kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.461
- Πόντοι
- 6.256
Αυτα τα φορεματα απλα δεν τα βγαζεις κατα την πράξη.Ωραίο φόρεμα
Είναι πολύ εύκολοβγαλτο όπως είδα στο ραντεβού μας
ΝΟΜΟΣ
Αυτα τα φορεματα απλα δεν τα βγαζεις κατα την πράξη.Ωραίο φόρεμα
Είναι πολύ εύκολοβγαλτο όπως είδα στο ραντεβού μας
Συμφωνώ.. πολλές φορές έχει τύχει να κανω σεξ φορώντας ενα φορεμα,η μια φουστα,συνήθως χωρίς εσώρουχοΑυτα τα φορεματα απλα δεν τα βγαζεις κατα την πράξη.
ΝΟΜΟΣ
Μ έφτιαξες τώρα...Καλή εβδομάδα στην πιο σεξυ γυναίκα της Ελλάδος....
Έτσι μάτια μου!Σε φιλώ γλυκάΚαλησπερα γλυκια μου Ιωαννα ..Μια ομορφη εβδομαδα γεματη χαμογελα και ευχαριστα γεγονοτα να εχουμε...![]()
Εχεις Καταλαβει οτι μ αυτο το φορεματακι και τις καλτσες το Γλυψιμο που θα ετρωγες.................Μ έφτιαξες τώρα...
Καλή εβδομάδα μωρο!
Η αυτοπεποίθηση είτε σε άνδρα είτε σε γυναίκα ,με τρελαίνει baby!Εχεις Καταλαβει οτι μ αυτο το φορεματακι και τις καλτσες το Γλυψιμο που θα ετρωγες.................
Δεν θα μπορουσες να συνεχισης την βαρδια.........ειλικρινα χωρις καμια υπεροψια απο μερους μου......
Και φυσικα θα εφταιγες μονο εσυ, γιατι εσυ θα το προκαλουσες.....
Εσυ Προκληση κουκλα μου............
Ξεκινάει με την καλύτερη θέαΚαλή εβδομάδα!
![]()
Καλησπέρα στ αγόρια..ετοιμάζομαι για έναν ακόμη καυλιαρη..!
Την Καύλα Τη Φοράς Μωρό Μου.. Δε Σε Φοράει. Γεννήθηκε 4you.❤❤❤Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
![]()
Δεν το έβγαλε στον πρώτο γύροΑυτα τα φορεματα απλα δεν τα βγαζεις κατα την πράξη.
ΝΟΜΟΣ
Καλώς τ αγορι του Βορρά!
Κάθε φορά με σκλαβωνεις αγαπημένε!!Την πιο γλυκια καλημερα στο πιο γλυκο στο πιο ερωτευσιμο αλλα και σεξουαλικο πλασμα στο σαιτ..Καλημεεερααααα κουμπαααραααααααααα.....![]()
Παρολο π μ ειπες οτι μ ειπες εγω εδω θα περναω να λεω ενα καλησπερα! Στο κατω κατω οι φωτογραφιες σου στα 4 ειναι ολα τα λεφτα! Ευγε! Τα φιλια μου και να εισαι καλα!Καλώς τ αγορι του Βορρά!
Επίσης γλυκό αγορι μου!
Δεν σου είπα κάτι που δεν ισχύει καλε μου,επιλέγω σπάνια νέα άτομα(γνωστό σε όλους),κι εαν δεν συμπίπτουν τα θελω μου με τον αλλον,δεν προχωρώ σε ραντεβού-εξάλλου το εχω δηλώσει κι αυτο ,ότι κάνω ραντεβού για τις καυλες μου και παραμένω πίστη στους όρους μου-Παρολο π μ ειπες οτι μ ειπες εγω εδω θα περναω να λεω ενα καλησπερα! Στο κατω κατω οι φωτογραφιες σου στα 4 ειναι ολα τα λεφτα! Ευγε! Τα φιλια μου και να εισαι καλα!