Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.658
- Πόντοι
- 11.146
....τσιμπουκιαΚαληνύχτα στ αγόρια με όνειρα πονηρά..
![]()
....τσιμπουκιαΚαληνύχτα στ αγόρια με όνειρα πονηρά..
![]()
....φτυνουν?!?!?!Μπορεί να "κρυώνουν" τα "πουλάκια", αλλά αν βλέπουν τέτοιες εικόνες, δεν "κάθονται" φρόνιμα, "θυμώνουν" και "ανυψώνονται"...Και μετά, τι κάνουν;;;;
Καληνύχτα στ αγόρια με όνειρα πονηρά..
Σκέτη καύλα αυτή η γυναίκα...![]()
Φωτογραφιαρα!!!! Έδωσες υλικό για μια Βραδυνή κυρία μου..Ευχαριστώ τ αγόρια μου που γράφουν στο νήμα, τα διαβάζω όλα,με τιμά η παρουσία σας(εξάλλου σας γνωρίζω προσωπικά ολους σχεδόν)
Κάποιες φορές όμως μαζεύονται πολλά ποστ και χάνω το μετρημα που να πρώτο απαντήσω,αλλά δεν έχει σημασία,το ξερετε ότι είστε ιδιαίτεροι για μένα
Να ευχαριστήσω και τα 3 αγόρια που εγραψαν τις εμπειρίες τους αυτες τις μερες,(ένας σταθερός & 2 νέοι πελατες)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Και να πω την καληνύχτα μου με φρέσκια φώτο..
![]()
Χαρα μου να σας έχω καυλωμενους..Φωτογραφιαρα!!!! Έδωσες υλικό για μια Βραδυνή κυρία μου..
Κρατήστε για την κωλαρα της μάγκες,μην τα πετάτε άσφαιραΦωτογραφιαρα!!!! Έδωσες υλικό για μια Βραδυνή κυρία μου..
Αντέχουμε και για δεύτερη τυπε.. Μουνάρα και κωλαρα η κυρία!Κρατήστε για την κωλαρα της μάγκες,μην τα πετάτε άσφαιρα
Έτσι πως είσαι ντυμένη, μου κάνεις, να περάσω να σε πάρω για καφέ ή ποτάκι και μετά να πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας!!!Καληνύχτα στ αγόρια μου..
![]()
Αρειανε μου, κατέβα στην πρωτεύουσα να πάμε παρέα στην @Sexyjoanna να περάσουμε σούπερ και μα της δείξουμε πως (α)γα(π)ανε οι Αρειανοι.Καλά ρε εσείς εκεί στην Αθήνα. Εκφράζει μια τέτοια γυναίκα επιθυμία για τρίο και δεν υπάρχουν ήδη 2-3 να την ικανοποιήσουν; Δεν ντρέπεστε λίγο;
Θα φυγουν πολλα παιδια για χαρη της τζο αποψεΚρατήστε για την κωλαρα της μάγκες,μην τα πετάτε άσφαιρα