than.athan72
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2016
- Like
- 439
- Πόντοι
- 20
Αγαπημένη μου Jo, ένα μονάχα θα ευχηθώ...να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές που θα ακούσεις σήμερα. Περαστικά και σιδερένια.
Κι από έμας, όσοι έχουμε τη μεγάλη τύχη να σε έχουμε γνωρίσει, οι ευχές έρχονται από τα βάθη της καρδιάς.Που να πρώτο πω ευχαριστώ..τόσα αγαπημένα αγόρια αλλά και το αγαπημένο κοριτσι Ελενα110, μου δώσατε ευχές από καρδιάς!!
Τελικά δεν είναι απρόσωπος ο αγοραίος έρωτας όπως πιστεύουν οι περισσότεροι..μέσα από την τριβή και την καθημερινότητα μας δημιουργήθηκαν κι όμορφες φιλίες! Εγώ αν και συγκινούμαι λιγο δυσκολα (σκληρό κορίτσι..) ανοίγοντας το σαιτ και διαβάζοντας τις ευχές σας ένιωσα μεγαλη συγκίνηση!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους, να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα,ένα φιλί στον καθένα ξεχωριστά στελνω και την αγαπη μου![]()
Χρόνια πολλά ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ με όλα κεφαλαία, υγεία, ευτυχία και ότι επιθυμείς και ονειρεύεσαι να έχεις πάντα!!Που να πρώτο πω ευχαριστώ..τόσα αγαπημένα αγόρια αλλά και το αγαπημένο κοριτσι @Ελενα110 ,μου δώσατε ευχές από καρδιάς!!
Τελικά δεν είναι απρόσωπος ο αγοραίος έρωτας όπως πιστεύουν οι περισσότεροι..μέσα από την τριβή και την καθημερινότητα μας δημιουργήθηκαν κι όμορφες φιλίες!Εγώ αν και συγκινούμαι λιγο δυσκολα(σκληρό κορίτσι..)ανοίγοντας το σαιτ και διαβάζοντας τις ευχές σας ένιωσα μεγαλη συγκίνηση!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους, να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα,ένα φιλί στον καθένα ξεχωριστά στελνω και την αγαπη μου
(αν καταφέρω θα μπω αργότερα ν απαντήσω προσωπικά)
Λογικά 1,2 μέρες ακόμη θ απεχω, δυστυχώς όταν χτύπησα μέση δεν έδωσα τον χρόνο που έπρεπε να ισιώσει και μ ενοχλεί αρκετά ακόμη..
Ξέρω, ξέρω..Χρόνια πολλά, χωρίς να γράψω πολλά λόγια.. να σε χαιρόμαστε πάντα.
Ξέρεις εσύ.![]()
ΟΧΙ ΟΧΙΝα ρίξω μια εορταστική ντικ πικ για να πάει καλά η χρονιά;![]()
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΊ;ΟΧΙ ΟΧΙ
Δεν σε είχα και για τόσο πορνόγερο.Να ρίξω μια εορταστική ντικ πικ για να πάει καλά η χρονιά;![]()
Δε κανει παππουλη μου την ευλογία σαςΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΊ;
Ηλία ρίχτοΝα ρίξω μια εορταστική ντικ πικ για να πάει καλά η χρονιά;![]()
Χρονια πολλα πρωθιέρεια. Και ενα τραγουδάκι για τη γιορτη σουΗλία ρίχτο( η γνωστή σκηνή)
Αντε καληνύχτα αγορια & κορίτσια!!
Αστο καλύτερα...Να ρίξω μια εορταστική ντικ πικ για να πάει καλά η χρονιά;![]()