Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.405
...μέχρι πιπες και με ντοκουμέντα έτσι?!Αντε,δεσμεύομαι και με γρήγορο σεξάκι.!!Τι εχει δει αυτο το ασανσερ!
...μέχρι πιπες και με ντοκουμέντα έτσι?!Αντε,δεσμεύομαι και με γρήγορο σεξάκι.!!Τι εχει δει αυτο το ασανσερ!
Μη μας καυλωνεις βραδιατικα...μέχρι πιπες και με ντοκουμέντα έτσι?!Αντε,δεσμεύομαι και με γρήγορο σεξάκι.!!
Το ξέρεις ότι λατρεύω να σας καυλώνω..κι επισης ότι ο λόγος μου είναι συμβόλαιοΜη μας καυλωνεις βραδιατικα
Θελουμε κατι καλο για να κοιμηθουμε ησυχοιΤο ξέρεις ότι λατρεύω να σας καυλώνω..κι επισης ότι ο λόγος μου είναι συμβόλαιο
Όλη μέρα όμορφη μέρα αγαπη!Την πιο γλυκιά καλημέρα στη πιο καυλιάρα γυναίκα του σαιτ....Μια όμορφη μέρα να εχεις Jo μου..
Ψάχνεις κάτι έτσι όπως έχεις σκύψει;;Καλησπέρα..παντα με καυλες!
...το βρήκα και το τρωω..Ψάχνεις κάτι έτσι όπως έχεις σκύψει;;
Καλοφαγωτο...το βρήκα και το τρωω..
Απόλυτη καύλα ΤζοάνναΚαλησπέρα..παντα με καυλες!
Πατουσαρες να τις γλειφεις με τις ωρεςΚαλησπέρα..παντα με καυλες!
Το φιλί της ζωήςΚαλησπέρα..παντα με καυλες!
Μπα μαλλον η τσιμπουκα του θανατα ειναι!Το φιλί της ζωής
ΚΑΡΠΑ θα του κανει, ξερει απο τετοια η jo μας, εχειΜπα μαλλον η τσιμπουκα του θανατα ειναι.
Τους πάω στον άλλον κόσμο με την κωλαρα μου και τους επαναφέρω με την πιπαρα μου!!ΚΑΡΠΑ θα του κανει, ξερει απο τετοια η jo μας, εχει
' ξεκάνει ' κοσμο και κοσμάκη
Όσο θέλεις καυλιάρη μου...Πατουσαρες να τις γλειφεις με τις ωρες
Να σαι καλά μάτια μου!Απόλυτη καύλα Τζοάννα
Ωραία φωτογραφιαΚαλησπέρα..παντα με καυλες!
Είσαι πολλή ομορφη γυναίκα σκέτη φωτιαΜετά από την αποχή λίγων ημερών,διαθέσιμη απ αύριο ξανά.. Καλό βράδυ αγόρια μου!
Τέλεια φωτογραφιαΑχ αυτό το ασανσέρ! "Ζει" τη δική του...δόξα! Μεγάλες στιγμές!