Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.807
..καυλιαρη μου!!Είναι έθιμο την γιορτή σου να την περνάμε μαζί,με μπόλικο σεξ αλλά και τα γλυκα μας,για να πάρουμε δυνάμεις χεχεχε!!Αρχικά να ευχηθώ σε όλους και ιδιαίτερα στην Jo μας, Χρόνια Πολλά με υγεία!
Το είχα πει κι εδώ όταν έγραψα για την τελευταία πρόσφατη συνάντηση με την Jo, αλλά το είχα υποσχεθεί και στον εαυτό μου, πως την ημέρα της γιορτής μου, 26 Δεκεμβρίου, θα έκανα δώρο σε μένα, έναν όμορφο, αλαβάστρινο, καυλιάρη και αχόρταγο, για πούτσο, κώλο!
Και φυσικά δεν υπάρχει άλλος που να συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, από τον υπέρτατο πάτο της Jo.
Έτσι λοιπόν η Jo, σαν καλή φίλη και παλιά γνώριμη, δεν μου χάλασε το χατήρι και μου έκλεισε, κατ' εξαίρεσιν, ραντεβού στο σπίτι της, ώστε να γιορτάσουν μαζί, ο πούτσος και τ' αρχίδια μου με τον κώλο της και το μουνί της, με γλέντι τρικούβερτο!!!
Παρ' όλο που όλοι φαντάζεστε τι θα επακολουθήσει, εγώ σαν καλός συμφορουμίτης θα καταθέσω την εμπειρία μου 2-3 μέρες αργότερα γιατί τόσο μου παίρνει για να σταματήσει το τρέμουλο μετά από συνεύρεση με την Jo!!!
Καλές γιορτές να έχετε!!!
Σε φιλω και σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ όλα!Τα λέμε soon!!
Ευχαριστώ πολύ αγαπημένο μου αγόρι, υγεία & όμορφες στιγμές εύχομαι!!Καλά Χριστούγεννα και με ευτυχία και τύχη ο νέος χρόνος για την Υπέροχη ΚΥΡΙΑ του Μπου.