Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.917
Δεν είναι μελαχροινή η κυρία ρε μπάρμπα
Πάνα έξοχη με τα δερμάτινα και τις μπότες!Ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους...
Γλυκο μου αγόρι εσύ.. παντα ευγενικος (ειδικά από κοντά!!)Πάνα έξοχη με τα δερμάτινα και τις μπότες!
τα ξωτικά του έρωτα ξεμύτισανΈνα όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους...
Μμμμ πολύ μου άρεσε!!τα ξωτικά του έρωτα ξεμύτισαν
εμένα να δεις όταν τα τρακέρνωΜμμμ πολύ μου άρεσε!!
ΣούπερΈνα όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους...
Αχ εσύ...Σούπερ
Κρυβε λόγιαΑχ εσύ...
Το χθεσινό τρυφερο & γοητευτικό αγόρι..το ξέρεις ότι πέρασα το ίδιο υπέροχα στο ειπα εξάλλου,ήσουν άριστη επιλογή ως νεος πελάτης για μένα.. !Καλημέρα καλή Κυριακή σε όλους. Χθεσινή συνάντηση με Ιωάννα. Ήταν η πρώτη μου φορά μαζί της και μέσω τηλεφώνου της μίλησα ειλικρινά και ευγενικά και εκείνη δέχθηκε να με συναντήσει. Διαπίστωσα τα εξής: Πάνω από όλα είναι Άνθρωπος μετά Γυναίκα και μετά απίστευτα σεξουαλικη και δοτική στο κρεβάτι...πανέμορφη, γλυκιά με απίθανο σώμα και δέρμα. Δεν κατάλαβα το πως πέρασε μια ώρα και κάτι. Σε ευχαριστώ Ιωάννα μου για αυτές τις τρυφερές στιγμές που μοιραστηκαμε.
Τι να πεις κάνεις για αυτή τη γυναίκα θειϊκό πλάσμα.. θα ήθελα να δω και μεσα από το φόρεμα τι έχει Ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους...
Η βασίλισσα της πιπας!!!Μια που είμαι χαλαρη τωρα,να σας βάλω μια ωραία πίπα μου που βρήκα (είχε περιποίηση και μπαλακια)
Και να παραθέσω μαζί τα 3 αγορια που εγραψαν προχθές & χθες
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Για μένα ανέβηκε αυτή η φωτογραφία. Είχα χαθεί για λίγες μέρες και ανησύχησε η γυναικάρα μου...Καλημέρα στ αγόρια μου!
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το μάτι, αγάπη! Όταν είσαι στη δουλειά και σε βλέπουν γυναίκες με κανα περίεργο "φούσκωμα" στο παντελόνι, μετά από τέτοιες εικόνες, άντε να το "μαζέψεις" μετά!Με ξέρεις ότι είμαι παιχνιδιάρα baby..
...έτσι, να παίρνετε μάτι να είστε στην δουλειά χαρούμενοι αγόρι!
Αλαβάστρινο, αγαλματένιο κορμί!Εύχομαι ένα όμορφο & πονηρό βράδυ..
Μία...οπτασία!Ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους...