Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 130
- Like
- 23.334
- Πόντοι
- 29.667
Την θέλαμε όμως χωρίς τα ρούχα!!!Καλό βράδυ με την φώτο που
ζητήσατε χθες μ ανοιχτα ποδαράκια..
![]()
Την θέλαμε όμως χωρίς τα ρούχα!!!Καλό βράδυ με την φώτο που
![]()
Επίσης ματάκια μουΚαλημερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ενα όμορφο Σαββατοκυριακο να εχεις ...![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα, και ειδικά στην κυρία Ιωάννα που λίγο πριν ξυπνήσω με ταλαιπώρησε στον ύπνο μου, μη αφήνοντάς με να ξεκαυλώσω ούτε εκεί.
Για όσους έχουν γράψει κατά καιρούς ότι η συνάντηση μαζί της είναι μία ονειρική εμπειρία, θα ήθελα να πω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει (τώρα που έχω μέτρο σύγκρισης).
Η συνάντηση με την Ιωάννα είναι κάτι παραπάνω από ονειρική μιας και το όνειρο που μόλις είδα δεν έπιανε μία μπροστά στην τελευταία μας συνάντηση!
Καλό ΣΚ σε όλους!
Ωωωωωω,Σ ευχαριστώ πολύ για την σταθερή προτίμηση σου σε μένα..είσαι ένα υπέροχο άτομο & παρτενέρ (στο έχω ξαναπεί εξάλλου)
Η ασφάλεια που νιώθω με άτομα που συναντώ σταθερά, είναι σημαντική..
Να έχεις ένα όμορφο ΣΚ ,σε φιλώ γλυκά![]()
Τέλειο..Το σύμπαν έχει συνομωτισει υπέρ σου ομορφιά μου !!!!
Ολοσωστη..!!Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Αν και δεν πιστεύω σε 14 Φλεβάρη (θεωρώ η αγάπη κι ο σεβασμός σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο για μας,παραμένουν σταθερά όλο τον χρόνο), να σας βάλω κάτι σε κόκκινο από αρχείο μου..
Σημερα& αύριο διαθέσιμη
![]()
..είσαι ένα αγόρι που εχω βρεθεί αρκετές φορές..έχεις κερδίσει πέραν του σώματος /υπηρεσίες μου, κι μια θέση στην καρδιά μουΟλοσωστη..!!
Μπραβο σεξοβομβακι μου, για αυτο σε λατρευω..!!
Απιθανος και σπανιος συνδυασμος μυαλου και κορμιου!! Τα σπας οπως και να'χει..
Τελικα τι εκανες την παρασκευή;..είσαι ένα αγόρι που εχω βρεθεί αρκετές φορές..έχεις κερδίσει πέραν του σώματος /υπηρεσίες μου, κι μια θέση στην καρδιά μου![]()
Ειμαστε και μεις εδω φίλεΚαλημερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ενα όμορφο Σαββατοκυριακο να εχεις ...![]()
Γεμιστά..μούρλιαΤελικα τι εκανες την παρασκευή;
Καληνύχτα,με όνειρα πονηρά..
Όταν το κορμάκι δε το φοράς ΑΛΛΑ σε φοράει.... So sexy πιπινΑκι μου..Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Αν και δεν πιστεύω σε 14 Φλεβάρη (θεωρώ η αγάπη κι ο σεβασμός σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο για μας,παραμένουν σταθερά όλο τον χρόνο), να σας βάλω κάτι σε κόκκινο από αρχείο μου..
Σημερα& αύριο διαθέσιμη
![]()
Καυλοκωλαρα μου Μοναδική. Αγαπω Σε Αφου... ❤❤❤Καληνύχτα,με όνειρα πονηρά..
(Αύριο διαθέσιμη 13:00 με 21:00)
![]()
...γιατί εγώ πίσω?!Φουλ love για σενα καυλιαρικο μουΚαυλοκωλαρα μου Μοναδική. Αγαπω Σε Αφου... ❤❤❤
Καλό μεσημέρι!
1000ειπωμενο Αγαλματένιος Κουρος Καυλας.... Θα Κάνω Καλούπι Την κΚωλαρα Σου Έρωτα.Καλό μεσημέρι!
![]()
Προσκυνώ Την Καυτή Σου Μουνάρα ΠιπινΑκι....Καλό βράδυ με την φώτο που
![]()
Ωραίο Μουνίχακι..Καλημερούδια!
14:00 και μετά διαθέσιμη.
![]()
Όσο Κι Αν Λείπω Παλι Αγαπώ Σε Ζουμερούλα Μου.....γιατί εγώ πίσω?!Φουλ love για σενα καυλιαρικο μου![]()
...το ξέρω...κι όταν επιστρέφεις, οι εμφανίσεις σου είναι "έντονες" και με το μοναδικό παντα, ταμπεραμέντο σου!!Όσο Κι Αν Λείπω Παλι Αγαπώ Σε Ζουμερούλα Μου..