χαζά.
Δεν σου απαντησα χτες γιατι κρατησα μια επιφυλαξη...τωρα που παρακολουθω το ALTER και μιλαει για τζιρο εκατομυριων ευρω...σου το ξαναγραφω... θα ειναι χαζη αν δεν τσεπωσε τουλαχιστον ενα εκατομυριο!!!!!!!!!! Επιπροσθετα δεν ειναι τυγχαιο που επιλεχτηκε να κυκλοφορησει την ημερα της ανακοινωσης των νεων μετρων......... και πιθανολογειται οτι υπαρχει και δευτερη ταινια που θα κυκλοφορησει στο επομενο διαστημα με την Τζουλια!!!!!!!!!Ο πρωταγωνιστης που δεν φαινεται το κεφαλι του...με το μεγαλο εγραλειο και το ξενερωτο πηδημα..... τον φεραν απο το εξωτερικο...ειναι ξενος πορνοσταρ και ο δευτερος ο ατριχος!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Την κοιταριτιδα στο κωλο την ειδατε?
Πατσαβουρες ελλεινηδες  :2funny: :2funny: :2funny:
τι διαολο ρε φιλε με μικροσκοπιο το βλεπεις;εχεις βαψει τους τοιχους μεγαλε η μαμα σου θα πρεπει να ευχαριστει την τζουλια. :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι λες ρε man,εισαι σοβαρος;εχεις δει πολλες γκομενες με τρια μετρα ποδι,τοσο ψηλοκωλες και κυριως με τοσο ολοστρογγυλο κωλαρακι κι οχι ανυπαρκτο;εχει κωλαρα για τα ανυπαρκτα κιλα της.
και ιχνος κυτταριτιδας.και μέση έχει και πλατη,το κορμι της ειναι κλεψυδρα.
ποσες γκομενες διπλανης πορτας ξερεις με αντιστοιχα σωματα;θα μας τρελλανεις;
αντικειμενικα ειναι κορυφη.το οτι δεν τη βρισκω καυλωτικη,ειναι αλλο θεμα.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες,σας ανοιγω την καρδια μου :2funny: και σας λεω τι προσωπικα με αντικαυλωνει απο το κορμι της τζουλιας... :2funny:
Νομιζω οτι μοιαζει λιγο με τραβελι :2funny:Εξηγουμαι...Η πλατη της ειναι πιο ανοιχτη σε σχεση με τη λεκανη της.Απο τη μεση και κατω αν και θεα ειναι πολυ στενη δεν καμπυλωνει,βλεπω και την πλαταρα και αν αφησω τη φαντασια μου ελευθερη και ξεχασω το προσωπο,νομιζω προκειται για τραβελι,ιδιως οταν τη βλεπω απο πισω :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Δεν σου απαντησα χτες γιατι κρατησα μια επιφυλαξη...τωρα που παρακολουθω το ALTER και μιλαει για τζιρο εκατομυριων ευρω...σου το ξαναγραφω... θα ειναι χαζη αν δεν τσεπωσε τουλαχιστον ενα εκατομυριο!!!!!!!!!! Επιπροσθετα δεν ειναι τυγχαιο που επιλεχτηκε να κυκλοφορησει την ημερα της ανακοινωσης των νεων μετρων......... και πιθανολογειται οτι υπαρχει και δευτερη ταινια που θα κυκλοφορησει στο επομενο διαστημα με την Τζουλια!!!!!!!!!Ο πρωταγωνιστης που δεν φαινεται το κεφαλι του...με το μεγαλο εγραλειο και το ξενερωτο πηδημα..... τον φεραν απο το εξωτερικο...ειναι ξενος πορνοσταρ και ο δευτερος ο ατριχος!!!!!!!!!

αυτο οτι ειναι 2 αυτοι που την γαμανε δεν το εχω παρει γραμμη...

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010
"Η κατάρριψη του..μύθου!"

"MHN ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΜΕ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥ Δ.ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ
ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ...
200.000 ΚΟΠΙΕΣ Χ 20 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ = 4.000.000 ΕΥΡΩ
1/3 Η ΤΖΟΥΛΙΑ, 1/3 Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙ 1/3 Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΟΜΙΜΗ ΜΠΑΖΑ !!!"

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Συναγωνιστες,σας ανοιγω την καρδια μου :2funny: και σας λεω τι προσωπικα με αντικαυλωνει απο το κορμι της τζουλιας... :2funny:
Νομιζω οτι μοιαζει λιγο με τραβελι :2funny:Εξηγουμαι...Η πλατη της ειναι πιο ανοιχτη σε σχεση με τη λεκανη της.Απο τη μεση και κατω αν και θεα ειναι πολυ στενη δεν καμπυλωνει,βλεπω και την πλαταρα και αν αφησω τη φαντασια μου ελευθερη και ξεχασω το προσωπο,νομιζω προκειται για τραβελι,ιδιως οταν τη βλεπω απο πισω :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα λουκρητια,εσυ αν εχω καταλαβει καλα τοσο καιρο,εισαι τραβελι...οποτε λογικο να εχεις λιγοτερη κυτταριτιδα ακομη κι απο τη τζουλια.οι αντρες δεν εχουν κυτταριτιδα. :rockon:

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παντως περα απο την πλακα, η Τζουλια απλα αποφασισε να βγαλει την Ελλαδα απο το οικονομικο αδιεξοδο.
ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καλα λουκρητια,εσυ αν εχω καταλαβει καλα τοσο καιρο,εισαι τραβελι...οποτε λογικο να εχεις λιγοτερη κυτταριτιδα ακομη κι απο τη τζουλια.οι αντρες δεν εχουν κυτταριτιδα. :rockon:

χααχαχαχα,ε τι ειπε ο νεος.

160(45)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
χαχα ρε σεις ποιοι το αγορασαν?αυτο κυκλοφορησε παντου! :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αυτο οτι ειναι 2 αυτοι που την γαμανε δεν το εχω παρει γραμμη...
Ουτε εγω στην αρχη......χτες που διαβασα ομως αυτη την επισημανση απο συναγωνιστη εδω μεσα....την εβαλα παλι την ταινια και την ξαναειδα προσεχτικα και παρατηρησα οτι ειχε δικιο....ειναι δυο...αλλος στην αρχη και αλλος στο τελος!!!!!!!!!!!!!!! Ο ενας τριχωτος στο σωμα του...ο αλλος τελειως ατριχος.........εφαγε καλα η τζουλια.......μπραβο της, που μας διασκεδασε...........να παιρνουν σειρα, σιγα-σιγα και οι αλλες επωνυμες!!!!!!!!!!!!!!
χαχα ρε σεις ποιοι το αγορασαν?αυτο κυκλοφορησε παντου! :2funny: :2funny:
Παρα πολυς κοσμος....ισως σημερα αν πας σε πολλα περιπτερα να εχει τελειωσει!!!!!!!!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom