Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3.519
- Πόντοι
- 1.436
Τυχερέ...!!!Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήρθε με αυτό το φόρεμα ...
Χωρίς εσώρουχα....
Γκολ από τα αποδυτήρια
Πολύ καλό!!!
Τυχερέ...!!!Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήρθε με αυτό το φόρεμα ...
Χωρίς εσώρουχα....
Γκολ από τα αποδυτήρια
Αδιανόητη μουναρα!!!!Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον ερωτισμό που εκπέμπει η Ιωάννα!!!!Καλημερούδια
![]()
Αγαπημένε μου ,κάθε ραντεβού μαζί σου εδώ κ χρόνια που βρισκόμαστε, ειναι το ίδιο έντονο & παθιαρικο!!Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήρθε με αυτό το φόρεμα ...
Χωρίς εσώρουχα....
Γκολ από τα αποδυτήρια
Ωωωω ευχαριστω αγόρι!!Αδιανόητη μουναρα!!!!Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον ερωτισμό που εκπέμπει η Ιωάννα!!!!
Βγαλε ολα τα ρουχα σου εκτος.εκτος απο τις μποτες....Καλημερούδια
![]()
Μαγευτική.... γωνία να πω; Λίγο θα είναι. Μαγευτική κωλάρα να πω; Ας είναι! Μαυγευτικη καύλα θα πω!Καλή εβδομάδα να έχουμε!
![]()
υπέροχη όπως πάνταΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Γυναικάρα με θεϊκή ομορφιάΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Διαβολοβδομάδα Σίγουρα... ❤❤Καλή εβδομάδα να έχουμε!
![]()
Έρωτας Χωρίς Αντίπαλο..Καλημερούδια
![]()
Μάλιστα!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
μα το Θεο θελω να σε λίωσω στο γαμησι ξαναΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αστέρι μου εσύΈρωτας Χωρίς Αντίπαλο..
...και ξανά..και ξανά..!μα το Θεο θελω να σε λίωσω στο γαμησι ξανα
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!Γυναικάρα με θεϊκή ομορφιά
Γειτόνισσά έχεις κορμάρα άγαλμα λέμε θα σου έρθω αυτές της μέρες για ζάχαρη....Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
..ότι θέλει τ αγόρι μου..!Γειτόνισσά έχεις κορμάρα άγαλμα λέμε θα σου έρθω αυτές της μέρες για ζάχαρη....
Καλησπερα κουκλαρα μου !!! εσυ γεννηθηκες ερωτευσημη και εμεινες για παντα και το καλο ειναι οτι το επηγες σε αλλο επιπεδο που δεν εχει καμια κανει , μπραβο να εισαι παντα ετσι και παντα υγειης !!! Φιλια πολλα .Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αχ να κι ένα ακόμα αγαπημένο αγόρι.. ταξιδιάρικη ψυχη μου εσύ!Καλησπερα κουκλαρα μου !!! εσυ γεννηθηκες ερωτευσημη και εμεινες για παντα και το καλο ειναι οτι το επηγες σε αλλο επιπεδο που δεν εχει καμια κανει , μπραβο να εισαι παντα ετσι και παντα υγειης !!! Φιλια πολλα .
Ερχομαι !!! συντομα .Αχ να κι ένα ακόμα αγαπημένο αγόρι.. ταξιδιάρικη ψυχη μου εσύ!
Σε φιλώ.. !!