Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.487
- Πόντοι
- 4.496
Και μεις πεταμε τις πουτσες μας για παρτη τηςΈχουμε ένα μήνα ακόμα για τα Χριστούγεννα και η Jo πέταξε από τώρα το τρίγωνο έξω
Και μεις πεταμε τις πουτσες μας για παρτη τηςΈχουμε ένα μήνα ακόμα για τα Χριστούγεννα και η Jo πέταξε από τώρα το τρίγωνο έξω
Νομίζω φίλε ότι σαυτο θα πρόσθετα 3-4 χαστουκάκια στην κωλαρα της..Κάνεις λίγο στην άκρη το κορδόνι φτύσιμο στο κωλαρακι και ξέσκισμα τέτοια θες καύλα
Καυλιαρη,αύριο θα έχεις φωτο πατούσες...Και μεις πεταμε τις πουτσες μας για παρτη της
Το τέλειο σκηνικό..η απολυτη καυλα!!Νομίζω φίλε ότι σαυτο θα πρόσθετα 3-4 χαστουκάκια στην κωλαρα της..
Έχεις ινστα ;;Καυλιαρη,αύριο θα έχεις φωτο πατούσες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το τέλειο σκηνικό..η απολυτη καυλα!!
jooo χυσε να κοινωνισουμε κοριτσαρα μου..Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!Αχ αφού είμαι χαλαρή τωρα και πίνω καφεδάκι..να βάλω και κατι αλλο να σας κακομάθω λίγο..
Αστέρι μου..λείπεις και το ξέρεις..Κουκλαρα μου υπεροχη..!!
An almost perfect example of a pair of breasts..
Καλημέρα καυλιαρη κουμπάρε!Την πιο γλυκιά καλημέρα στη πιο γυναικάρα που υπαρχή και καυλώνει πολλούς άντρες εδώ μέσα με τη κορμάρα της και τα γούστα της ...Γεια σου ρε κουμπάρα ....
Άντε πάλι πρωί πρωίΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Ατακτο καυλιαρικο..Άντε πάλι πρωί πρωί
Με ξέρεις ότι είμαι παιχνιδιάρα baby..Πανω που λες να δουλεψεις λιγο μπαινεις στο bou βλεπεις την Τζο και αντε να ξεκαβλωσεις
...έτσι, να παίρνετε μάτι να είστε στην δουλειά χαρούμενοι αγόρι!Καλημέρα και σένα σέξι. Σιγά σιγά να ανοίγουν τα θρεντς και τα ματάκια μας.
Nαι, καλά, ας μην είσαι εσύ γυναικάρα, κορμάρα με υπέροχο μουνακι και θεσπέσια κωλαρα, εμείς σου φταίμε.....Ατακτο καυλιαρικο..
Φυσικό, αψεγάδιαστο, που θα ζήλευαν και 20άρες.Καλημέρα στ αγόρια μου!
Για ατελείωτο γλείψιμο η ρώγα σου καυλιάρα μουΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Καλημέρα υπέροχη κυρία!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Καλημέρα υπέροχη κυρία!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Καλημέρα στ αγόρια μου!