Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.961
Καυλιαρικες καλημέρες 
Τελευταία τροποποίηση:
Και άλλος συναγωνιστής αποκαλείται "αγόρι του βορρά"; Χμμμ...Απαιτώ αποκατάστασηΚαλώς τ αγορι του Βορρά!
Επίσης ματάκια μουΚαλημερα κουμπαρουλα μου μια ομορφη και ηρεμη Τεταρτη να εχεις....![]()
Αχ..τι να κάνω που εχω αδυναμία σ όλα τ αγορια,απ το Βορρά μέχρι το Νότο..εσύ είσαι από τα πολύ αγαπημένα μουΚαι άλλος συναγωνιστής αποκαλείται "αγόρι του βορρά"; Χμμμ...Απαιτώ αποκατάσταση![]()
Κομπρεσερατο όπως μόνο εσύ ξέρειςΚαυλιαρικες καλημέρες
![]()
Θα την πω την κουβέντα μου πάλι για την Τζο.. Μετά και από αυτο το ραντεβού που κάναμε δεν μπορώ να μην τα πω... Συνήθως όταν συναντάς πολλές φορές μια γυναίκα συνηθίζεις λίγο.. Βαριέσαι λίγο.. Πέφτει η ένταση και το πάθος. Με την Τζο γίνεται το ανάποδο Κάθε φορά και πιο πολύ ένταση βάζουμε.. Αυτή τη φορά κυρίως αυτή από πανω.. Με διέλυσε.. Ασταμάτητα.. Κόντεψε να με σκάσει.. Πόση καβλα έχει αυτή η γυναίκα?? Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα καβλωσουμε όλοι.. Τζο μου να είσαι καλά κορίτσι μου.. Και θα τα πούμε ξανά σύντομα..!!!
Καυλιαρικες καλησπέρες...χεχεχε!!!Καλααααααααααααα κουμπαρουλα!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Καλλλλααααααααααα θα σε στριμώξωωωωωωωΚαυλιαρικες καλησπέρες...χεχεχε!!!
Βυζια 20αραςΚαλησπέρα
![]()
Καλησπέρα <<μάτια>> μουΚαλησπέρα
![]()
Μαυγευτικες ρώγες! Περήφανες!Καλησπέρα
![]()
τι καυλα εισαι ρε πουστη μΚαλησπέρα
![]()
Ωραίο το συνολάκι δεσποινίς μου, καλό σου βράδυΑγόρια μου σας ευχαριστώ πολύ που γράφετε στο νήμα,όλα τα διαβάζω αλλά λόγω έλλειψης χρόνου αδυνατώ ν απαντώ προσωπικά κάποιες φορές.
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ,διαθέσιμη Σάββατο πάλι!
![]()
Φορτισμένη συναισθηματικά η μέρα Χρήστο μου,σήμερα απέχω από οποιαδήποτε επαγγελ. δραστηριότητα..τα φιλιά μου!Καλημερα κουμπάρα μια ξεκούραστη και ήρεμη ήμερα να εχεις σήμερα....![]()
Μα και γιαυτό ματάκια μου σου έγραψα μια ξεκούραστη ημέρα...Και τα δικά μου φιλιά ..Φορτισμένη συναισθηματικά η μέρα Χρήστο μου,σήμερα απέχω από οποιαδήποτε δραστηριότητα..τα φιλιά μου!