kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.716
- Πόντοι
- 6.256
ΩωωωωωωYou are an awesome Rose of England!
ΩωωωωωωYou are an awesome Rose of England!
..."ξαναθυμήθηκες" προχθες απο κοντα τα μάτια και την σουφρα μου..Αχχχχχχχ μωρη καυλετα με αυτα τα υπεροχα ματια και τη μοναδική σουφρα!!!!! Καθαρμα
Είμαστε το νημα των γαλαζοαιματωνΩωωωωωω
Σωματαρα πανέμορφηΚαλησπέρα στα κουκλάκια!
![]()
Κουκλι μου εσυ...Σωματαρα πανέμορφη![]()
Βασιλιάδες μας έχεις..."ξαναθυμήθηκες" προχθες απο κοντα τα μάτια και την σουφρα μου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαστε το νημα των γαλαζοαιματων
Καύλα μου εσύ...Κουκλι μου εσυ...
Καλησπέρα με τις ωραίες σου φωτογραφίεςΚαλησπέρα στα κουκλάκια!
![]()
Καλημεραα μωρακιιι,σεξυυυ και οποιος αντεξειιι μαζι σουΚαλησπέρα στα κουκλάκια!
![]()
Καλημέρα αγάπη!!Καλημεραα μωρακιιι,σεξυυυ και οποιος αντεξειιι μαζι σου![]()
Αυτο είπα. Είναι πολύ καλύτερο, και θελκτικό απο αυτό που φανταζόμουνα απο τις προηγούμενες φωτογραφίες.Τι εννοείς δεν μου το χες..;
Αν σκεφτείς ηλικία μου και ότι απέχω από αισθητικές επεμβάσεις,μια χαρά είμαι και το γράφουν και τ αγόρια μάλιστα που μ έχουν δει!
Επίσης έχω φουλ αυτοπεποίθηση,βγαίνει προς τα έξω αυτό.
Αν και βάζω πρόσωπο που και που,έχουν κόφτες οι φωτο,όντος χθες φάνηκε το βλέμμα μου καθαρά κι απ οτι διαπίστωσα άρεσε πολύ!Αυτο είπα. Είναι πολύ καλύτερο, και θελκτικό απο αυτό που φανταζόμουνα απο τις προηγούμενες φωτογραφίες.
Απλά, είναι τέλειο.
Το βλέμμα είναι απο τα σημεία που παρατηρώ πάντα σε μια γυναίκα.
Ναι, ήταν η πρώτη φορά που το βλέμμα ήταν τόσο κοντινό...Αν και βάζω πρόσωπο που και που,έχουν κόφτες οι φωτο,όντος χθες φάνηκε το βλέμμα μου καθαρά κι απ οτι διαπίστωσα άρεσε πολύ!
Σ ευχαριστώ πολυ αγόρι!
Κλεφτές ματιές η μουνιτσα μαςΚαλησπέρα στα κουκλάκια!
![]()
Γειά σου καυλιαρικο!!Κλεφτές ματιές η μουνιτσα μας
Το χρώμα της αθωότητας που φοράς με τρελαίνειΑντε καλό υπόλοιπο Κυριακής να
έχουμε..!
![]()
Είτε ντυμένη είτε γυμνή. Το όνειρο κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό τουΑντε καλό υπόλοιπο Κυριακής να
έχουμε..!
![]()
..τότε να το φορέσω να μου το βγάλεις με τα δόντια....Το χρώμα της αθωότητας που φοράς με τρελαίνει
Ωωωωω ευχαριστώ μωρο!!Είτε ντυμένη είτε γυμνή. Το όνειρο κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του
Αγαπημένη ανεβάζεις τέτοιες φώτο και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Κοιτάξτε πως γραφουν οι καυλωμενες ρογιτσες απο το στητο στηθος της μέσα από το μπλουζάκι. Δεν υπάρχει λέμε η γυναίκα. Μονίμως καυλωμενη. Πόσο θέλω να τις γλυψω πάλι και πάλι....Αντε καλό υπόλοιπο Κυριακής να
έχουμε..!
![]()