Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 439
- Πόντοι
- 21
Μωρό μου γιατί μου το κάνεις αυτό και είμαι στρατόΚαλημέρα στα αγόρια μου
Για γλυψιμο είναι οι πατούσες
Μωρό μου γιατί μου το κάνεις αυτό και είμαι στρατόΚαλημέρα στα αγόρια μου
Καλημέρα στα αγόρια μου
Τι να πρωτοθαυμάσει κάποιος την προσωπάρα σου ??? Τις πατούσες σου ??? Την κορμάρα σου ??? Μάλλον όλα μαζί !!!
Πατουσάρες για τρελή λαγνεία.......
Μωρό μου γιατί μου το κάνεις αυτό και είμαι στρατό; Για γλυψιμο είναι οι πατούσες
...γι αυτό εχω ΠΆΝΤΑ περιποιημένα άκρα...έτοιμα για πολλά παιχνίδιαΑπόψε φαίνεται πως τον πρώτο λόγο έχουν τα πατουσάκια.
Ας προσθέσω κι εγώ κάτι από αυτό το αντικείμενο της λατρείας:
Καλό μήνα γλυκιά ΤζοΚαλό μήνα
Γλυκε μου, το στυλ και το γούστο είναι 2 πράγματα που δεν τ αγοράζει κανείς γιατί μ αυτα γεννιέσαι..η τα έχεις η οχι.
Όσον μ αφορά, οι υπερβολές δεν μ αρέσουν σε τπτ,προτιμώ το απέριττο & σικατο.
Καλό μήνα ομορφιά μου !!!Καλό μήνα
Επίσης αγοράκι μου!Καλό μήνα γλυκιά Τζο
Καλό μήνα μωρο μου!Καλό μήνα ομορφιά μου !!!
...on road!!!Επίσης αγοράκι μου!
Καλό μήνα μωρο μου!
Γυναικάρα!Καλό μήνα
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Γυναικάρα!
Ααα, εσυ τη σκοτωσες τη λεοπαρδαλη που βλέπαμε στην κατεχάκη.Καλό μήνα
...εγώ είμαι η "λεοπάρδαλη " της ΚατεχάκηΑαα, εσυ τη σκοτωσες τη λεοπαρδαλη που βλέπαμε στην κατεχάκη.
...εγώ είμαι η "λεοπάρδαλη " της Κατεχάκη
Καλό μήνα ματάκια!
Καλό μήνα γλυκέ μου!Καλό μήνα Τζο!!!
Είναι κάποιες φορές που απορείς με τις αντοχές σου !! Μια τέτοια ήταν η σημερινή με τη Τζο !! Πρώτη φορά... Αλλά σίγουρα όχι η τελευταία .!! Είναι αυτό ακριβώς, και ίσως και καλύτερο , που έχουμε όλοι δει και διαβάσει εδώ!!! Η Τζο ζει και υπάρχει για να σε κάνει να αισθανθείς την απόλυτη κάβλα και να φύγεις με το μεγαλύτερο χαμόγελο !!! Το σημαντικό είναι να βλέπεις το λαμπερό χαμόγελο και από αυτή , να βλέπεις να λάμπουν τα μάτια της στο τέλος της συνάντησης . Το τι κάναμε και πως το κάναμε λίγη αξία έχει .. σημασία έχει ότι μόλις έκλεισε η πόρτα αισθάνθηκες το κενό !!! Και απλά περιμένεις πότε θα την ξαναδείς ..
Ευχαριστώ κοριτσάρα για τις όμορφες στιγμές και για την ενέργεια που έβγαλες και με έκανες να βγάλω και εγώ !!!
Να είσαι πάντα γλυκιά σαν αυτά που έχει το κουτάκι !!!
Καλή αντάμωση !!!!
..αρχικά να πω ότι δύσκολα δέχομαι νέους πελάτες(γνωστό εξάλλου.. ) ,και το να κάτσω 2ωρο μάλιστα με άγνωστο, σπανίζει..!
Όχι μόνο έκατσα, αλλα δεν ήθελα να φύγω.. !!Ήταν από τις πιο απολαυστικές 2ωρες που εχω περάσει!
Όμορφο και απόλυτα σεξι αγορι μου..3 φορές σε 1 ώρα και κάτι που σε ειδα να τελείωνεις(κι εσυ εζησες το δικο μου τελείωμα)ήταν η απόλυτη ηδονή..!
Σ ευχαριστώ πολύ για όλα ,και πραγματικά ανυπομονώ να σ απολαύσω πάλι!
Σε φιλώ κοριτσάρα και ανυπομονώ για την επόμενη φορά !!!..αρχικά να πω ότι δύσκολα δέχομαι νέους πελάτες(γνωστό εξάλλου.. ) ,και το να κάτσω 2ωρο μάλιστα με άγνωστο, σπανίζει..!
Όχι μόνο έκατσα, αλλα δεν ήθελα να φύγω.. !!Ήταν από τις πιο απολαυστικές 2ωρες που εχω περάσει!
Όμορφο και απόλυτα σεξι αγορι μου..3 φορές σε 1 ώρα και κάτι που σε ειδα να τελείωνεις(κι εσυ εζησες το δικο μου τελείωμα)ήταν η απόλυτη ηδονή..!
Σ ευχαριστώ πολύ για όλα ,και πραγματικά ανυπομονώ να σ απολαύσω πάλι!