Xwnakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.348
- Πόντοι
- 441
Το Ολόγραμμα Της Καυλας.... So wet & sexy..Καλημερούδια
![]()
Το Ολόγραμμα Της Καυλας.... So wet & sexy..Καλημερούδια
![]()
Αχ εσύ.. αχ..Το Ολόγραμμα Της Καυλας.... So wet & sexy..
ΝτύσουΚαληνύχτα με όνειρα πονηρά..
![]()
Είμαι μικρο κορίτσι καλε,βράζει το αίμα μου,δεν κρυώνωΝτύσου![]()
Ακόμα έχω την υπέροχη γεύση του στο στόμα μου !!!!!Νυχτερινή συντροφιά.
![]()
![]()
Η είσοδος για τον παράδεισο !!!!!Κα(υ)λησπέρα
![]()
Γυναικάρα της καρδιάς μας είσαι .... !!!!Καλημερούδια
![]()
Καληνύχτα με όνειρα πονηρά..
με εσένα στην σκέψη σίγουρα είναι πονηρά !!!![]()
Κι εγώ σε σκέφτομαι πονηρά & τρυφερά..ήταν" καυτό" το ραντεβού μαςΑκόμα έχω την υπέροχη γεύση του στο στόμα μου !!!!!
Ω,σας ευχαριστώ πολύ κύριε μου που γραψατε 2 λόγια για το ραντεβού μας!!Πρωτη φορα με την Joanna και ελπιζω να μην ηταν η τελευταια-σε κερδιζει με την μια με την καυλα της καθως και με το ποσο ανετα σε κανει να νιωσεις…
Στα του αγωνα πραγματικα ηταν μια πολυ γεματη ωρα χωρις να κοιταει το ρολοι και την ωρα που απομενει παρα το μονο πως θα σε κανει να τελειωσεις οσο πιο εντονα μπορεις…
Απιστευτη πιπα καθως και πολυ καλη εναλλαγη στασεων
Εχουμε αφησει και κατι χρωστουμενα εμεις…![]()
Καλημερα γλυκε μου,επίσης,σε φιλω!!Καλημερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ,,ένα όμορφο και ζεστό Σαββατοκυριακο να εχεις..![]()
Τι πατουρα έχει η γυναίκα μου!!!Καληνύχτα κουκλάκια...!
![]()
Αφόρητα σεξυ. Στο έχω ξαναπεί πολλές φορές και από κοντά αλλάκαι από εδώ, ότι ντυμένη είσαι πολύ πιο σεξυ!!!Καλημερούδια
![]()
...τόσα χρόνια που βρισκόμαστε, κάθε φορά μου κάνεις κοπλιμέντο, ακόμα κι εάν εγώ δεν είμαι "σουπερ ουαου" εκείνη την στιγμή..πως να μην έχεις μια θέση στην καρδιά μουΑφόρητα σεξυ. Στο έχω ξαναπεί πολλές φορές και από κοντά αλλάκαι από εδώ, ότι ντυμένη είσαι πολύ πιο σεξυ!!!
Έχεις απίστευτο πόδι!!!
Αμοιβαία τα αισθήματα γιατί και εσύ έχεις μια θέση στην καρδιά μου!!!...τόσα χρόνια που βρισκόμαστε, κάθε φορά μου κάνεις ένα κοπλιμέντο, ακόμα κι εάν εγώ δεν είμαι "σουπερ ουαου" εκείνη την στιγμή..πως να μην έχεις μια θέση στην καρδιά μου(για πολλά ακόμη φυσικα,είσαι η αδυναμία μου!)