kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38.765
- Πόντοι
- 6.256
Δηλαδη; light καταστάσεις?, για πεσε φάση σεξ ,κάτι ψιλοκανω![]()
Δηλαδη; light καταστάσεις?, για πεσε φάση σεξ ,κάτι ψιλοκανω![]()
Δεν είμαι γκρινιάρα να ψελνω!!Ειναι και το τροπαριο σου σήμερις![]()
Λίγο κωλι, καμιά πιπουλα, τα γνωστάΔηλαδη; light καταστάσεις?, για πε
Βρε αγοράκι μου...έχουμε μιλήσει τόσες φορές εδώ μέσα,και τώρα από το γραπτό σου κατάλαβα ότι εσύ ήσουν ο νεαρούλης που συνάντησα!!Πρώτη φορά με Τζο. Ας γράψω και γω την εμπειρία μου.
Αρχικά ένα ευχαριστώ που με δέχτηκε αν και δεν είχαμε ξανά μιλήσει, αφού πλέον δέχεται λίγους καινούριους.
Στα βασικά τώρα. Τηλέφωνο. Συνενόηση εύκολη για ώρα κτλ. Μύνημα μια ωρίτσα πριν για επιβεβαίωση και φύγαμε. Ανοιγω πόρτα, σκαλωσα. Γυναικάρα με τα όλα της. Το την αδικούν οι φωτό, είναι κλισέ. Αλλά ισχύει.
Δε θα πω πολλές λεπτομέρειες για το σεξ. Το γουστάρει τρελά. Και φαίνεται. Το μόνο που θα πω είναι ότι πήγαμε μια ώρα σχεδόν μόνο κωλο, και τα σεντόνια γίναν μούσκεμα. Όχι από ιδρώτα, από τα υγρά της.
Αγαπάει αυτό που κάνει και θέλει να περάσετε και οι δύο καλά.
Τζο μου, άξιζε το (σε εισαγωγικά) ταξίδι που έκανα για να φτάσω στο Μάντισον. Θα τα ξανά πούμε
Ξερω ξερω, οσο παταει ο αφρικανικος ελέφας.Λίγο κωλι, καμιά πιπουλα, τα γνωστά![]()
Καλή ξεκούραση κουκλάρα! Καλή Ανάσταση σου εύχομαι!!Αγόρια μου,διαθέσιμη ξανά 21&22 Απριλίου για κάποια λιγα ραντεβού, από 23 Απρίλη μέχρι τέλος θα λείπω,όπως ήδη έχω ενημερώσει!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Επίσης γλυκό αγορι!!Καλή ξεκούραση κουκλάρα! Καλή Ανάσταση σου εύχομαι!!
Καλό Πάσχα!!
Mυδακι που ψοφαει να γίνει μυδοπιλαφο...Να πω μια καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
Εγώ να δεις πως πεινάω για λουτσους..θα επιστρέψω μ άγριες διαθέσεις κουκλί!Mυδακι που ψοφαει να γίνει μυδοπιλαφο......ψιλοπεινασα!!
Yγιεινη δια(σ)τροφή...Καλή Ανάσταση και καλά να περάσεις!!Εγώ να δεις πως πεινάω για λουτσους..θα επιστρέψω μ άγριες διαθέσεις κουκλί!
Καλέ μου Μήτσο,χαλαρή ειμαι οσο δε πάει, άλλοι δεν είναιΚαλό πάσχα και καλή ανάσταση.
Χαλάρωσε και μην ασχολείσαι με το πόσες αγγελίες έχεις, αν έχεις.
Δέχεσαι όποιον θέλεις , όποτε θέλεις και αν αυτός μπορεί...
Ψυχραιμία!!!!!!!!!!!!!!
Κάποια περσονα από παλιά(μπαναρισμενη) μου θυμίζεις..σίγουρα πελάτης μου δεν είσαι(ευτυχώς!)Χαλαρή....στο ψέμα...αποδεδειγμένα...ευτυχώς που δεν είμαι πελάτης της....
Γελα....Τζο...Γελα...στο ψέμα είσαι πρώτη
Καλό βράδυ
Δεν ασχολήθηκα εγώ....άλλος έγραψε ότι έβαλες αγγελίες στο κσνεσεχ....Κάποια περσονα από παλιά μου θυμίζεις..σίγουρα πελάτης μου δεν είσαι(ευτυχώς!)
Άσε μας βρε κολλήσατε με τις αγγελίες στο κάνε σεξ,μονο αργοσχολοι ασχολούνται τόσο πολυ,αντε βρες κωδικούς κ μειλ κ σβηστες εσύ αν καίγεσαι τόσο,χαρη θα μου κάνεις!
Υπόσχεση αυτό με τις άγριες διαθέσεις; Για να προετοιμαστώΕγώ να δεις πως πεινάω για λουτσους..θα επιστρέψω μ άγριες διαθέσεις κουκλί!
Με το που επιστρέψω γλυκέ μου, τα ειπαμε εμείς..Υπόσχεση αυτό με τις άγριες διαθέσεις; Για να προετοιμαστώ