xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 12.917
- Πόντοι
- 3.506
Και μετα μου λες οτι δεν κανει ειμαστε κουμπαρια ...Ρε το θελει ο κωλοτραβας σου το στριμωγμα..Χα χα χαΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()

Και μετα μου λες οτι δεν κανει ειμαστε κουμπαρια ...Ρε το θελει ο κωλοτραβας σου το στριμωγμα..Χα χα χαΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Γειά σου ρε κουμπάρε ατακτεΚαι μετα μου λες οτι δεν κανει ειμαστε κουμπαρια ...Ρε το θελει ο κωλοτραβας σου το στριμωγμα..Χα χα χα![]()
Μουρντάρης ο κουμπάρος να πληροφορήσωΓειά σου ρε κουμπάρε ατακτε![]()
Μοιράζει κουμπαριές και κάνει ζημιέςΜουρντάρης ο κουμπάρος να πληροφορήσω
Τουλάχιστον έτσι ακούγεται στους διαδρόμους του Σάη![]()
Οχι οχι καλε μου φιλε και μελλοντικε κουμπαρε,, σου το ορκιζωμαι και στης 4ρης μου κορες αν ειχα,, δεν ειμαι .. Χα χα χαΜουρντάρης ο κουμπάρος να πληροφορήσω
Υπέροχη, θα μπορούσα να θάψω το πρόσωπο μου σε αυτό τον κωλο για ώρες!!!Καλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Καλημέρα κουκλάρα..Καλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Και εγώ θέλω τσόντα!..ότι θέλει τ αγόρι μου..!
*να γυρίσουμε και καμιά τσόντα![]()
Καλημέρα αγοράκι μου!!Καλημέρα κουκλάρα..
Μακάρι να γινόταν για να σ εβλεπα ξανα(εντωμεταξύ έχουμε γυρίσει τσόντα εμείςΔωράκι διάβασα ότι θα υπάρξει! Καλοδεχούμενο! Να ελπίζω σε κάποια επίσκεψή σου κατά εδώ;
Λιποθυμίες κανονικά!!!!Καλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Ορίστε καλά το είπα!!!Καλημέρα αγοράκι μου!!
Μακάρι να γινόταν για να σ εβλεπα ξανα(εντωμεταξύ έχουμε γυρίσει τσόντα εμείς)
Ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Βενετία!!!!Μουρντάρης ο κουμπάρος να πληροφορήσω
εχεις κωλαρα γαμωτο κερατο μου !!!! χαχαχαΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Όταν ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες, δύο μέρη του σώματος ενεργοποιούνται.... Η γλώσσα και ο πουτσος.....Καλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Α ρε τυχερούλη δες Αθηναίοι!!! Οι αντοχές και το πρωκτικό της Jo δεν υπάρχουν, σας κάνει και δώρα!!! Ζηλεύω με τον ωραίο τρόπο!! Να περάσετε όλοι τέλεια!!!! Φιλιά στην κουκλάρα από Σαλονικα!!!!! Σε περιμένουμε και προς τα εδώ πάνω κάποια στιγμή να δείξεις το πώς γίνεται χαχαχα. Φιλιά πολλάααΑγόρια ,επειδή μ αρέσουν οι ωραίες εξηγήσεις, το δώρο των 3000 σελίδων θ αφορά μόνο αυτούς που γνωρίζω ήδη,θα είναι κάτι συμβολικό έτσι για τη φάση!
Όπως και να χει ,θα μπει σε ισχύ αρχές Μαΐου λόγω Πάσχα & ολιγοήμερων διακοπών μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
Τα έχω απολαυσει και τα 2 μαζί σουΌταν ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες, δύο μέρη του σώματος ενεργοποιούνται.... Η γλώσσα και ο πουτσος.....
Αχ εσύ καυλιαρη, ξέρεις καλά πως γ@μιεται η Τζο από πρώτο χέρι!Α ρε τυχερούλη δες Αθηναίοι!!! Οι αντοχές και το πρωκτικό της Jo δεν υπάρχουν, σας κάνει και δώρα!!! Ζηλεύω με τον ωραίο τρόπο!! Να περάσετε όλοι τέλεια!!!! Φιλιά στην κουκλάρα από Σαλονικα!!!!! Σε περιμένουμε και προς τα εδώ πάνω κάποια στιγμή να δείξεις το πώς γίνεται χαχαχα. Φιλιά πολλάαα
...το ξέρουμε ότι σας αρέσει κύριε μου !!!!εχεις κωλαρα γαμωτο κερατο μου !!!! χαχαχα
Καλημερούδια στ αγόρια μου!
Είσαι απίστευτη Τζο......σύντομα κι από κοντά![]()
Καλησπέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα είσαι φωτιά...Καλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()